Oltencele poftiti la povesti! (20)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Hoooo fatoooo...ca nu ti-l iau pe colegu...Am si io...N-ai vazut?Avion zici ca e...In 2 timpi si 3 miscari te rezolva.Nici n-ai timp sa zici "miau".Asa m-a pacalit si pe mine de l-am luat.
Acu' mai clatesc si io okii pe unde pot..Era simpatic colegu' tau.
Si catzelu'.Nah!

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai fato ca te las sa privesti...Na!! E bine asa?!
P.S.:Chiar ca n-ai timp nici sa zici "miau"..

Nunta noastra de vis

Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare!
Rodica si Doris...am fost in Eforie Nord si ne-am cazat intr-o viluta super,in apropiere de Acapulco...ne-am plimbat prin mai toate statiunile iar cei mici ne-au cam lasat cu punga goala,mai o tiribomba,mai o jucarie...Mihai s-a comportat surprinzator de bine,cum se trezea dimineata,se instala la usa sa plecam "la mae" iar Georgi a stat numai in apa!
Distractie placuta la nunta,nasico!
Eu astept sa ziceti ziua,ora si locul de intalnire,mi-ar face placere sa ne mai vedem...sper sa vina si grupul nebunaticelor !

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Rodica distractie placuta la nunta asteptam poze
georgiii te oftici ca'i a lui?
zuzooo io nu am zis de colegu nimik..da arata bine
bertha ce faci mama nu mai dai nici un semn???ne'ai uitat?io nu!!!
nelianaaaa tu ce ne clocesti pe'acolo? da o fugaa pe'aci ca se anunta intalnirea
camelia ma bucur ca v'ati distrat..
georgiii uitai sa'ti zic..sa stai linistita fatooo sa nu te mai dezinfectezi..ca aflai rez ..Nu am hepatita!!!

aaa si inca ceva io aia "nebunatica" va anunt de pe acu..sa nu ziceti ca nu v'am spus
in w-e asta plec la Buc la barbyela spital..cea care a avut accidentul si are coloana fracturata..poate aveti timp si treceti si pe la "generale" sa aruncati un ochi si sa va rugati pentru ea..are atat nevoie !!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Aoleu...ma linistii...Ca am consumat vreo 3 sticle de spirt pana acu'...Nu-mi parea rau decat de colegu Zozelei ca am luat contact si cu el ieri.

Fetelor, cu regret va anunt ca si io sufar de o boala...Asa sun eu...nebunica...si nu mai am ce sa fac...ca mi-a murit doctoru' .
Deocamdata sunt pasnica.Dar hai cu intalneala aia mai repede...ca boala evolueaza si cine stie ce va fac cand va prind.

Si tu Liano sa-i dai Zuzei palaria inapoi, ca altadata nu te mai plimba cu masina.Mergi cu dupa noi.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

POZE

Mergi la inceput

Nu o dau!! e a meaaaaa acu
aoleuuu ca bine zici io inca sufar de "dileala"..si se iaaa..mai vreti sa vin la intalnire????
doamnee ce ma mai laud..da dehh daca mi'au murit laudatorii!!

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Salutari pe ziua de azi.
Ultima zi de casnicutza...De maine incep scoala.....
Sa vedem ce zice si Stef.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Fetelor, am revenit si eu. Mai greu, dar am revenit...

Pe scurt ar fi ca vacanta noastra n-a iesit deloc cum trebuia. A murit soacra-mea pana sa ajungem noi in tara si de atunci a inceput nebunia. Inmormantare, notari, gaze, apa, lumina... o "veselie". Abia asteptam sa ne intoacem sa ne odihnim.

Imi cer scuze ca n-am dat nici un semn de viata cat am fost in tara dar nu am avut cum. Georgi, promisesem ca te anunt cand ajung in Slatina. N-am stat deloc in oras, o ora am stat la Priseaca la bunici si atat. Numai intr-o fuga am fost.

Nici n-am citit ce mai ziceti, ce mai faceti. Am mult de recuperat se pare.

Va pupacesc si va mai povestesc ce am mai facut prin tara.

Mami Ria si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Oooofff...Lorena...imi pare rau.Asa a fost sa fie.Dumnezeu sa o odihneasca.
dulce si asteptam sa te refaci.

POZE

Mergi la inceput

Lorena imi pare rau..

Sa o ajutam pe barbye

Nasica
"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput