Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Adela, un pupic dulce pentru Tudor !!! Ca tare-i nazdravan !!!
Mai stau si eu oleaca paici si plec acasa, ca se apropie ora 4 p.m. ! Cine zicea ca trece greu timpul (in afara de al meu sotz) ??
In alta ordine de idei, am vorbit la telefon cu cumnata mea- nasa lui Andrei - si se pare ca sarcina nu ii prieste deloc, e internata in spital pentru perfuzii, ca analizele nu i-au iesit deloc bine, nu maninca mai nimik, nu a luat nici un kilogram in cele aproape 6 luni de sarcina ... medicul i-a spus ca daca ar fi s-o interneze miine si sa ii faca cezariana de urgenta nu ar rezista fizic !! Nashpaaa ! Sper din tot sufletul sa fie bine pina la final, ca tare si-a dorit copilul acesta - se pare ca este cu funditz si coditz !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Mey, ce subiect fromos! Io is in categoria Monicai: ne iubim de la distant. Din nefericire eu nu as rezista sa stau aproape nici de mama nici de mama-soacra, nu ca nu m-as intelege cu el dar amandoua ma exaspereaza din motive diferite.

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)1, 2, 3, 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

hello fetele! mama, mama da'ce atmosfera incinsa.... subiect fierbinte tare soacrele astea ma inscriu si eu in club, din nefericire, numai ca la noi problema este int-un fel "rezolvata", pentru o perioada de timp... am rupt relatiile de vreun an de zile. nu eu, cu fecioru'su, exasperat de indicatiile pretioase oferite de maica-sa telefonic (nu locuieste in Bucuresti), reprosuri, mutre... si asa ca i-a trantit telefonul in nas si ea zis sa ne scuteasca.... Doamne si asa de rau mi-a parut , mai ales ca nu o facusem eu...mey, si tare bine mai este, vaz ca fi'su nu prea da semne cum ca sufera de dor (cred ca mai vorbesc la telefon...) dar oficial razboi rece....si om vedea cand s-o termina....

Cu mama in schimb nu am probleme, am incredere deplina in ceea ce face, ma asculta.... si o ascult si eu
Deh, nu potzi sa le ai pe toate!
Am lipsit ca am fost un pic plecata de sambata, am dus-o pe Ilinca la mama, ca tot ziceam ca nu am nici o grija cand este vorba de mama, asa ca 2 saptamani sunt fara copil....Ilinca stie ca mami si tati sunt la servici, nu are nici o apasare, se joaca in curte cu verii ei, trage pisica de coada, ii hraneste pe catel, ca mai bucurie mare!
Nu prea s-a omorat nici ea cu mancatul zilele astea, probabil de la caldura, mai nou din cauza de motan, ca vrea sa-l hranesca si pe el si atunci incepe masa in curte si o termina in casa,....fara motan pe langa ea...vorbeste de nu-i tace gura... nu avem pampers decat noaptea...cam nu prea am news. In w/e ne ducem la o nunta asa ca sunt ocupata cu aranjamentele zilele astea....

Am vazut o multime de poze ...care mai de care mai frumoase... cu Luca si Pat, tot ale Oliviei la Moeciu (ce frumooossss, mie imi place tare mult la munte, Alice si Andrei la mare (bine ati revenit la noi!), Bianca cu caii (superbe si peisajele din Canada), Vicu la bunici, pe Sofia, pe puiul Irrinucai, pe Stefan de Eli.... am uitat pe cineva???? Luca la gradi ..ce bucatarie super! totul pare OK acolo.

Pupam toti sarbatoritii pe care i-am ratat zilele acestea "La multi ani! fericiti, sa creasca mari si sanatosi, pupici la mamici si sa va traiasca!
Am mai citit ce ati scris, da'pe cuvant ca in afara de subectul"soacra" nu-mi amintesc nica....
Asa ca inchei si va pupam dulce

Sanatate lu' Matei si daca mai este vreun puisor bolnav...sau vreo mamina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Hehe, ma gandeam acum ca intra imediat schimbul trei, cu forte proaspete pentru subiectul "soacra". Ca Andreea si Olivia s-au cam contrat si ele cu soacrele. Liliana parca nu s-a plans.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Incerc sa tin si eu pasul cu voi
Roxa, succes la gemuri, eu nu mai fac, ca mai am inca de acu 2 ani, cand eram cu burta mare, am facut de capsune vreo 20 de borcane, de am si-acu...
La multi ani sarbatoritilor!
Mitzura, cam aceleasi pb am si eu cu socrela...noroc ca nu zilnic...ci de fiecare data cand ne intalnim...de 2 ori pe luna
Roberta, sanatate la prichindel.

_
IUBESC VIATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Aaa...din categoria "gemuri si zacusti"
Eu am facut intr-un an 100 (una suta!) borcane de zacusca...buuunaaa rau. Insa era muuuulta si asa l-am indesat pe omu' de zacusca si m-am indesat si eu ca mi-am jurat ca nu mai fac in viata mea!
Mancam zilnic zacusca de ni se carise...ne era mila sa o lasam pen' ca stiam cat am muncit la ea!...ca la nebuni!

Noi ducem borcane la mama mea si la socrul meu...
Mama e responsabila cu gemuri, compoturi, dulcetzuri si bulion iar tata socru cu zacusca, muraturi, ketchup facut in casa, ardei si vinete coapte. Si am rezolvat problema.
Daca le place, eu de ce sa ma opun!?...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Alice, sanatate multa nasei tale si sa aiba un bebe sanatos!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Mitzule - pai la haine nu comenteaza ca si acolo fac urit de tot! Eu las afara, pe un fotoliu, exact hainele cu care trebuie sa-l imbrace in ziua respectiva (de la bluze, la sosete si incaltamintea asortata) si nu face altfel pentru ca stie ca mi se va da raportul de catre mamicile din parc daca face altfel! Eeee, am multe de comentat, dar vorba ta, cred ca deschidem subiect separat!
Pentru fetele gospodine (ca salivez aici cind va aud vorbind de zacusca - preferata mea! si dulcetzuri...) - dau si eu la schimb un borcan de castraveti murati (doar la asta ma pricep, deh, ce sa fac!) pentru unul de zacusca si unul de dulceata!!!!
In caz ca nu mai intru - va pup pe toate si va urez un weekend placut ca miine am filmari si nu vin la birou!

Gabriela si Stefan David
Poze nou-noutze cu Stefanutz
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristalina

Mama e responsabila cu gemuri, compoturi, dulcetzuri si bulion iar tata socru cu zacusca, muraturi, ketchup facut in casa, ardei si vinete coapte. Si am rezolvat problema.
Daca le place, eu de ce sa ma opun!?...

Aaaa, ma roadeee invidia !
Una suta borcane ??? Mamaaa, da stiu ca ai muncit, nu gluma ! Multumesc pentru urari, si eu ii tin pumnii, acum iar e in spital, cinci zile cu perfuzii !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Si un nou episod din serialul "ce vraji a mai facut maica-mea" ... i-a dat lui Andrei intii felul doi si abia pe urma supa si pentru ca omumik nu a vrut sa o manince din lingura (a se intelege ca nu a avut ea rabdare sa ii dea !!! ca mi-a si spus !), a taiat tetina unui biberon si i-a dat-o asa !! Nah, acu ... sa mai zic ca nu s-a aratat interesata ca al meu copil sa manince !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput