Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)
Raspunsuri - Pagina 25
kim222 spune:
Io intelesesm ca duamna Pasarik nu are internet acasa...sau poate si-a pus intre timp..sau PC..una din astea doua:)))
Alice io cind glumesc..bag si-un semn sa stiti
...Noi am fost in Waikiki....80% bosorogi....plaja ingusta..cit sa pui 3 cearsafuri
, cu multe pietre, paralel cu plaja este strada ,au 10 palmieri
,nu se bea si nu se papa nimic pe plaja...sa te serveasca cineva???? cucu..si io care special alesesem Waikiki...ca deh..vazusem prea multe filme
Daca nu ma crezi..bag "neste pozne"![]()
speel spune:
La multi ani Matei si Julia!
Am zis ca nu intru ca am o migrena cumplita,dar m-am razgindit,poate-mi trece la birfa cu voi!Aseara mi s-a facut rau inopinant,in cadere am dat cu capul de marginea dusului si cred ca am stat nitel ca aveam mainile reci cind mi-am revenit.Cica Ricardo m-a descoperit,venise in inspectie ca a vazut lumina aprinsa .M-a dus Mario la culcare si dimineata parca eram beata.Cre ca imi trebuie concediu si mie!!!!!
Olivia,am vazut pe Luca la cresa si mi s-a strins inima.In decembrie merge si Cado si mi-e groaza ca n-o sa stea neam fara mine.Nici cu taica-sau nu sta intotdeauna,de cineva strain nici vorba sa accepte.
Cado maninca tare rau,are deja preferinte si nu vrea in ruptul capului si altceva.Si cu dormitul,nu prea mai doarme ziua pentru ca doarme noaptea 12 ore legate.Cu scandal si nu in fiecare zi mai pisca si ziua 1-2 de somn.Stiu ca e prea devreme sa nu mai doarma peste zi,de asta insist la maxim cu dormitul ziua.
kim222 spune:
Dana imi pare rau..dar trebuie sa cauti cauza..acestor lesinuri? Cum stai cu calcemia, glicemia ...?Cit priveste gradi..nici nu -ti poti inchipui cum se adapteaza....stii ca -mi faceam probleme..cum o sa pape..cum o sa doarma puiul mamei? Ei bine...mult mai bine decit acasa..pt ca imita ceilalti copii! Asa ca o sa fie bine! Nu mi-ai spus ce ti-ai cumparat..ce nebunii se mai poarta!
speel spune:
Habar nu am ,tre sa-mi fac niste analize.Cado o sa mearga numai de doua ori pe saptamina cite 4 ore.E ceva,el nu a plecat deloc de linga fusta mea.
Nebunii:pantaloni pirat,pantaloni foarte elastici si strinsi pe picior,foarte multe tricotaje dantelate,lungi,scurte,fuste nu prea sunt pe aici in sezonul asta.Eu mi-am luat niste pirati draguti din velur si o rochita cu mineca lunga din tul.Suna straniu dar arata bine.Amindoua culoarea petrolului,rochita cu un model oriental foarte fin ton in ton.Am pus o esarfa cu paiete mari peste solduri ,cu aceesorii negre ,cizme lungi tot negre,per ansamblu a fost ok.Persoane care de obicei dau numai buna ziua,au venit sa-mi spuna ca e foarte chic vestimentatia.
alice2004 spune:
Gata cu bucataria ... acu mai am dushul !
Olivia, povestea cu Hawaii e cam ca reclama cu litoralul romanesc de pe la noi la teveu - mama, au aia neshte imagini de te intrebi unde naiba sint filmate, apa curata, plaje frumoase si degajate ... blah-blah ... cred ca singura statiune de pe litorl care se mai incadreaza in tiparu' asta e Mamaia, altminteri, celelalte sint varzaaaa ! Asa ca traiasca reclama sufletu'comertului ! Da io una tot as pleca in Hawaii nitzel !![]()
Dana-speel, si eu ma gindesc la vreo cadere de calciu ceva pe fond de oboseala, dar niste analize sint binevenite ! Ai grija de tine !
