Oltencele poftiti la povesti! (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Salutare, fetelor!

Am revenit! De fapt suntem de cateva zile acasa, dar stiti si voi ca ne acomodam mai greu dupa concediu!
A fost bine la Calimanesti si pe unde am mai ajuns. In afara de o noapte nedormita, cand Tudor a facut febra, in rest a fost OK. O sa pun si niste poze si ceva filmulete in curand, sa vedeti si voi ce copil amfibie am, adica Tudor.

Lorena, condoleante! Ce mai face puiutu?
Doibebei, am impresia ca ne cunoastem! Sper ca nu ma insel!Mai vorbim!
Georgi, spor la treaba!
Camelia, ati facut pregatirile pentru scoala? Saptamana viitoare mergem si noi la cumparaturi! Din experiaenta mea de anul trecut, iti spun sa nu cumperi decat strictul necesar acum (ghiozdan, penar, stilou)si sa astepti sa va zica invatatoarea ce sa mai cumparati pentru ca noi ne-am trezit cu o gramada de lucruri luate degeaba.
Andreea, mi-e dor de voi! Nu v-am mai vazut de o groaza de vreme!
De luni incep serviciul si va povestesc mai multe atunci, ca acolo am mai mult timp decat acasa.
Pupici pentru toate oltencele si oltenasii lor!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut,fetelor! n-am mai intrat de mult dar v-am mai urmarit...
sunt atat de fericita pt ca....SUNT!!!
inca nu-mi vine sa cred! maine o sa-mi mai fac un test si apoi o sa ma programez si la doctora..sunt atat de fericita ca vreau sa strig lumii intregi!
va pup si va tin la curent!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Pistachio, felicitari din toata inima!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Felicitari Pistachio
Sarcina usoara si numai bine.

EDIT: Am vorbit cu Liana la telefon si mi-a zis sa te felicit si din partea ei.Asadar, felicitari mamico.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, va multumesc de ganduri si mi-a fost tare dor sa va mai povestesc.

Vacanta noastra a fost intr-adevar plina, dar fiu-meu a profitat cel mai mult.

L-am botezat la Rm. Valcea. Am fost la tara, la alta tara si la alta tara. Poze sunt mai multe, daca vreti sa le vedeti rasfoiti albumul.

S-a reintalnit cu verisoarele cu care s-a distrat la culme. S-a balacit toata ziua in piscina si a alergat dupa pisici. Cum le prindea, cum dadea cu ele de pamant, ca a prins el smecheria ca daca le trantesti cad in picioare. Si mai si scotea un « pooooc » cand le arunca.

Era mai-mai sa se apuce de fumat, noroc ca a prins doar faza cu suflatul… Si-a dat foarte bine drumul la vorba si nu-i tace gura deloc.

A, si l-am tuns.

Acum ne pregatim de gradi (pe 11 incepe). El e foarte incantat ca ii tot povestesc eu ce si cum, dar eu stau cu inima mica, mica.

Va multumesc de asemenea de urarile pe care mi le-ati adresat de ziua. Am citit in urma ce s-a mai intamplat si am gasit urarile. Va multumesc iar si iar.

Pistachio, felicitari!

Camelia, unde ai fost pana la urma in vacanta?!

Va pup pe toate si va mai scriu curand.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare,oltencelor...!
Annita,i-am cumparat doar un trening Georgianei pt. scoala,am sa-i mai iau si ghiozdan,restul cumparaturilor le vom face dupa intalnirea cu d-na invatatoare!Georgi asteapta cu nerabdare inceperea scolii,e fericita ca va fi in aceeasi clasa cu majoritatea colegilor de la gradi...mai stresata sunt eu,nu-mi vine sa cred cat de repede au trecut anii...am deja scolarita,alte griji,alte probleme...!
Mi-am aranjat programul de la serviciu,sa lucrez in special dupa amiaza si in week-end...nu mai stiu daca v-am zis ca mi-am schimbat jobul,am trecut la 4 ore/zi...5 zile/saptamana pt. a sta cat mai mult cu scolarita!
Pistachio...felicitari,mamico si o sarcina usoara!
Lorena,condoleante si multa putere sa treci peste tristul eveniment!
Doina ,sa-ti creasca mari si sanatosi puiutii,asteptam si poze!Sa inteleg ca veti fi si voi boboc in clasa 1?Prin ce zona locuiti?
Fetele,haideti,propuneti odata ziua aia cu intalnirea,ar fi bine intr-o zi de week-end,seara,sa pot ajunge si eu...!
Pupici tuturor!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

cameliasuntem deja in clasa a doua.voi avea in curind si poze,sincera sa fiu nu prea stiu sa le pun, dar voi invata, promit.noi stam pe doljului,in brazda.
annita m-ai facut curioasa.de unde ma cunosti? unde stai?
va pup dulce pe toate si va doresc o noua saptamina supere!
noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pistachio spune:

salut, fetelor!
va multumesc pt urari! abia astept sa merg la eco sa vad ca totul e ok ! ne-am gandit si o sa-l luam si pe alex cu noi sa-l vada pe "baby" ca ma tot intreaba ce face baby, si-mi spune ca e in burtica la mami, cateodata zice ca si la el in burtica e baby!!.
georgi, cum e la scoala? sunt cuminti copiii? la ce clasa si ce anume predai? cam multe intrebari...

va pup

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Rodica ai un baietel tare frumos, sa-ti traiasca!
Eu am DPN 1.01.07 dupa ecograf brrrrrrrrr si 06.01.07 dupa dr..Acum sa vedem ce parere are bebica.
Pistachio felicitari pt bebita.Sarcina usoara !
Se pare ca totusi toamna nu si-a intrat inca in drepturi.

Mady23+21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doibebei spune:

ana ai dreptate. ne cunoastem bine (ti-am vazut profilul).imi pare bine ca putem vorbi si aici.ce copii frumosi ai!(pe fetita o stiam dar pe baiat nu-l vazusem pina acum).
va pup pe toti!
salutari la toate oltencele si pupici

Mergi la inceput