40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 5
adrienne12 spune:
Pai nu-i bai, pot sa mute capitolu asta la zz ca mai avem unul nou noutz:-)M-am prostit am uitat cit e ceasul in Ro. Ia zi aia mica ti-ai terminat vacanta?
adrienne12 spune:
Yep, vazut, placut. Aia cu cascavalu mi-a facut foame... cum se face chat pe forumul asta? A incercat cineva? Eu nu.
ana_maria222 spune:
mi-am gasit serviciu(cred)....si voi incepe curand.....dar facultatea o incep pe 1 octombrie....in afara de cele 4 examene (le-am lasat pe toamna cand am plecat la greci) pe care le voi da in septembrie!!!!!
dar cum am scris pe pagina cealalta....acum ma pregatesc de petrecerea de vineri si de triplul eveniment de duminica...
Pozeeee
Mancarica
gabibarta spune:
Hoops, parca as fi stat deja 2 saptamani, atat ati scris... si inca nici n-am plecat!
Adrienne, la multi ani omului tau! Si al meu viitorul ex are azi ziua de nastere, dar nu ma simt obligata sa il serbez in vreun fel...
soni spune:
Adrienne trimite-mi messul tau si ridem cum fac cu polux
l meu este timoftigeorgeta. e pe yahoo. hai sa ridem putin
adrienne12 spune:
Ia te uita, asta mica are 4 examene si isi pierde vremea stind la taclale cu noi. Mai ce te-as mai bate la cap daca ai fi copilu' meu. nu degeaba zice fiu-meu ca sint pisaloaga.Gabi, e buna asta cu viitor ex... mersi de urare. serbeaza-te pe tine. in fiecare zi, caci o meritzi cu prisosinta.Fetele va las sa va duceti la culcare ca in citeva ore da cineva desteptarea cu cafeaua. somn usor
nematics spune:
si-al meu ojuliana da' mai departe nu stiu cum sa fac sa adunam lumea pe mess
mai bine trecem pe ciatul subiectului
kim222 spune:
Mey..ce-i cu voi??? Ati baut cumva?
Bebitzu, nu stiu ce virst ai..asa ca nu te supara..esti la menopauza? daca da, ar putea explica tensiunea arteriala marita. Daca nu investigheaza fuctia renala si endocrina. In familie..ceva antecedente?
Eu as veni cu voi pe Ym..dar nu-l pot download la job...asa ca numai pe chatul Dc-ului daca serviti!A...si sa nu uit ...Adriana sa-ti traiasca grizonatul..indiferent de statutul lui!
oana cretu spune:
Imi permit sa imi bag si eu nasul pe subiectul vostru, ca v-a laudat Lulu subiectul si am mai citit din ultimele mesaje si imi place atmosfera aici. Bravo voua pentru asta, la putine subiecte gasesti o as atmosfera. Si...sa nu uit...Kim, ti-am vazut baiatul la nunta, e o bomboana. Si soni, jos palaria pentru ceea ce faci!
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST