Ce asi putea face... ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

BINE AI VENIT PRINTRE NOI SI CONTAMINARE PLACUTA CU VIRUSUL DESPRE COPII!!!!

tare trista povestea ta. Am tot citit ce ti-au scris fetele si nu stiu ce as mai putea adauga.

Poate doar atat: asculta-ti sufletul si incearca sa-i mai dai o sansa. Daca simti ca nu mai merge, mergi pe drumul tau singura. Cu siguranta, te vei descurca asa cum ai facut-o si pana acum. Decat o suferinta in doi, mai bine singura. Copilul tau are nevoie de o mamica linistita, de un tata rabdator si iubitor si de un camin linistit si cald.

Asteptam sa ne mai scrii.

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Este cumplita singuratatea in doi asa cum o arati tu. Dar poate este doar o lipsa de comunicare si totul va fi bine. Incearca sa discuti cu el pentru ca acesta este intotdeauna primul pas. Si vezi daca merita sa-l faci pe al doilea.

Arhistefy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mutti spune:

Gina, mesajul tau m-a tulburat. E un an de cand am luat decizia de divort... M-am framantat mult timp singura, apoi (cam acum un an) s-a vazut si in exterior relatia noastra care nu mai avea nici o urma de echipa... lipsea comunicarea, lipseau lucrurile marunte care de fapt dau fericirea. Am incercat de nenumarate ori sa discutam de fiecare data aveam aceleasi raspunsuri. I-am aratat cererea de divort... au urmat rugamintea de a ne separa si locui o vreme separat, de a pleca undeva noi doi singuri departe de lume (in cabana unor cunostinte) de a ne rupe de problemele zilnice... Nu am facut nimic din tot ce i-am propus... Am divortat si iata-ma la noua mea casa unde ma simt excelent. Nici fetita nu a avut probleme de acomodare, e fericita cand ma vede fericita. Acum nu mai suntem singurele si nu am bucurie mai mare cand ii vad cum se joaca, de parca ai fi tata si fiica. Am momente de tristete, cand nu ma pot ascunde, cand imi trec prin cap tot felul, cand vad copiii la plimbare ori in parc cu mama si tata... cand ma intreb cum va fi maine... dar nu regret nimic. Sfatul meu e sa incerci tot ce poti pentru a lua o hotarare. Stii cum se spune "boala lunga moarte sigura"... Incerca poate reusiti voi ceea ce noi nu am putut. Multa putere si asculta-ti inima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia-daniela spune:

[size=3]Dupä furtunä, vine si timpul frumos !!!
Viata e lungä si de multe ori grea, dar trebuie sä te bucuri in fiecare clipä de ea !!!
Orice problemä se rezolvä prin conversatie si de multe ori, solutia este mult mai usoarä decit ti-ai inchipuit-o.
sau sau sau dupä care, sau sau [/size=3]

te pupä cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maudi spune:

mai e o vorba: atita timp cit ai dubii, raspunsul este "NU". pina nu se clarifica interior o decizie, fara retineri, e bine sa te abtii de la fapte, mai tirziu e posibil sa regreti. noi iti tinem pumnii sa ai grija de tine mai mult si sa iti gasesti linistea :)

Mergi la inceput