40 cu + sau - (cap.17)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soni spune:

Da Kuki da crescind acu as prefera sa cad de unde o fi da pe un....taur!!!hihihi
Buna fetelor buna ana-maria, a buna fetelor celor care v-ati sculat.
Noutati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

ziua buna, sunt in trecere, m-am apucat de curatenie prin hirtii si am gasit 'to do' listul din mai

da' e bun, dau cu sare pe el vorba lui Polux si mai tine pe-acolo!!!

Soni, faine povesti, mai spune-ne - eu is copil de bloc si alte amintiri despre pozne decit una cu cazutul intr-o balta iarna cind eram prin clasa intii nu am - decit orele nenumarate in care ma dadeam pe derdelus cu sania, de veneam acasa transpirata, uda de zapada topita si apoi inghetzata sloi la loc

dar ce frumos era!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Buna dimineata
KUKI, noroc cu tine, nu vazusem numarul lui nomi, am citit cinci pagini in urma ca sa-l gasesc. Am mai zis, mie nu-mi apar toate mesajele instant, unele apar dupa cateva ore
Da, am fost la veterinar cu motanelul, i-a mai facut o injectie si a ne-a trimis la raze, ca azi l-a putut palpa mai bine si ceva nu-i in regula la oasele bazinului. Am fost la radiografie, are articulatia femurului dislocata A plans tot drumul si patru ore cat a durat drumul cu raze si etc nu a dormit deloc, cred ca ii era si foarte cald. Se va reface in timp, cum bine spunea adrienne, mitele au potential sa se refaca rapid.
adrienne, tu esti muuuuuuuuult mai aratoasa ca fata aia, cati ani zici ca are? Ce fac fetele din ziua de azi de arata asa horror?
cius, tu ce cura de slabire tii?
polux, unde e fata ta, in ce localitate? Mi se face si mie dor de ea cand ma gandesc la tine.

Nu certati copiii cand viseaza!

Poze

Mergi la inceput

Doi motani

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

hai sa raspund repejor,ca ma da afara...
Soni-ziceam ca ma confunzi cu Nomi,ca ii raspunzi ei,zicand"cius"...uite,zicea ea ca a spalat tastatura cu palinca...si tu mi-ai raspuns mie...adica ei,da' zicand "cius"...cred ca te-am bagat in ceata...hai ca aia cu scroafa a fost tare...se pare ca erai nazbatioasa de mica...

Craciunitzo-eu am inceput in februarie cu Monti...apoi,am dat-o pe Mayo(sau daneza)...in principiu,nu amestec alimentele...nu pap paine decat dimineata(uneori)...prajita si fara nik altceva...la amiaza...un ou fiert tare cu o rosie..sau ceva carne slaba cu o rosie sau un iaurt si ceva carnitza...combinatii de felul asta...apoi pe la 5 fructe...si seara ca la pranz(da' nu dupa ora 21)...sunt uneori zile in sir in care mai nu pap nika si cantaru' ala nu zice nika...cred ca s-a obisnuit corpul cu putin...de aceea mai fac pauze...cea mai lunga a fost de 3 saptamani-cea mai scurta de 3 zile...da' cand ma reapuc vreo 2-3 zile mi-i cam greu...apoi nu mai simt foame...nu mai simt nika...acu' iar m-am blocat...de aia ma gandeam la xenical(chiar de une il iau si cam cat costa?)

Dulci motaneii tai!...hai ca puiu' mic se va face bine!

Mergi la inceput

cius, 16 kg intr-un an sunt foarte mult, mai mult de 1kg/luna, mai asteapta putin, ai grija sa nu te imbolnavesti. Daneza mi se pare foarte greu de tinut. Wow, este ora 15 si n-am mancat nimic azi... si nici nu mi-e foame. Nu-i bine!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lu.more spune:

Eu am mancat doar masline.
Am gasit in sfarsit (renuntasem sa mai caut) maslinele din copilarie.
Exact ca acelea pe care le aducea tata acasa, cate 100 de grame intr-un cornet de hartie maro. Sau de ziar.
Si-am mancat de ma ustura limba, masline negre si lucioase, mari si carnoase, cu paine si atat, si-am depanat amandoi amintiri.

..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo

Mergi la inceput

lu
Sa va spun ce fac eu pe caldurile astea, +38C la umbra: tricotez!
Am inceput un hanorac pentru toamna-iarna, din acela lejer, in culori pastel, numai bun de purtat la blugi, asa ma linisteste sa dau din andrele... deh, daca in concediu nu pot pleca, ma linistesc tricotand.
Doamnelor, spuneti-mi cum e vremea la voi, pls!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Craciunitza, da tu unde esti, mama? Ca la mine la Obor e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Craciunitzo, daca te referi la faptul ca ex prietena lui fi-meu nu arata bine… pai da, cum sa arate cu fiarele alea in nas, buza etc… Da’ nu-I nimic ca aseara m-am apucat si eu de tricotat! Fac un pulover lung si laliu. M-a pus dracul sa ma duc la JoAnn (asta e un magazin de materiale si mercerie) sa ma uit dupa stofa de tapiserie, caci mi s-a pus pata ca vreau sa imi tapisez sofaua… si am plecat cu tispe sculuri de mohair turcesc, o frumusete. Problema cu tricotatul e ca nu ma lasa pisicoasele. Cum vad ca se misca firul plonjeaza pe el. Asa ca si eu ma uit la tv si dau din andrele…

Mergi la inceput