Sarbatoritii de iulie-august 2004 (193)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Fetelor..m-ati binedispus! Moata...cu faza cu pupatul...Matei care desi bolnavior..vrea apa mare si urs gri..dar si bani in blugi! Mada cu Sofia ! ..Cristalina care nu vrea sa slabeasca...si Maria si mincarica pasata..
Despre zacusca si compot...eu am zis sa tac..ca poate credeti ca -s snoaba...m-am americanizat...dar vad ca nici una din voi nu mai face! Asa ca Lia..barvo mama! Eu imi amintesc de la mama...zacusca aia este buna doar s-o maninci..ca altfel este o treba tareee complexa!
Irina am primit salutarile de la Costel!Ai dreptate gradinita musai sa fie buna!
Roxi..si celelalte nu ma invidiati...voi siti ca noi revenim acasa..asa ca ..chestia asta este one's in a life time!...Deci ne-am propus sa zburam pina in Puerto Rico si de acolo cruise in Caraibe de 8 nopti...Cind? In urmatoarle 4 luni cind voi gasi un deal bun! Pt ca asa cum a spus si Irina...nu cazarea acolo este scumpa...ci avionul din RO!
Anca gata..s-a notat..ocupata pina saptamina viitoare!Frumoase poze! Am vazut si zapada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

LA MULTZI ANI, MATEI!
Multzumim frumos de urari
Azi a fost prima zi a Juliei de spielgruppe- grupa de joaca- va merge miercurea de la 9 la 12, impreuna cu Bogdanel. E cam mititica, aci merg numa de la 2 ani juma, da Bogdanel merge acolo deja de un an, asha ca mi-a luat-o shi pe Julia, ca educatoarea e dragutza:) I-am cumparat un tort de fructe din care a mincat cu ceilaltzi copilashi- ea doo portzii , a primit un mic cc cadou de la educatoare shi-am gasit-o suspinind in bratzele tipei, ca era fara mine de-o ora ...dar se va obishnui, mai ales ca nu-s decit 3 ore saptaminal, shi merge cu Bogdanelu, iar io am 3 (trei!!) ore nuuuummma pentru mine
In rest, nika nou, io ma cam plictisesc, asha c-am pus anuntzuri la panouri ca modific haine shi fac reparatzii, contra cost, desigur:)) ca shi-asha stau degeaba, macar sa mai fac shi io un ban, ca vine sezonu de iarna sh-am vazut deja nejte cizme tare mijto, e cazu sa muncesc nitzel pentru ele:))
Pupici la mamici shi plodutzi

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Ptiii..am uitat! La multi ani Julia ..si Matei!!! Sa cresteti mari!!
Iren bine faci mami..pe aici greu gasesti pe cineva priceput..si mai si costa o caruta de bani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Va pup dulce.
Nu am avut timp de citit, dar recuperez azi...asa sper.
La multi ani Mateiut.Pupam pe Matei cel vorbaret...hehehe alt vorbaret si eu alta complexata ca fiica-mea nu vorbeste.
La multi ani si Jiulia de iren.
Cristalina mai dar tu ai fata fotomodel daca e asa inaltuta.Pupam famelia relaxata.A. apropo nu ai castigat inca trofeul de aur la haltere?
Lia spor la bucatareala, dar nu o lasi tu mai usor acum...caci poti cumpara si compoturi si dulceturi.
Hehe ce desteapta Moata are Nicole....stie ea de ce merge mami cu tati la mare, sa aiba unde sa se pupe.
ma duc inapoi sa vad unde spune Olivia de Hawai sau nu de..habar nu am croaziere exotice.Olivia daca gasesti vre un deal spune-mi si mie poate merg si eu, ca singuri nu prea ne place.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

buna seara!

Andreea,nu te-ai inselat deloc....sunt ploiesteanca numai ca acum suntem putini fortati sa locuim in Timisoara
Olivia,sa stii ca m-am gandit si eu la varianta cu gradinita(chiar vizitasem 2)numai ca de prea mult citit pe forum pe tema asta am lasat-o mai moale.Rubeola e periculoasa in primele 4 luni de sarcina...si mai stiu io ce....ca nu vreau ca andreea sa-mi vina cu tot felul de virusi.
Liliana,merci pentru grija....incerc din rasputeri
Roxana,

Astept sa adoarma mandra si poate vad si eu pozici....acum isi spala carnatii de plastic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Liliana, inca nu am castigat, dar dupa cum v-am povesttit, ma antrenez!!!...
(relaxata intr-adevar...io am bagat masaje de acte o ora zilnic ...mmmm....nebunie!!!)

Si Maria a inceput sa lege cuvinte, face propozitii simple...dar numai despre lucruri deosebite, ca de exemplu: "a spat geamu'"
In rest baga frumos din gene la lume, zice "sanumana" "saiut!" "nonoc" a bedeie" (la revedere) si alte alea...mare smechera. Sa vezi ce de bomboane o sa primeasca atunci cand o sa fie mai mare pe chestia asta...:)
Si baga la greu pe limba ei...tine discursuri foarte convingatoare!
O noapte linistita sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

halou
am termenat mancarea, pus individu la nani si am reusit sa fac si un dus. am barbat pe drum asa ca is la schimbu III.
Oliv eu fac gemuri de 4 feluri, se pune, ma mai iumbesti? [aiacaredadingene]. eu inteleg ca tie iti e dor de astea...io mentionam doar ca Lia se smotoceste muuult prea mult!
Felicia sarumana de floricica, nu stiu de ce o merit da va pup! vreo miscare cu gasitul bonei?
Liliana nu esti singura stresata, ma stresez si io langa tine, vrei? sau ma bine zis te de-stresez
aici la mine a inceput nebunia.....noroc ca iepurashu' doarme ca lemnu'...
edit ca uitai doua lucruri:
Iren spor mama si bafta! sa iti iei doua perechi de cizme, nu una
OLivia vazut poze, mi se pare misto acolo.
pup again
pupicei si somn usor. o zi super schimbu' III!

Mergi la inceput

Roxa ..si tu??? Sigur ca te iubesc..si chiar si mai mult! Poate ma lipesc si eu de vreo 2 borcane...
Eu de cind cu US..m-am lenevit..iau totul de-a gata! Si sa nu uitam ..tu ai o mama care te ajuta!

Eu am trecut rapid peste vorbareti..ca sa nu ma pling ..din nou...ca nu vorbim ca voi.....dar ama consolez cu ceva..sa nu dati cu rosii..Roxa. Liliana...vorbitul devreme nu-i semn de inteligenta! Asta este sigura mea consolare! ...sper ca stiti ce gluma ..mamici posesoare de vorbareti!

Liliana..gasit un deal..pe la 500$...dar sa ved cum fac cu avionul..si te anunt cind ne hotarim la ceva...dar eu ziceam de Caraibe...ca Hawaii...mai mult mi-a placut in Mamaia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by kim222
...ca Hawaii...mai mult mi-a placut in Mamaia!

Hehehe, Olivia, glumesti, nu ??? Ca io una nu te cred !
Roxi, da ce spor ai avut in seara asta ! Acu preiau eu stafeta si ma duc la bucatarie sa pregatesc pentru miine - ca deh, nu sint acasa mai toata ziua si sa aiba mama toate pregatite, sa n-o aud ca n-a gasit asta sau aia !!(mei, abia astept sa se intoarca Florin de la mare!!) - mai apoi sa fac si un dush si, daca mai apuc, sa dorm pleaca !
Da' mai trec si paici, ca las pisiu deschis, just in case imi vine frun gind sa vad ce mai face schimbu III, ca old habits die hard,zice un filosofism !
Aaaa, si suuuuper tare faza cu moata mica a lui Rain, cu mami si tati care pleaca la mare sa aiba unde sa se pupe ! Mi-a placut la nebunie !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Pi es - da pe unde umbla Doamna Pasaruika azi ????

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006

Mergi la inceput