40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
KUKI spune:
Iar v-ati destrabalat si eu n-am fost pe faza. Nu ma lasa copilul, seara are el program de mess prelungit, nu-i chip sa-l pacalesc. Cat o costa un laptop la mana a doua ?
Kim, tare mi-e mila de Luca. Eu am si acum, dupa 14 ani sentimente de vinovatie, parca inca il mai aud plangand in urma mea "mamiiiiii nu plecaaaa", nici nu pot sa ma gandesc la vremurile alea ca ma apuca plansul instantaneu. Tare as vrea sa pot da timpul inapoi si sa pot face altfel.
Nomi, am notat si eu numarul tau, asa drag mi-a fost sa scriu "Nomi" in agenda...drum bun si vezi sa nu uiti palinca acasa:)
Mey, aia mica, dar tu pregatesti petrecere in toata regula acolo. Auzi la ea, artificii pentru tort ! Pai petrecere frumoasa, mai sunt locuri?
Ce-ai zice de o petrecere originala tu si vreo 10 babe sau cate-om fi? :)) Ha, ha, sa vezi atunci distractie, o sa mai vrei !
Vecinul in primul rand nu e grizonat, in al doilea rand are o masina de serviciu pe care scrie BT Asigurari si probabil ca stie sa care sacose, caci romantici cum suntem, n-am intalnit si ducand gunoiul de cateva ori si sacul lui era mai mare ca al meu:))
Soni, ne tot amentinti cu povestea cu porcul, zi odata ! Hai, scrie-o in dimineata asta sa o citesc de la serviciu sa ma mai inveselesc.
Adriana, baiatul tau cred ca e ceea ce se numeste pe-aici un tip "cool". Are o culoare de-a dreptul interesanta la par si o atitudine asa, vadit americaneasca. Mie chiar imi place. Si el si umorul lui.
Va las cafeluta pregtita, ma duc sa-mi calc o fusta de in care se va face carpa imediat ce-o pun pe mine, nu stiu de ce ma mai chinui...
Pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/polux/polux.jpg)
polux spune:
Gagici ce faceti, v-am cules de pe pagina a treia.
Uite de asta nu pot eu sa dorm,desi e trecut de 2 noaptea.
Hai uite va las o cafea tare ,tare si amara, ca viata asta. Si langa va pun lapte, zahar si alte ingrediente sa-si ia fiecare cat vrea din ele, tot ca in viata...depinde de noi (uneori) sa ne luam ingredientele ca sa facem viata mai dulce.
Pup.
Liliana
Poze cu maimutica mea
Poze noi
soni spune:
Neata.Mi-a luat-o Polux inainte ca eu acu 3 min citeam da cu juma de ochi.chiar ce cautati pe pag 3??? De cind cu xenicalul asta a-ti ramas fara baterii??
Imaginati-va o curte un gard de lemn si o scara uitata ,sprijinita de gard .Alaturi alta curte .casele de odata de pe linga periferia Iasului.M-o scapat mama in curte si vecina scosese cu mare greu o scroafa care trebuia sa fete in curtea ei.Scroafa cu pricina s-a tavalit linfa gard unde era scra ca era soare,M-am urcat pe scara sa vad mai bine scroafa,Aveam vreu 4 ani, Da parca nu se vedea bine si ce m-am gindit eu (banuiesc) ca din virful scarii se vede si cum am pus piciorul pe ultipa treapta :minune 1s-a intors scara si eu am cazut pe scroafa (pe moale) care guita da mama focului si scara peste mine . cu cucuiele de rigoare . Lume ,lume vecina striga:vai de mine scroafa ,mama vai de mine fata si uite asa am fost moasa la 4 ani ca a doua zi a fata scroafa vecinei.Na! Asta la cafea,amara si fara lapte.
Kuki si eu care ma gindeam ca te uiti la altceva si tu....te uiti ce scrie pe masina vecinului!!!!
soni spune:
Tot eu .partea a doua .Aveam si noi o scroafa care fatase vreo 12 porcisori.(apropo de prima mea moseala cred ca de atunci era scris sa ma marit cu un ginecolog!)Asaa.Deci.Era cotetul.o bucatarioara de vara sicasa acoperita toata cu edere (pina si pe burlane)Mult timp i-a trebuit mamei sa inteleaga de ce numai la noi in curte pe burlane venea apa cu fasole!!!I-mi dadea de mincare (fasole)intr-un castronel de metal si eu ma cataram pa cotet pe bucatatrie si apoi pe casa dupa burlan .Cind puneam castronul asta se varsa si scoteam bucatele de material si un ac sa fac rochii la papusi.ma chema mama innebunita ca pe str treceau camioane incepuse era comunismului si se faceu blocuri .Eu nuk .Milc dupa burlan . Pina intr-o zi mi s-a infundar ca am alunecat si am cazut in traca scroafei care era sa ma faca papa pt purcelusiii ei.!!! Si iar bataie . Asa ca mi-a trcut cheful de ac si ata si am inceput cu ciocanl si cuiele !!!!(din serialul amintiri din copliarie )Eram tare cuminte mincam-ar mama!!!
cius22 spune:
Mey fetele,
am si io acces la comp cam o juma de ora,da' pan'sa cetesc tot..trece timpu' si nu mai apuc sa scriu...aveti o verva! ceva de groaza!
Soni-draga mea,cred ca ma confunzi cu Nomi...da' si io mi-s ardeleanca(din aia inceataaaa...ca in bancul cu ..."melcul...tzushti!")
Adrienne-vazut poze...placut baiat...no-io ce sa zic de fata...ca am si io una fitzoasa,cu unghii negre si care si-ar pune inele si tatuaje peste tot de-as lasa-o...mie nu mi-a chiar displacut...
Oana-Bine ai venit! cu intarziere si cu scuzele de rigoare
Vad ca vorbiti de cure de slabire...io-s la regim de prin februarie(cu pauze lungi si dese-cheia marilor succese)..e drept ca din februarie pana acum s-au dus 15 kg,ba chiar 16...da' am perioade de stagnare care ma-nerveaza rau(da' rau!)...oare cum o fi cu xenical si cu regimul meu?...ma tenteaza,ca mai vreau sa dau cateva jos...
Mey-am o pretena,care mai tot timpul e intr-o stare depresiva...are 40+ si e realizata profesional dar pe plan personal e un...dezastru!(nu isi alege parteneri potriviti...ba-s insurati...ba-s mult mai tineri...ba-s nush cum...)Am vorbit cu ea la telefon si nu pare sa o ajute nika...acu' sufera ca n-are si ea ...un barbat...geaba i-am explicat io ce si cum cu berbatii eshtia,ca ea o tine pe ai...noa-ce sa-i mai zic? ce sa-i mai fac? tare mi-ar placea sa o vad razand din nou...E cam "rezistenta" la sfaturi..am vrut sa-i recomand carti de suflet...sa-si revina...cica n-are timp,n-are chef...noa? nasol nu?
Nomi-drum bun...cand ziceai ca te intorci acasa?
mey-Piticot!(asa-i zic si lu' fi-mu,nu te supara!)...pey,vorba lu' Nema..astea-s bancuri de prin clasa noastra a treia...hihihi(da' a fost faina aducerea aminte...)
Craciunitzo-cum mai e pisu' mic? ioooi-ca am suferit cu tine,cititnd despre el si mamica lui(cum il apara "de tine")...mey-nu mai fi trista...ca n-ai vrut...accidente se mai intampla,ce sa le faci?
Lu-ai inceput exercitii pentru spate?..zi-ne si noua cateva,ca si io am probleme de astea...(tot n-am ajuns la Qi-Gong,ca asta sigur m-ar rezolva...)
Kuki-ai grija cu vecinul...
Vai-Liliana-ce bine-mi pare ca te gandesti sa-ti aduci puiul mic in iarna...ca mie cand mi-e dor de asta mic(ca pleaca Roxi cu el in parc,de uita sa mai vina acasa)..ma gandesc la tine...cum rezisti tu...Pup Adelutza scumpa mica(sa stii ca Victor a inceput sa repete tot mai multe cuvinte dupa noi...cred ca in curand isi va da drumul la vorba)
Noa- ma duc sa fac ceva de papa la populatie...
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by adrienne12
ei asta mica e data naibii...
de ce?
![](icon_smile_shock.gif)
Kuki...cred ca as fi cea mai fericita.......
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
Buna dimineatza Soni iubita!!!!!!!!!!
Eu m-am trezit cu o durere de cap infernala..sper sa-mi treaca pana diseara!!!
Pozeeee
Mancarica
KUKI spune:
Ha, Soni, se pare ca ai avut o predilectie pentru scroafe in copilarie. Frumoase amintiri, chiar m-ai inveselit.
Eu nu prea am cine stie ce amintiri, am fost o fetita cuminte, mereu ascultatoare, ba chiar nitel bleaga as putea spune eu acum, privind in urma. Nasol e ca bleaga si ascultatoare am ramas si dupa ce n-am mai fost copil. Nici acu' nu-s sigura ca mi-am revenit.
Cu vecinu, e uratel, nu prea am la ce sa ma uit, dar n-ar conta la o adica. Nici masina nu m-ar interesa, dar in felul asta mi-am dat seama unde lucreaza si cam ce invarte.
Craciunitza o fi la medic cu ala micu?