Balea Lac - Transfagarasan
Raspunsuri - Pagina 2
sorinsonia spune:
Readuc subiectul in actualitate: miniconcediul meu (3 zile) de anul acesta a cuprins:
Curtea de Arges, cetatea de la Poienari, Transfagarasanul, Manastirea de la Sambata, Brasov, Cheia cu popas la Muntele Rosu, Pastravaria de la Izvorani, Slanic Prahova cu intrare la salina si acasa (Bucuresti).
A fost frumos de nu am cuvinte.
Ana68 spune:
Va recomand pensiune "La Cetate",chiar in poarta hidrocentralei Vidraru...cazare excelenta,mancare super gustoasa,iar nenea patronul e un tip de nota 10.
PS.Daca vreti sa vedeti cum arata,intrati la semnatura si in albumul "transfagarasan" sunt poze cu pensiunea,atat exterior cat si interiro(cateva).
Pretul la cazare ecam marisor,adica 120 roni camera cu pat dublu,iar apartamentul este 230 roni.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
valentinag spune:
Sorinsonia,vreau si eu mai multe amanunte despre traseul tau!Unde ati stat,cat>ce ati mancat?Pe unde ati luat-o?Vreau si eu sa va cetataea Poienari neaparat!
Multumesc!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
sorinsonia spune:
Valentina, dupa Curtea de Arges, am innoptat la Capataneni, inainte de Vidraru, la casute...pt.ca era tarziu si nu mai aveam putere sa caut altceva, dar a fost placut ( aveau restaurant acceptabil, grup sanitar f curat, casutele extrem de curate).
Am urcat 2.000 de trepte la cetatea de la Poienari, drumul e un pic obositor dar merita. Peisajul vazut de sus e superb.
A doua zi am mers pe Transfagarasan, am vizitat Manastirea de la Sambata, ne-am oprit pentru masa in Sambata, nu ne-a placut cazarea ( era cam scumpa pt bugetul meu) si am plecat spre Brasov, Cheia. Am dormit la Muntele Rosu ( nu va recomand nici drumul pana la cabana, nici cabana ) pentru ca se intuneca si nu mai putem cobori.
A treia zi am mers la Cheia, la Pastravarie, apoi Salina de la Slanic Prahova.
A fost o excursie in care am incercat sa cheltui cat mai putin si sa vedem cat mai multe.
valentinag spune:
Ana multumesc de info,"la cetate" a fost foarte bine!Curat,mancare bune,totul bine!
Am venit si noi dintr-un adevarat tur de forta,dar a fost bine!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Ana multumesc de info,"la cetate" a fost foarte bine!Curat,mancare bune,totul bine!
Am venit si noi dintr-un adevarat tur de forta,dar a fost bine!
"La vita e bella"
De mancare
marea inghetata
Ma bucur ca ti-am putut fi de folos!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana