40 cu + sau - (cap.17)
Raspunsuri - Pagina 16
ana_maria222 spune:
La scoala, profesoara lui Bula da clasei drept tema, o propozitie cu expresia "mama e numai una".
Urmatoarea zi la scoala profesoara ii intreaba pe colegii lui Bula ce propozitii au facut cu "mama e numai una":
-Ionel, tu ce ai scris?
-Pai, cand am fost bolnav mama a stat tot timpul langa mine, mama e numai una.
-Bravo!
-Dar tu Geogele, ce ai scris?
-Cand nu stiam sa fac un exercitiu la matematica mama m-a ajutat, mama e numai una.
-Excelent!
Insfarsit a venit si randul lui Bula
-Si tu, Bula, ce ai scris?
-Pai eu cand am ajuns ieri acasa, imi era tare foame si am intrebat-o pe mama ce e de mancare, iar ea mi-a zis ca sunt doua chiftele in frigider, am deschis frigiderul si am strigat:
MAMA, E NUMAI UNA!
Pozeeee
Mancarica
adrienne12 spune:
Ok, sa o luam pe rind. Asta e fiu-meuhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/detail?.dir=f70e&.dnm=aa3bre2.jpg&.src=phdati si de citeva ori next caci mai sint citeva poze cu el si ex-a lui prietena (bine ca a scapat de ea). Mai sint niste poze cu mine cind am fost nasa, casa mea si caprele din curte (ca am si capre pe linga ratoni).Chromium picolinat este un pastila pt. slabit sau care ajuta la slabit dar nu suprimind foamea ci ajutind cumva metabolismul. Fa o cautare pe google. Uite aici un articolhttp://www.vanderbilt.edu/AnS/psychology/health_psychology/chromiumpicolinate.htmIn sua e gasibil peste tot, la GNC, supermarket etc. In Ro habar n-am ca nu am cautat.
lu.more spune:
Bebitzu, pana vine Adriana, uite ce am gasit eu :
www.nutrivea.com/chromium_picolinate.htm" target="_blank">Chromium picolinate sau www.planete-fitness.com/boutique/produit.asp?produit_id=20#" target="_blank">Chromium picolinate Bis
..............................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne ». Kyo
ana_maria222 spune:
Tica si Tache aveau o pravalie care se chema
GAURICA.
Merge Bula si il intreaba pe Tica:
-Aveti tus?
Tica ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tache.
A doua zi,iar vine Bula,si intreaba:
-Aveti tus?
Tache ii zice ca are dar nu poate sa vinda fara fratele sau Tica.
A treia zi,din nou:
-Aveti tus?
(erau amindoi)
-Nu.
Iese Bula nervos din pravalie si zise in gand:"Cand fu Tica nu fu Tache.Cand fu Tache nu fu Tica.Cand fu Tache si cu Tica nu fu tus la GAURICA."
Pozeeee
Mancarica
ana_maria222 spune:
Bula beat, noaptea pe strada Victoriei. Se opreste in fata Guvernului. Vine la el un politist:
-Circulati, nu aveti voie sa stationati.
-De ce, domnule politist?
Deoarece este sediul Guvernului.
-Si ce daca, ba? Eu am bani sa cumpar toti parlamentarii, senatorii si ministrii.
Apare si nevasta lui Bula.
-Scuzati-l, domnule politist, asa face la betie. Cumpara toate rahaturile.
Pozeeee
Mancarica
adrienne12 spune:
Ah bebitzu esti in Canada? Nu-s de ce aveam impresia ca esti in Buc. Iti spun ca e bun si da rezultate.
bebitzu spune:
Adrienne, tocmai de aceea am sa incerc si eu.
eu am luat Xenical si a fost foarte bun.de cand am venit aici am pus serios pe mine, lipsa de activitate (pentru moment) isi spune cuvantul.
oana cretu spune:
Adrienne, merci pentru poze. Chiar nu se potrivea cu fosta. Frumoasa nasa ai fost.:)
Lulu, cum de nu dormi la ora asta?:D
Oana si Seb
(10.01.2005)
IULIE IULIE2 AUGUST