Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

HEHHEE, nu stiam ce-ati scris 4 pagini, ca v-am citit si ieri numai ca n-am scris ca am stat acasa cu piticul. mie imi pace ca mai toate aveti probleme, da' imi tot dadeati sfaturi s-o mai tin pe soacra-mea. mai, e asa bine doar noi trei....super si nici nu-mi trebuie nici o distractie nimic, ca si-asa-s fiarta de la serviciu
ieri ma plecat la munca si numai bine ce-am ajuns ca m-au sunat de la gradi sa ma duc sa-l iau ca are ochiul rosu si purulent. n-am avut incotro, conjunctivita e contagioasa si astea-s regulile. m fost la medic si i-au dat alte picaturi de ochi si alte antibiotice, arata saracul de parca tot capul ii e infectat, sa plangi langa el, dar el e vioi si mai activ ca niciodata...papa bine, rade etc.
ei, lasa c-o sa treaca si asta

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Andreea, sanatate muuulta piticotului si sa treaca repede buba !! Pupicei multi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

La multi ani pitici!!!
Eu am o perioada de cct! Mielu vomita, sofia are febra 39.5...fara legatura intre ele. io pusai palma dreapta pe okiul de la aragaz vai cucu nostru! noroc cu voic a m-am amuzat fuarte. si am gasit rezolvare la una din problemele lu mitzu. vazui ca a plekat discutia de la pantofii lui Tudor. Apai mitzule fa-i o suprisa suprisa lu socrela si ascunde pantofii da lasa la vedere inca o pereche de sandale

Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Papadie, sanatate multa la papusi! Buna ideea pentru Mitzu!
ANDREEA, si lui Pupi sanatate, sa se faca bine repede!
Parca-s cam multi copii bolnaviori pe aici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Sanatate multa dragalashelor doua, Papa !! Si tie asijderea, vaz ca esti in putere creativa as always (apropo de sugestia pentru Mitzu ), chit ca avusesi ceva cu ochiu ala de aragaz !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si azi m-ati binedispus! !!!
Despre socrele..greu subiect...noi ne intelegem bine pt ca sintem la distanta...iar cind ne-om apropia...zic ca ea si fac ca mine..eu am devenit mai inteleapta..si-n plus ..are nora noua in familie..asa ca eu ..nu mai prezint interes maxim!

Roxa..te-am ratat anu asta cu dulceturile...

Robi sanatate multaaa...
Gabi am inteles acum cum sta treaba cu gimnastica...Unde in Cotroceni este gradinita de care spui? Vis a vis de medicina?
Alice ce activa esti...acum intelegi de ce scriu eu asa de mult pe la voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Buna iubitele.
Alice...hai nu te mai supara pe mama ta, caci asa cum este , tot este un ajutor.Eu am renuntat de mult sa ma supar.Desi banuiesc ca Adeluta se spala pe maini cand isi aminteste ea, caci am reusit eu sa o invat in 3 saptamani cat am fost acasa...si multe altele.Dar Adela e sanatoasa.
Mitzu eu nu m-am plans de soacra(sau parca am facut-o o data)pentru ca sincer e din cale afara de iesita din comun...din pacate nu in sensul bun. Nu am citit de nici una dintre ale voastre asa ca a mea.Un exemplu, e Adela de aproape 1 an si jumatate in Craiova la 5 minute de ei, dar nu a fost sa o vada...il intreaba pe sot care e aici cu mine, ce face Adela.
Miha pupam pe Edi iam-iam-iam.Stie el ce spune. Uite ca o are si pe sorasa la Craiova...care ii spune maica-mea , hai spune peste...la care Adela "papa".
Pupam pe Mateiut cel bolnavior.Roberta si la mine soacra e idealizata, si discutiile pe tema asta ne-au adus si pe noi la un pas de divort.Chiar si de departe si are influenta.
Hehehe ce mi-a placut Patrick. Hei "Dea" ce zici ca mai faci?
Monica nu buba nu e ca stau nurorile departe de soacre...uite la mine, care sunt fff departe si ma vede la un an si atunci o zi doua si tot ies scantei.
Nu am terminat de citit revin...acum am un meeting.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

la multi ani, andreea! sanatate, fericire, iubire si tot ce-ti mai doresti tu! poate apari c-o sampanie virtuala, hm?!
bey, am ris cu lacrimi, nu-mi revin pai trebe deschis subiect separat cu "ce vraji a mai facut mama/soacra mea"
papa, gata piinea?
am cetit da` n-am in cap decit soacre, mame... ma`c sa mai cetesc odat`

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

spor la scris schimbu` 3, (194)

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput