Buna tuturor.
Mi-am inscris copilul la o gradinita de stat dupa multe , multe interventii.Gradinita 268 (Posta puisor).Puteti sa-mi povestiti cate ceva despre ea ?
Multumesc.
Buna!
Si eu am fetita acolo.Este o gradinita buna pentru noi ca este aproape de casa, este bine dotata si are mincare buna.Acum partile rele;-), ca sa zic asa: nr. foarte mare de copii in grupe 30-40 copii(este o gradinita care primeste copii din toate colturile Bucurestiului, asa cum ziceai si tu cu interventii),grija educatoarelor este mai mult pe partea de facut lectii/activitati si mai putin pe partea de integrare a copiilor sau de acomodare a lor(daca ai ghinionul sa fie un copil mai retras nu te astepta ca educatoarele sa depuna prea mult efort sa-l integreze cu ceilalti copii).Au activitati optionale :engleza, muzica,fitness, calculator, insa nu te astepta sa asimileze f. mult:este o ora de engleza sau calculator pe saptamina,destul de putin dupa parerea mea.Din cind in cind mai aduc cite un teatru de papusi sau merg la circ(in special iarna).In rest, destul de curat in gradinita,mincarea cum am zis buna insa portii f.mici.Se primesc copiii si cind sunt bolnavi,asa ca pregateste-te ca copilul tau sa fie mai mult racit anul asta(termina un copil din grupa, incepe altul).
In rest, toate bune :-).Sper ca nu te-am debusolat.
Elsa
Sincer , m-ai pus pe ganduri ; dupa ce m-am zbatut atata sa gasesc un loc la o gradinita ...Atat de multi copii intr.o grupa???