Oltencele poftiti la povesti! (20)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Liaanaaaaa, pai ne mai tii mult pe jar?!

Rodica si Ana si .

Rodica, ma uit la pozele cu Stefanel si ma gandesc ca la anu' o sa fie si fiu-meu de varsta lui. Si ce mare mi se pare Stefan!!! Asa repede cresc?!

Mariana, te asteptam mai des pe la noi. Io vorbesc ca stiu o data pe saptamana abia...

Celelalte pe unde umblati?

Pistashule, cum mai esti?

Va pup pe toate!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Buna, oltencelor!

Iar plecarati in weekend? Numai eu pe la serviciu!
Asta e!

Va pupicesc si va urez distractie placuta sau odihna placuta in continuare!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare, oltence vorbarete
Pistachio, sarcina usoara, bb miscacios si sanatos. Cand e data probabila?
Lorena, la multi ani, cu intarziere, pentru Miron. Sa fie un baietel sanatos, fericit si iubitor de parinti! Vazut pozele. Un frumos. Cam cu tine seamana.
Noi suntem bine. Parca ne-am mai linistit un pic cu coreenii astia ca intrasem in panica rau de tot. In Ro nu prea se face mare tam-tam pe subiectul asta (citesc ziarele si vad stirile). Dar aici ... cand am vazut cum survolau avioanele de lupta deasupra orasului am simtit ca ma apuca tremuriciul. Am sunat-o pe mama repede-repede sa-mi trimita pasaportul (mi-am facut altul) ca eu vin cu copiii in tara. Apoi m-am mai linistit. Eva nu are pasaport. Iar ca sa ii fac dureaza 4 saptamani. Sotul incearca sa-mi mai ridice moralul. Dar eu sunt pesimista declarata.
In rest, ma mai delectez cu facut globuri, ornamente de Craciun. Reusesc sa mai fac cate ceva cand e Luka-Puka (asa ii zic educatoarele) la gradi.
Cam astea fiind spuse despre noi va pup dulce si va doresc o duminica placuta.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Neata oltencutze!
Maaah, io mai am putin si o iau pe pereti!Muci, febra, behaiala...asa se lauda copiii mei!

Cind ma mai dezmeticesc putin, mani vorbim.Deocmadata sint cu somnul prin februarie....

va pupacesc cu drag

Mergi la inceput

'Neata, fetelor!

Iar e cam liniste pe-aci! Asa va laudati?

Offf,Doris, tot asa o tineti? Dati dintr-una in alta? Pupa fetele si sanatate multa, multa!

Camelia, voi ce mai faceti? Merge scoala, merge?

Fetelor, la circ ati fost? Ca pe mine m-au innebunit copiii cu circu'. Sper sa fie mai bine ca ultima data, cand ne-am plans timpul si banii. Desi..., Ioanei i-a placut si atunci. O sa-i duc , ce sa fac! Da' cred ca-l vrajesc pe sotu' sa se duca el, ca a mai fost si se descurca.

si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Salutare fetele...!
E asa liniste pe aici de parca n-am fi oltence ,probabil sunteti ocupate cu scoli,gradinite,muraturi...!
Annita,cu scoala mergem f. bine,dupa stampilutza si buline rosii am trecut la calificative,la scriere a luat un F.B.!
La circ noi am renuntat sa mai mergem,in afara de circul Globus,din Bucuresti,nu am vazut nimic deosebit la astea de la noi,Georgi prefera o iesire la Mc. sau Panda decat sa mearga la circ!
Doris,sanatate multa fetelor,multi pupici
Rodica,frumoase pozicile...pupici lui Stefanutz !
Pup toate oltencele si puiutzii!

Vreti sa faceti ceva?5 euro pentru o viata!!

Camelia,mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Ana, noi am fost la circ. E mult mai frumos ca cel din primavara, mie chiar mi-a placut. Au o dresura de maimute f frumoasa, de elefanti ce sa mai zic...danseaza...sunt super simpatici. Sufera circul la capitolul acrobatie si clovni. E un nr cu un clovn la inceput, mie mi s-a parut rasuflat, dar Darius se sufocase de ras, ceea ce e cel mai imp. pana la urma.
Pt cine nu stie preturile: 120.000/copil, 150.000/adult in tribuna, 200.000/pers la loja, fara discriminari legate de varsta. Pt 50.000, copilasi pot face un tur de arena calare pe ponei, iar pt "modica" suma de 200.000 oricine poate face o poza calare pe elefant.

Era sa uit: fetelor, am vazut-o pe Ana la volan si ii sta senzational! Felicitari din toata inima!

Despre noi: de ieri taticul nostru e bucurestean, asa ca am ramas singurei. Ciudat e ca Darius nu a intrebat deloc ieri de el, desi de obicei ma innebuneste cu "unde e tati?" si cand face dus.

Voi cum stati cu frigul? Eu nu mai suport frig afara, frig in casa, frig la serv...

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Buna dimineata, oltence simpatice!

Andreea, aseara au fost si piticii mei la circ, cu tati. Ioana n-a fost prea entuzismata, dar lui Tudor i-a placut foarte mult. Mi-a zis Ciprian ca a aplaudat tot timpul si a fost foarte incantat.
Mersi pentru felicitari, sa stii ca am plecat si singura si sunt foaaaaarte mandra de mine

Camelia, felicitari Georgianei! S-o tineti tot asa!

Doris, sunteti mai bine?

Rodica, Lorena, Georgi, Doina, Lianaaaaaa, nu mai ziceti nimic? Pe unde umblati?

, o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Io de azi sunt in concediu.Stau cu Stef acasa ca ne laudam cu tuse si febra si puroi in gatulet.
In rest...nimic deosebit.Va si sanatate voua si la puiuti.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neliana spune:

LA MULTI ANI MARIA ELENA BIANCA sa cresti mare si frumoasa si sa te bucuri de tot ce e mai frumos.
mamai tu sa dai mai des pe la noi ca nu prea tea-m mai vazut.

Fetelor vad ca pe aici cam bate vantul,da uite cine vorbeste.
EU sunt binisor,doar ca ma cam dor dintisorii ca am dat cu unii afara si vreo 3 maselute si acum cred ca plang ceilalti de ei.
Oana si ea binisor,ma terorizeaza cu niste cartofi prajitisi lapte.De vreo saptamana si ceva numai asta vrea.NU-i place nimic altceva un milion de am acum.
LIANOOOOOOOO cred ca vi cu vesti bune de ne ti asa pe jar.Sa fie intr-un ceas bun.
la fete

neliana anghel

Mergi la inceput