Nasici de 2006 ! (2)
Raspunsuri - Pagina 13
claujro spune:
Dana si Mara succes astazi si distractie placuta! Ne revedem la povestit!
Tania, multumesc pentru incurajari si sfaturi!
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an
Poze Mara si Matei
Anculina spune:
Buna nasici!
Am mai inviat si eu...
Intre timp, pe 2 septembrie am nasit, asa cum va anuntam.
A fost absolut superb totul, incepand cu vremea, lumanarile, buchetele, slujba, mirii, petrecrea la restaurant, coafura mea care a fost cat se poate de reusita pentru un salon aproape de casa si facuta dupa o poza scoasa de pe net, printesica mea mica, totul, totul a fost superb.
Kestia e ca n-am mai pus poze de un car de ani si nu mai stiu...Ca as vrea sa va pun si poze, sa nu ziceti ca ma laud degeaba...
Cand imi amintesc intru si va pun poze.Intre timp pupici si petrecre frumoasa celor care mai nasesc de-acum inainte!
Speranta e un lucru bun. Iar lucrurile bune nu dispar niciodata!
lgireada spune:
Eu is cu un oki pe voi! Si astept pozici
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Rodica P spune:
Si eu pe aici cu ochii pe poze hai fiti super nasici pina la capat!
Au venit si finii nostri din luna de miere si ne-au adus o iconita foarte frumoasa de la Manastirea Meteora. Sunt foarte fericiti si au zis ca au avut o vacanta superba!
dana_ene spune:
A trecut si nunta...
Chiar daca dimineata vremea n-a fost nemaipomenita, a fost foarte bine dupa-amiaza cand - de fapt - a avut loc toata nunta.
N-a fost nici prea cald ca sa transpire lumea, nici ploaie n-a fost, asa ca una peste alta a fost fain.
Noi spunem c-a iesit bine tot.
La restaurant nuntasii s-au simtit SUPER, n-a prea stat lumea la masa, se racea mancarea in farfurii.
Muzica a fost de milioane, au fost si foarte-foarte multi tineri si asta a contat.
Am dansat toata noaptea, acum am batai uriase in talpi , iar soldurile ma dor ingrozitor. Dar a meritat.
Aseara am fost la ciorba de potroace si am mai "taifasuit" cu mirii si socrii.
Una peste alta a fost FOARTE FRUMOS. A meritat !
Am pus si cateva poze (am selectat unele mai reprezentative). Au fost facute de cumnatii mei, nu sunt foarte reusite, dar va faceti o idee.
De la restaurant nu am deloc poze, cica s-au descarcat acumulatorii.
Cand o sa fac rost, voi adauga si alte poze.
Deocamdata, le puteti vedea aici pe cele de pana acum: POZE NASI DE CUNUNIE
------------
Multumesc fetelor pentru urari.
Sper ca si voi, Claudia, Mara si Blanca, ati avut petreceri reusite.
Astept si pozele voastre.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.dropshots.com/danae" target="_blank">FILMULETE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
lgireada spune:
Superrrrrrr! Sa-ti traiasca finii si tie sa-ti fie de bine!
Blanca, abia astept sa vad poze si de la tine.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
R.Cata spune:
Neata, fetelor
Dana, ai fost f frumoasa. Cu ti-a fost cu piciorul? Ai probleme cu el?
Duminica am fost si noi prin Buzau si i-am scos pe fini la biserica. Apoi am fost la un restaurant sa sarbatorim. A fost frumos.
Am primit si pozele profi si am mai pus cateva in album.
Va pupic si va doresc o zi usoara.
http://photos.yahoo.com/ph/oprea_kata/my_photos
claujro spune:
Ce nasici frumoase ati fost! De-abia astept sa pun si eu poze sa ma "laud". In ciuda ploii a fost foarte bine totul. Cred ca am facut fata cu brio si la urmatoarea nunta voi stii cum sa fac. Totul a iesit bine si acasa, la "gatitul" miresei si la cununia civila si la cea religioasa si la restaurant. Mi-a placut foaret mult! Am sa va pun poze si sper ca va veti face o parere...
Edit: Vineri plecam toti 4 (cu finii) in luna de miere... au vrut neaparat sa mergem si noi .
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an
Mara76 spune:
Multumesc de urari, fetelor si m-am uitat si pe poze, ati fost minunate toate!
La nunta finutilor nostri singurul element care ne-a dat un pic de furca a fost vremea, pentru ca a plouat aproape incontinuu. Totusi, inainte de cununie si dupa, la poze, Dumnezeu a tinut cu noi si n-a mai plouat. Totul a mers conform planului, restaurantul frumos, mancare excelenta, servirea prompta, muzica a tinut nuntasii pe ring pana pe la ora 5. Am dansat atat de mult incat a doua zi abia mai puteam calca, dar m-am simtit excelent. Finutii nostrii au fost frumosi-frumosi si emotionati, ca si noi dealtfel. La cate citeam pe forum ca se pot intampla pe la nunti, pot sa spun ca n-am avut deloc parte de probleme si au avut o nunta de vis! Poze inca nu am si abia astept sa le vad!!!
blanca000 spune:
Hop si eu dupa nunta...totul a fost bine, ne-am bucurat ca vremea a tinut cu noi si nu a plouat pana seara, ne era o frica de ploaie. Finii mei stau la curte si chiar nu era deloc bine sa ploua, mai ales ca biserica era destul de aproape si ei tineau sa mergem pe jos pana acolo si au facut toate traditiile in aer liber.
Ce sa zic, florile au fost absolut superbe, noi am fost frumosi, nu prea mi-a placut coafura mea, un coc de dinozaur :), sotul meu a zis ca e frumos sa nu imi fac probleme.., la restaurant totul bine , muzica ok (chiar daca au avut lautari...si eu nu ma omor dupa ei), mancarea buna si aranjamentele frumoase. Slujba la biserica frumoasa si ne-am descurcat de minune.
Ieri la ciorba de potroace si la gratar la ei acasa...
Poate azi pe seara pun pozele..
Pup
Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006