Nu stiu cat de bine se potriveste mesajul meu aici, dar imi incerc norocul.
As vrea sa cumpar o dacia papuc, pe care s-o pun apoi la "produs"(suna cam urat, dar nu prea am inspiratie la ora asta).
Are cineva solutii concrete in acest sens?
Solutii in ce sens?
Explica-te putin. Eu sunt in ceata pentru ca nu inteleg daca tu vrei idei - de unde sa-ti cumperi masina, cum sau idei de "produs".
Sa produca ce? Vrei sa o inchiriezi?
Pup
Da, asa e, am fost cam ambigua.Despre cum s-o cumpar, m-am cam lamurit deja.Ce as vrea sa stiu e daca merita investitia.Concret, daca pot face apoi bani cu ea.
Chestia cu inchiriatul ma intereseaza in mod deosebit.Am cautat pe net si nu am gasit ceva clar in sensul asta(de genul: o pot inchiria firmei x, care imi da pe zi/luna suma de..)
Sper sa ma fi exprimat mai clar acum.Multumesc anticipat pt. eventualele raspunsuri.Orice idee imi e de folos.
Daca esti interesata sa cumperi un papuc ........am eu unul de vanzare arata foarte bine , este pe motorina ,anul 2002( culoarea rosu) .Nu siu ce vrei sa faci tu cu el , noi l-am folosit la firma .Acum am schimbat profilul si chiar nu ne mai este de folos.Daca vrei poze sau detalii ma poti contacta pe privat.
De cumparat... am cumparat deja.Acum stam, ne uitam la el si ne stoarcem creierii cum sa facem sa-si amortizeze cheltuiala.Asta era de fapt ideea....lipsa.