40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 22
KUKI spune:
Soni, treci incoace la barfa, unde fugisi ?
Pai tu te pricepi la sufletele de copii mai bine ca noi toate la un loc. Noi avem grija doar de cate unul-doi razgaiati, tu ai grija de atatia puiuti tristi, ba chiar si de parintii lor
Si iaca, schimb eu subiectul. Nu mai vorbim de copii, vorbim de barbati, na , ca la asta doar ne pricepem toate mai mult sau mai putin.
Trufandaua ce mai face, ce mai zice? s-a mai potolit? I-ai trimis felicitarile?
Liliana, nu-l invit la nici o cafea. Chestie de orgoliu, de-acum dupa mai bine de un an de priviri lungi. Daca vrea sa zica, daca nu sa fie sanatos ! De fapt cred ca nu-mi place suficient de mult, ca daca-mi placea faceam eu intr-un fel, doar sunt femeie, ce naiba !
polux spune:
Olivia hai capul sus, caci Luca e langa voi acum, chiar daca ii este un pic greu dimineata, si tie la fel, dar macar e langa voi.
Victoras al Simonei are tot 2 ani, de fapt mai mare cu o luna decat Adela...nascut in iunie, aproape de ai nostrii.
Iulia trebuia sa lasi povestioara...stiu ca te-a intristat rau, dar noi suntem aici sa radem o data cu tine, sa plangem o data cu tine...ca de asta sunt prietenii.
Si iar lucrezi maine?dar overtime nu te plateste?
Nomi drum bun si distractie placuta. Nu stiu daca o mai prinzi pe Iuliana caci daca pleaca duminica de obicei avioanele pleaca dimineata devreme.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
oana cretu spune:
quote:
Originally posted by KUKI
Soni, treci incoace la barfa, unde fugisi ?
Pai tu te pricepi la sufletele de copii mai bine ca noi toate la un loc. Noi avem grija doar de cate unul-doi razgaiati, tu ai grija de atatia puiuti tristi, ba chiar si de parintii lor
Iulia
Subscriu, caci este un lucur rar ceea ce faci tu.
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST
polux spune:
Oana imi este dor de Adela ptr ca ea e in Romania si eu tare departe, la capatul lumii. Are 2 ani si o luna si e ce la 11 luni in Romania. Am vazut-o de 2 ori de atunci, o data ptr 5 zile (asta a fost neplanificata - la inmormantarea tatalui meu) si acum in mai ptr 3 saptamani. dar vrem sa o aducem acum din iarna...si abia astept. Adevarul este ca acum in mai-iunie cand am fost acasa mi-a fost mult,mult mai greu sa ma despart de ea decat la 11 luni.
Hehehe imi place cum numeri, lunile, zilele si orele...
A mea s-a nascut prematur, si primul cu care am vorbit la telefon a fost tatal meu...eu ma plangeam ca e asa de mica, si el imi spunea "lasa tata, lasa ca creste" si acum e deja mai inalta si mai dezvoltata decat copiii de varsta ei.
Hai ca am monopolizat discutia despre gaza mea...imi cer iertare.
Pupam pe mau-mau cel dulce.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Soni..nu stii vorba aia? Cine are sa-i traiasca..cine nu sa nu-i doreasca!
Tocmai am vazut un videoclip cu pustoaica lui Pavel Stratan...3 ani..primul album..nu va spun ca au venit colegi de la alte cubicle..le placuse cum suna!
polux spune:
Craciunitza nu te lua dupa Iuliana...la ea e bine si sub patura de camila la 38 de grade.
Iuliana terminat bagajele?
Adrienne si Craciunitza spor la dat din maini...uite asa mi se face mie dor de mama mea, care era si este cea mai indemanatica in asa ceva.Intr-o zi doua iti face un pulovar...si nu lucrand toata ziua, ci numai seara la televizor. Mie totdeauna mi s-a parut ciudat,cum ea se uita la telenovele sau filme si mainile ii mergeau incontinuare.
Porumbelas scump spunene cum e la piscina. Vreau si eu...dar la mine la lac sunt atatea pachistanezi sau din aceea care intra imbracati in apa, de iti piere cheful sa intri cu ei. Cred ca isi spala rufele in acelasi timp la lac.
Soni mama nu fugi...caci vorba Iuliei noi avem grija de cate unul doi rasfatei, tu esti cea de admirat ca te implici cu trup si suflet in a ajuta pe acei micuti.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
soni spune:
Chiar vreti sa va povestesc de ce sint asa trista vazudu-va cu toate problemele care le ceeaza un copil?? N-are rost .E o poveste trista dar adevarata si din ceea ce cineva traieste se invata in viata .Nimeni nu se naste parinte . Invata meseria asta impreuna cu copii . Ei gresesc ,noi gresim si viata merge inainte . dar eu ma intreb unde am gresit ? Spunind adevarul? daca asta e greseala atunci da am gresit . Eu nu stiu sa mint nici acum. Am crescut o nepoata 10 ani de la 5 la 15.Mi-am dat vita pt ea . Acum sta la parter impreuna cu soramea care nu ma saluta de 5 ani!!! Toata copiaria ei este la mine . Cine stie poate intr-o zi va intelege cit rau mi-au facut . rana se vindeca durerea nu. Chiar vreti sa stiti povestea ? Kuki tu trebuia sa o spui pe a ta . Cindva am scris ca ma simt bine cu voi si la bine si la ..tristete . prietenii stau linga tine si te ajuta sa treci si peste aceste momente . viata nu e mereu asa cum vrem sau cum am vrea . Vine si ziua cind se varsa amarul si fiecare dintre noi ar trebui sa invatam din pataniie altora . Asa cum in ziua cind ridem toate si uitam de tot si facem focuri de artificiii tot impreuna sintem . Dar fiecare poate sa fie trista sau fericita . Cred ca trebuie sa respectam orice stare si sa ajutam cu experienta noastra pe cine e in dificultate in acel moment. Voi ce ziceti? Gresesc?
polux spune:
Olivia l-ai vazut pe "Ghita"?
Chiar numai trei ani are Cleopatra?
Apropo la ce ora il ia Sorin pe Luca de la day care?Adica te intreb cat sta fara voi...ca mi-ai zis ca si doarme acolo...si daca nu ma insel Sorin incepe mai devreme, la 6 sau cam asa ceva.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
kim222 spune:
Da..da..pe Ghita!!!! M-a impresionat pina la lacrimi (ca tare plingacioasa m-am facut de cind cu Luca!).
Luca merge la 8 si la 2.40 il ia Sorin acasa!