Cit despre somn si mincare la copil, tocma ce ma plingeam si eu mai deunazi, ca nici Andrei nu vrea altceva decit felurile cu care este obisnuit ... si cum doua luni am fost la mare si aam mincat mincare de restaurant, iti dai seama in ce postura sint eu, ca n-o sa-mi iasa neam ca acolo ! Acu ma chinuii la neshte chiftele (plus marinate), ca am vazut ca i-au placut si supa de pui cu taietei (de data asta sper sa il pacalesc oleaca, pentru ca am pus mai multe legume in ea, totul este sa nu fie acra, ca nu se atinge de ciorba cu pricina !). Aaaa, si ardei umpluti mai ezista in meniu ... zic si eu ca o avea omumik de unde alege!
Si sa porti sanatoasa lucrurile noi !!!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
speel spune:
Alice,multumesc frumos!Chiar am fost surprinsa si eu de cadere,in ultima jumatete de an chiar am fost ok,asa cite o durere de cap,nu mare lucru.adevarul e ca ma oboseste Cado peste masura,e atit de incapatanat si numai ce vrea el.Ca sa incerc sa-l calmez trebuie multa rabdare si asta imi maninca toata energia,seara cad pleostita de nici nu stiu cum ma cheama.De oboseala nici nu ma pot odihni ca lumea.Cu mancarea,cred ca al las ca pe el ca oricum n-am mari sanse si cu alte mancaruri.El e fixat pe orez in diverse combinatii si paste.In rest,nici nu vrea sa guste.Mai strecor carnita de pui taiata marunt tare.
kim222 spune:
M-ai spart Dana..nu ai poza!Suna atit de straniu..eu te si vad..ca un paj
.si pantaloni elastici si multi pe picior...sa poarte altele!
Am zis!
Alice asa este ..reclama sufleltul comertului!![]()
alice2004 spune:
Mei, nu credeam ca voi spune vreodata ca am o stringere de inima sa imi las copilul cu maica-mea !!! Acusi ce ma dusei in camera si mama il invelise cu prosopul de baie, ca i s-a parut ca e racoare ! Geamul nu l-ar fi inchis putin !! Asta ca tot saracul gismo iarasi a facut bubite din acelea de caldura pe piele - cit am fost la mare nu am avut nici un fel de problema ... aici insa, in orasul cuptor se schimba datele problemei ! Asa ca iarasi sintem pe zeama de tarite si musetel si ulei de masline si crema de galbenele ...
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006
roxanaz spune:
buna dimineatza
Dana suna misto combinatia aia de haine nu pui si tu o pozaaa????? macar imbraca-te special pentru noi si arata-ne ![]()
Alice sper sa fie ok azi gizmo cu mama ta!
Olivia ce pacat ca nu am zis inainte cand erai in ro....ca 3 din cele 4 feluri erau deja facute! (iti mai puneam ceva in bagaj hihihihihi)
azi noapte de abia am putut adormi de idiotii care urlaru si claxonau in intersectie....ce oameni idioti!![]()
ma duc sa mai efectuez o perfuzie cu cafea.
sa aveti o zi frumoasa!
alice2004 spune:
Buna dimineata si de la mine, carele m-am intors la munci !!! Pina acum taaaare relaxant, ca se pare ca lumea-i prin concedii paici, chiar ma lasara fara conexiune de internet pina la ora asta !!
Heheee, Roxi, acum realizez ce bine-i sa stai la etajul zece, pina la mine sus la cucuietzi nu s-a auzit mai nimik din galagia serbarii victoriei Stelei de aseara !!![]()
Ma grabesc sa ma duc sa dau tel acasa, sa o instruiesc pe mama ce si cum, ca last night n-avusei timp !
Sint prin zona ... de acum mai mult ca de obicei, eh, sa ma mai lase si dosarele din dotare, bineinteles !
Va doresc o zi minunata si va pupicesc pe toate !
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006