cu tapet sau fara?

cu tapet sau fara? | Autor: nemary

Link direct la acest mesaj

am fost duminica in practiker si am vazut un tapet care mi-a placut f.mult. pana sa vad modelul respectiv nu ma gandisem vreo data sa pun tapet, preferam vopseaua lavabila fiind mai usor de intretinut.
am intrebat 2 colege ce pare au si mi-au spus ca nu imi recomanda tapet deoarece sub el, in ani, se formeaza igrasie si mucegai.
are cineva tapet?
poate sa-mi dea vreun sfat?
mai am cateva zile pana cumpar materialele pt.renovat si inca nu m-am hotarat.

poate stie cineva si ma ajuta.

o zi minunata,Mari

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Daca peretele e bine izolat nu e nici o problema. Daca nu, mucegai si igrasie se face si pe lavabila. Daca-ti placea modelul, de ce sa nu-l pui? Si tapetul poate fi lavabil, intereseaza-te in magazin cum e modelul care-ti place. Eu am avut tapet mai multi ani si nu am avut probleme. Mai rau a fost cand am vrut sa-l achimb cu lavabila ca ma plictisisem de el. E al naibii de greu de dat jos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Parintii mei au tapet in toata casa cred ca de 20 ani. NU au avut nici o problema!
Si pe mine ma tenteaza sa pun in camera fetitei tapet, ca am vazut modele dragute, dar sotul meu nu e de acord din aceleasi motive pe care le-ai spus si tu. Pana una-alta am cumparat lavabila, dar gandul inca nu mi-a dat pace!
Daca ai pe cineva priceput sa curete bine peretii si sa il puna frumos, eu nu cred ca vei avea probleme.

http://indra.designit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

totul e bine si frumos....pana sa-l dai jos....mori nu alta, chinul de pe lume. Pana la glet.

Dada www.babiesonline.com/babies/a/andrada/" target="_blank">puiut de om

vacanta maramures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumesc pt.sfaturi. tapetul pe care l-am vazut este lavabil, galben pai cu stelute albastre fosforescente care noaptea se vad superb. si ma gandesc sa pun doar pe un perete iar restul lavabila.
cat despre datul jos...traiasca zugravii

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Si noi avem tapet in toata casa, si nici nu mi-as inchipui apartamentul nostru fara tapet. Iar povestile cu igrasie asta se intampla indiferent de situatie , daca nu se asigura o izolare buna.
Iar in Practiker sunt niste modele ..... f f frumoase. Daca iti place, mergi pe varianta asta.

Mergi la inceput

multumesc dana vasile. eu ma tot gandesc la tapet, macar intr-un dormitor, dar nu stiu cum sa-mi conving sotul

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Un argument bun pro tapet este faptul ca se intretine usor...se aplica usor si da un alt aspect casei. Bafta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Daca stai la bloc a-ti pune tapet depinde tare mult de vecinii care stau deasupra. Eu nu mi-as pune, de exemplu...pana nu ma mut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by daniella4

Daca stai la bloc a-ti pune tapet depinde tare mult de vecinii care stau deasupra. Eu nu mi-as pune, de exemplu...pana nu ma mut...

Daniella si Alexis 18 nov 2004

"Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"

Corect! Cand te inunda "al de sus" nu te mai bucuri de tapet. De fapt, acest lucru se poate intampla oricand, oricui, indiferent ca are vecini sau nu. Si la casa...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

noi inca nu ne-am mutat deci nu stim ce fel de vecini avem. din cate am vazut in cele cateva vizite scurte la apartamentul nostru, peretii si tavanul arata bine, nu au semne ca ar fi fost inundati. dar stiu si eu... se poate intampla oricand. Pe sotzu' tot nu am reusit sa-l conving, insista pe vopsea lavabila

o zi minunata,Mari

Mergi la inceput