Oltencele poftiti la povesti! (20)
Raspunsuri - Pagina 8
annita72 spune:
Salutare, oltencelor!
Gata cu concediul, azi e prima zi de lucru! Cam greu cu trezirea de dimineata, dar asta e...
Doina, ma bucur sa te intalnesc pe-aici, de-abia astept sa vad si eu poze cu copiii tai, ca nici eu nu-l stiu pe cel mic al tau. Imi pare rau ca nu am ajuns la ziua lui Amir, dar am avut amandoi copiii la tara si am zis ca n-are rost sa vin singura.
Pistachio, felicitari pentru burtica! Sarcina usoara!
Mady, intr-un fel e frumos sa ai un copil nascut in prima zi a anului. Acum, cum o vrea si el..
Camelia, ma bucur ca Georgiana e incantata de scoala si ca nu s-a gasit nici un "binevoitor" sa o sperie cu "las' ca vezi tu la scoala". Tineti-o tot asa! Te-ai mai gandit la scola de soferi? Sa stii ca la mine e mult mai bine decat as fi crezut. Acum sa nu intelegi ca sunt vreun Schumacher, dar mi-a mai disparut frica, adica nu de tot, dar, oricum, nu mai sunt speriata de bombe.
Cu cresa ce ai mai facut, ai mai ajuns acolo?
N-am reusit inca sa pun pozele din concediu, sper sa am timp intr-o zi.
Va pup,
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
sirod spune:
Buna fetele!
Buna venit printre noi oltencutzelor...sper sa va simtiti bine aici!
Pistachio - frumoasa veste!Sa ai o sarcina usoara si sa te bucuri de copii!
Georgi - multzam, fetele sint ok.Se cearta, se impaca...se pupacesc....ne fac viata frumoasa!
Doina - sintem vecine...oare nu ne stim?Si eu tot in brazda!Linga stomatologie!
Lorena - condoleante!
Neliana?Kiar, voi ce mai faceti?
Bertha - si zi asa:dezamagesti vinzatoarele de 'rokii-salata'?Pai ce nasa o sa fi?Io cred ca ar trebui sa-ti faci si un coc si musai o floare maaaaaaaaaaaaaaare in pept!Si Lau...musai cu bancnota de ieuroi:))....
pupici la mamici si pitici
Va urez o saptamina superba.Si sper sa ne intilnim, sa le cunoastem si pe fetele nou-venite...si noi sa ne 'reamintim' cum aratam!
DORIS cu doua minuni
georgi75 spune:
Salutari.V-am citit dar sunt un pic agitata ca azi e prima zi de cresa a Stefaniei si sunt nerebdatoare sa merg sa vad cum a fost.
Parca Pistachio ma intreba ceva de scoala.Predau limba engleza la o scoala generala, deci clasele V-VIII.De copii nu-ti pot zice cum sunt ca ei vin abia pe 15 la scoala.Dar sigur sunt dragalasi, ca toti copiii dealtfel.Nu cred ca vom avea probleme.
Bertha Doris are dreptate.Sa nu uiti cocul si flaoea din piept.
Camelia scolaritza.
Si va pe toate ca fig sa strang putin pe-aici.E ca la nebuni pentru ca vineri si sambata ma mut si nu-mi mai vine sa fac nimic.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
Liana30 spune:
salutaree acu venii de la Buc!!
va pupacesc pe toate ca nu am timp..fuggg la tara!!georgii sa nu zici ceva ca te bat
meyyy fetelor adica voi o stiti pe sorumea si pe mine nu???
aaa vaz ca erati curioase sa'i vedeti copii lui doibebei intrati la semnatura mea siii vedeti..
anita tu nu ai recunoscuta pe "tigancusa" mea??adica nepotica??ete intra sa vezi si nepotu'meu pe care nu ai reusit sa'l vezi
doibebei bine ce venisi pe la noi!!!offf in sfarsit ca de cand te bat la cap sa intri si pe'aci..hai ca te salut sorumea
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"
Rodica P spune:
hei am pus poze de la nunta in albuml noi doi!
hai dati-va cu parerea!
Anita felicitari ! Sa fii fericita!
Andreea mie cel mai greu mi-a fost sa imi aleg costumatiile[ greutati]!
doibebei spune:
buna seara!
sirod ,nici tu nu ai poze....eram tare curioasa sa te vad.s-ar putea sa ne cunoastem.
ani , in ce clasa e fetita ta?
merci!liana,mai esti pe aici? gata? le-ai spus?
va pup pe toate si sa aveti o saptamina super
georgi75 spune:
Io am intrat sa o fac pe Liana "tzarancaaaaaaaaa"
Bey Doina tu cunosti toata Craiova?
Va pe toate.Stef a fost super cuminte la cresa.Doar ca s-a ciondanit cu copiii pe jucarii.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania
POZE
annita72 spune:
Neata, fetelor!
Mey,Liana, unde, cum vad pozele cu copiii Doinei, ca eu la semnatura ta cu Nasica nu gasesc decat nasica cu finutu. Lumineaza-ma!
Si, hai sa stabilim odata intalnirea aia, ca sa nu te mai plangi ca o cunoastem numai pe Doina!
Rodica, mersi pentru felicitari! Da' pentru ce ma feliciti, ca nu m-am prins?Vazui pozele, sunt super! Imi place cum te-ai coafat! Sa-ti traiasca finii!
Georgi, puiutu mic ca a fost cuminte. L-am inscris si eu pe Tudor la gradi, dar la program normal si incepem odata cu scolile.
Doina, Ioana trece in clasa a II-a, ca si Andreea ta. Cum a fost in vacanta? Teme ati avut, le-ati facut?
O zi buna va doresc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
sirod spune:
Doina, nu mai am poze, adica nu stiu de ce nu se mai vad...ca erau acolo!Oricum, daca stateatzi pe la parculetzul de la policlinica(unde sint pitici si butuci), macar din vedere tre' sa ne stim.Daca imi dai o adresa de mail iti trimit poze cu plozii mei...poate ii recunosti:).pe privat iti trimit ID meu pe yahoo.
vreti duminica intilnire?in romanescu
DORIS cu doua minuni
Liana30 spune:
meyyy georgiii te lasai si io om de baza aci si tu nika? plus ca ma facusi si taranca?ha?lasa ca te astept io la cotitura..oricum io sunt "dilie"..asa ca taranca tot tu essti
anita pozele le vezi aci unde e dai clik pe el acolo jos..
moamaa ce ma ofticcc..iar ma???duminica cred ca sunt la Buc ma duc iar la spital la barbye!!!are nevoie de noi asa ca nu pot sa o las!!!
dar lasa ca avem timp o vedeti intai pe sorumea!!!ea e mai frumoasa
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Sa o ajutam pe barbye
Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"