Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by oLo

neatza fetele!

ne-am intors de la munte, unde ne-a plouat de ne-am murat si ne-am testat echipamentele antiploaie. Am dormit o gramada (ce altceva sa faci la cort cand ploo???) Acu ne pregatim de mare (plecam vineri seara), asa ca timp de 3 saptamani nu mai dau p'aici.

V-am pupic pe toate!!!

Distractie placuta!

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Ce liniste....

Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Buna dimineata slabutelor! Cu ce va mai laudati pe ziua de azi?
Mik saru'mana de urari! Ce mai faci cum te mai simti? Vad ca te-ai stabilizat la 50-52 kg. Sa inteleg ca asta-i greutatea ideala nu? In rest ce-ti mai fac puiutii?
Olo nu va "prieste" muntele. Poate la mare aveti mai mult succes de-o vreme mai buna. Distractie placuta si vreau sa vad poze c-o "caramelizata de fata".
Mai, Brazilianco pai suntem singurele cu pentru ca doar noi am dat raportul. In porice caz sa stiti ca eu m-am hotarat sa ma motivez si mai mult. Mi-am facut un ticker care sa ma mai stimuleze si mobilizeze. Ia priviti:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png
Ei ce parere aveti??? Nu-i asa ca-i
Va invit si pe voi sa faceti acelasi lucru si cu ocazia asta ne tinem singure contul cum stam. Ma duc sa-l pun acum si la semnatura. Va pe toate.

Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

gagici, slut:), sunt la busteni, scoateti bila neagra(presupun ca e de la nedat raportrul)
dar vin in Buc lubni, dupa care plec la mare..si mai revin dupa 10 septembrie:)

cu kilele sunt la fel:)

pupi.scuze de lapidar...da au facut astia 30000 ora la netcafe:))))

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Zuzi, am avut necazuri mari cu tensiunea la inceput de iulie si am vazut ca daca coboram sub 51 kg iar aveam tensiunea mica si ameteli si lipsa de eficienta. Asa ca am decis ca 51 e greutatea mea ideala (chiar daca am shunci pe burtica si pe ..ruletz). Deci ma tin cit pot eu de serios la 51kg.

oLo si Sabina, vacanta placuta !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Buna dragelor!
Lasati-ma sa va dau cate un la toate, ca tare dor mi-a fost de voi.
N-am nascut (voi veti fi primele care veti afla....stie sotul ce are de facut), bebe e bine, vioi de nu se poate....
Netul asta e de vina. Au fost ceva probleme, abia acu' 'l-au rezolvat'.

Noutati nu am, astept sa nasc ca e cumplita ultima luna...Luni merg la medic (altul decat cel cu care trebuia sa nasc) si vedem ce ne spune despre bebe si poate stabilim si data operatiei.
Nume n-am gasit...lol
Pe Iustin l-am tuns cheliutza, eu am rarit de tot plimbarile...la sfarsit de saptamana ma scoate sotul la terasa, la plimbari scurte, la circ...
Gata! V-am dat raportul. A, 'am batut' 80 de kile!

Tzuni, am citit pm-ul, raspund indata. Ma bucur pentru tine!

Cami, 'La multi ani!' cu intarziere.

Zuzilici, si eu am avut probleme cu caderea parului dupa nastere. M-am tuns si am regretat enorm.
Nu te speria, in cateva luni trece.
Isabellei

Nastad, petrecere frumoasa la botez! copilasii

Olo, poate aveti bafta de vreme buna la mare. Vacanta placuta!

Crys, tot ocupata? Cat mai mult spor!

Delia, sunt de acord cu schimbarile. Vom vedea si daca motiveaza sau nu.

Mik, felicitari pentru mentinere.

Khristin, felicitari si tie pt. kg de care ai scapat. Bafta pe mai departe!

Iertare daca am uitat pe cineva!

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Carmen, ma bucur ca esti bine...toate ne gandeam ca ai nascut! Multa bafta iti doresc si ma bucur ca ti-ai instruit sotul ca sa stim si noi ca esti bine! Ma ganesc la tine acum pe ultima suta de metri si ma rog sa-ti fie bine, sa ai o nastere usoara!Multi pupici si cat mai multa liniste in suflet! Te pup!

Io tot ocupata, sambata acum scap de examenul pentru cetatenie si apoi incep sesiunea la contabilitate si teoria la soferie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

quote:
Originally posted by crystina

Carmen, ma bucur ca esti bine...toate ne gandeam ca ai nascut! Multa bafta iti doresc si ma bucur ca ti-ai instruit sotul ca sa stim si noi ca esti bine! Ma ganesc la tine acum pe ultima suta de metri si ma rog sa-ti fie bine, sa ai o nastere usoara!Multi pupici si cat mai multa liniste in suflet! Te pup!

Io tot ocupata, sambata acum scap de examenul pentru cetatenie si apoi incep sesiunea la contabilitate si teoria la soferie.

Crys, lasa si invata ! Bafta !

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Crystina, multumesc pentru sustinere. si bafta multa la examenul de sambata.

Carmen(35+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Carmen, ma bucur ca esti bine si ca cel mic inca mai sta la caldurica

Crystina, sa ne dai vesti cand ai devenit englezoaica pura

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput