cum sa slabesc cand alaptez
Raspunsuri - Pagina 2
grati.ela spune:
Fetelor eu am alaptat 2 ani si in primul an m-am ingrasat 6kg mancand moderat cantitativ dar prost (orez, paste si cartofi in mod special). Cand Ozi avea 1 an am incercat sa scot fainoasele si sa introduc fructe si legume si am dat jos cele 6kg dar am ramas cu greutatea de dupa nastere. Deabia cand am intarcat fata am reusit sa tin cu adevarat dieta si sa slabesc ramanand doar cu 3 kg in plus raportat la kg de dinainte de a ramane insarcinata. Numai ca nefiind un stil de viata ci doar diete rapide in 2 ani am ajuns de la 69kg la 80. Deabia acum, cu regimul WW si cu f.multa gimnastica am inceput sa dau jos frumos si eficient.
adrianafedorca spune:
eu una n-am slabit deloc cat am alaptata...e drept am mancat de-am rupt...ca sa fac laptic...iar nu stiu daca e adevarat...in fine...ceeea ce poti sa faci este macar sa te mentii...adika fara dulciuri ...si nu manca fff mult seara /noaptea....si cred ca si un pic de sport ar ajuta...gen plimbari lungi cu caruciorul...un pic de aerobic in casa...
am 2 prietene...una a alaptat pan ala 1,8 ani...se uscase saraca...parca era subnutrita...nus tiu cum de mai avea lapte...ajunsese la 45 de kg...si are 1,65, mai am o pretena care inca alapteaza...fetitza are tot 1,8 ani si vrea sa-i mai dea pana pe la 2 ani si jumatate..si n-a dat 1 gram jos...deci cred ca e in functie de organismul fiecarei persoane...unele slabesc usor altele mai greu ...
si succes...o sa ai timp dupa ce termini cu alaptatul...
Adriana si bb Cezarica
23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
Luna75 spune:
In mod normal,femeile ar trebui sa slabeasca in perioada alaptatului cel putin eu asa am inteles de la doctorita mea pe vremea cand eram insarcinata si plangeam ca am ajuns cat un balon.
Mi-a spus ca organismul face rezerve pentru perioada alaptatului.
Eu de ex.am alaptat 1 an si 3 luni,timp in care am mancat bine ,chiar si multe dulciuri,in schimb am facut sport,gimnastica de 3 ori pe saptamana,stepper cate o ora zilnic,plimbari lungi cu caruciorul .Am reusit sa slabesc in mai putin de un an 15 kg.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.