Oltencele poftiti la povesti! (20)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Nu Doris, nu e vaccin contra asta... dar iti zic, de 2 ori a facut fiu-meu si numai sirop de gat i-a dat... A trecut, e drept, dar cu nopti nedormite... si tot tacamul. Pupa pe Oti pe burtica! Si fiu-meu a avut ieri kk moale si s-a umplut pana in calcaie (nu glumesc!). Si pe aici planeaza enterocolitele...

Anita, toate bune la gradi! Mai bazaie cate un pic. Dar pleaca miorlaind la joaca. Dupa se linisteste de n-au alea treaba cu el.

La scoala toate bune deocamdata. De saptamana viitoare am si seminarii si o sa fie mai solicitant. Plus ca sunt pe fuga toata ziua...

Abia asteptai sa vin acasa sa ma delectez pe DC. Ce ti-e dependenta asta!

Georgiii, venisi, ai?! Te asteptam de o groaza de vreme!

Doina, LA MULTI ANI fericiti impreuna. Si voua Ana! Ptiii, 10 ani... si noi care miercuri facem abia 3... de la casatorie, evident

Liano, deci si Gabita, ai?! Da' te distrasi de ziua ta, de nu ne mai scrii nici o veste... Pas des nouvelles, bonnes nouvelles, cum zic astia pe aici

We placut la toate!

Mami-Mitza si Miron Radu (06 oct. 2004)

Copilasii sept-oct 2004 (1)
Copilasii sept-oct 2004 (2)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Buna tuturor!

Yuupi e week-end!

Doris off imi pare rau prin ce ati trecut, cred ca a fost cumplit, in timp ce am citit postarea ta primul meu gand a fost ca trebuia sa fi fost linga tine va pup si va doresc multa sanatate!

Doina, Lorena, Ana la multi ani fericiti! multi inainte
Georgi bine ai revenit !

Anita, Mady, Anca ce mai faceti ce fac burticile ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oltencelor va multumesc la toate!!!
sa ma iertati dar sunt racita coapta!!
asa ca nu vreau sa va virusez..fugg in pat...acolo zac!!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Multumesc de urari, fetelor! Si voua, la fel!

Oricum, va mai povestesc eu si la momentul respectiv.Ca la noi, de atunci incolo, pana prin februarie, tot un chef o sa fie: zile de nastere, onomastice, Craciun, Revelion etc. Ne-am "concentrat" in iarna toti, numai barbatu-meu a "iesit" prin mai.

Liana, pai, asa te lauzi? In pat, auzi... Hai, pupici si sanatate multa!

Lorena, ce bine ca Miron s-a obisnuit la gradi. Eu mai fac o incercare saptamana viitoare si daca nu reusim, o lasam pentru la anul, sau poate pana in primavara, sa vedem.

Va pup si mai vorbim,

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Moaamaaa, pe unde va gasii! Pe pg 4, la sfarsit!
Iar va chefuirati tot weekendu'!
Atunci spor la serviciu, de maine!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Doris o pupam pe Irina si ne bucuram ca si-a revenit!

Mariana si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Sara buna oltence.
Multzam de urarile de bun venit.

Doris si sanatate multa la pui.

Ma intrebati de Stefania(nu mai stiu cine...).Suntem bine, merge la camin, nu sunt probleme.De maine intru pe orarul fix asa ca nu o voi lua eu decat lunea.In rest tati va fi responsabil cu luatul de la camin pt ca eu voi ajunge numai la 19.30 seara acasa.
Suntem sanatosi si asta e cel mai important.

Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate

Georgiana-mami de Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Neatza oltence!
Sarumina pentru gindurile bune, in sfirsit sintem ok si la git(Irina) si la burtica(Oti).
Nu stiu ce se intimpla, dar Oti sustine ca nu-i place la gradi, ca nu-i trebuie, ca nu vrea sa mai mearga!Banui ca i se trage de la o ingrijitoare care 'tzipa' la ei sa manince si ea, obisnuita sa fie ascultatoare se conformeaza si maninca fortzat.I-am povestit asta educatoarei, sint curioasa cum o sa se rezolve lucrurile!

va pupicesc, toate bune va doresc

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Dragele mele, gata si cu nasitul, am scapat, ca sa zic asa, a fost super frumos, da' obositor...inca incerc sa-mi revin.
Noi suntem bine, crestem repede si suntem din ce in ce mai rasfatati si mai neascultatori. Imi pare rau ca n-am timp sa mai povestesc din colectia de perle rare marca Darius, da' or veni si timpuri mai bune.
In alta ordine de idei, peste 2 sapt Lau o sa plece la Bucuresti. Cateva luni o sa ne vedem numai in we. Ma ia cu ameteala cand ma gandesc, da' alung repede-repede gandul, nu stiu cat o sa mai tina figura, o sa ma ajunga realitatea din urma si atunci sa vezi jale...

Doris, of, ce spaima ai tras, pupici si sanatate multa frumuselelor tale!

Georgi, bine ai revenit! Ce bine ca s-a acomodat Stefania la gradinita, ai copil mare, ce mai!

Liana, cam miroase a virusi din directia ta! Vezi ce faci, cu antibiotic te tine 7 zile, fara o saptamana.

Ana, vai ce "vechime" are Tudor la gradi... Imi pare rau ca n-a putut sa se acomodeze. Poate sunt prea mici. M-am intalnit cu Cristina (fetele nu stiu despre cine vb, scuze, n-o sa ma intind) si mi-a spus ca pe Alexandra a mutat-o la gradinita catolica, la cea cu prog. prelungit nu s-a acomodat, nici macar nu vorbea, credeau educatoarele ca are pb cu vorbitul, daca poti crede asta despre ea! Ioana ce mai face?

Lorena, of, si micutul tau are pb cu burtica... pe burtica, sa treaca repejor!

Doina, La multi ani si din partea mea!

Ma duc sa-i dau sa pape dlui "nasic" Pupici pt toata suflarea!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput