Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 18
elyanne spune:
Am vazut pozele noi... Foarte frumoase toate nasicile ... si miresicile...
Claudia si eu am vrut sa zic acelasi lucru ca si Dana... dupa ce am vazut pozele mi-am amintit de ce ti-a zis prietena ta... N-a avut nici 1% dreptate... Ai o rochie foarte frumoasa... si nu e ceva comun, chiar daca ai zice asta ca e grena... are modelul din partea de sus f. frumos si deosebit.
Intrebare... de unde ai luat salul (daca l-ai luat de curand)... ca am cautat de mi s-a acrit un sal alb-crem... culoarea untului... si sa fie simplu si maaaaare...
S-a mai nascut o stea
claujro spune:
Multumesc, fetelor pentru aprecieri. Sunteti minunate!
Eliana, salul mi l-a luat sotul meu de la Mario Plazza de pe Dorobanti chiar in dimineata nuntii cand a fost sa ia buchetele si lumanarile den Amzei. Mi-a spus ca erau unele superbe (care nu mergeau la rochia mea de nasa) dar ca merita sa trecem pe acolo sa le vad (chiar daca preturile nu sunt chiar mici).
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
elyanne spune:
Claudia multumesc mult pt. raspuns... O sa trec sa vad si eu cand ajung prin zona. Am o rochie culoarea vantului turbat... un verde... ou de rata... si nu ar merge decat un sal culoarea unutului... Si ce am mai cautat...
S-a mai nascut o stea
claujro spune:
Mi-ar placea sa ne "revedem" la anul la un topic "nasici de botez 2007". Ce ziceti?
Claudia, mamica de baietel 2,10 ani si de fetita 1,1 ani
Poze parinti
Poze Mara si Matei
blanca000 spune:
Mai mai..ce nasici frumoase a avut si octombrie, mai vesele si mai frumoase decat miresele .
Ce v-am spus eu, nasicile de pe DC au ceva aparte..ce rochite, ce flori, ce coafuri..care mai de care.
Astept si pozele tale zidulet....
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006
lgireada spune:
Subscriu la tot ce s-a scris mai sus! E de prisos sa spunem ca o nasha e deosebita. In plus, ca nasha ai mai putine emotii decat mireasa si mai mult timp sa dansezi :D, asta e parerea mea. Astfel incat nu se poate sa nu fim cele mai faine!
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
carmen e spune:
Buna nasici
Toate am fost foarte frumoase, am vazut pozele fetelor si parca nasii sunt mult mai frumosi ca finii (sper sa nu supar pe nimeni), cele mai frumoase nasici am vazut aici.
Inca nu am reusit sa mai pun ceva poze ca nu sut toate gata.
Pupici la nasici
http://new.photos.yahoo.com/gungureanu10/album/576460762325174738#page1
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by carmen e
Buna nasici
Toate am fost foarte frumoase, am vazut pozele fetelor si parca nasii sunt mult mai frumosi ca finii (sper sa nu supar pe nimeni), cele mai frumoase nasici am vazut aici.
Inca nu am reusit sa mai pun ceva poze ca nu sut toate gata.
Pupici la nasici
http://new.photos.yahoo.com/gungureanu10/album/576460762325174738#page1
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Zidulet, inca nu aveti poze ?
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
zidulet spune:
Ba da, am primit, in weekend chiar le-am si pus in album pe yahoo, mai urmeaza sa pun linkul aici(inca nu stiu exact cum se face). In seara asta, promit.. Mai am ceva de lucru si apoi. Sorry ca va tin atat in asteptare, fac si eu pe interesanta acuma, dar am fost cam ocupata zilele astea. Va pupic!