Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 14
roxana1974 spune:
fetelor. mi-a fost dor de voi! Am lipsit 3 zile si nu am avut acces la Internet. dar am revenit, nu n fortza insa e ok. Dau raportul dupa care merg sa va citesc ![]()
Stagnare, mai mai, desi am fost la o nunta, cantarul arata de dimineata fix 60 de kg! No!
Va
si revin deseara!
Tzuni 
Mephala 
Sefa, respectele mele ![]()
Bebeluselor, dans!
pe curand,
Roxa-boxa!
No, vidiazni!
khristin spune:
Salutare fetelor,
Ieri am fost la un dance party si am cam mancat interzise pe acolo
, neavand incotro, asa ca ma asteptam azi la vreun 71, cand colo, surprise, am 70!!!! Asa ca o rog pe Mephala sau Delidana sa ma treceti la categoria cealalta daca se poate pt. stimulare suplimentara
.
A propos de filme si mie mi-a placut mult '21 grame', te face sa-ti pui unele intrebari dupa ce l-ai vazut, sa cantaresti esenta vietii...Mie Geisha filmul m-a deconectat, dar cartea este efectiv buna, nu se compara. Chiar asa Tzuni, ai adormit in sala?
De curand am terminat Kafka la tarmul marii si am savurat-o la maxim 
Nastad, sa-ti traisca copilasii, tare dragalasi sint...
Mai trec eu pe la voi,
Cristina
noi si poze mai noi
mephala30 spune:
Diana, ma bucur sa aud ca esti bine si ca nu ne-ai uitat.
Pupici copilasilor!
Am venit cu vesti bune de la eco. In 2-3 saptamani poate ne saluta si bebe.
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
dara spune:
Buna fetelor!
Dau si eu raportul: 57.5 kg... mai putin cu juma' de kil decat lunea trecuta dar de azi am inceput sa alerg, si vreau sa-mi fac abonamnt la o sala la care am mai fost...
Am realizat si eu in sfarsit ca nu conteaza kilogramele cat tonusul... Adica degeaba ajung la 55 de kg mult visate, daca nu fac sport nu o sa arat in veci ca inainte... Dupa cura cu care am slabit 17 kg, timp in care am facut si sport, altfel aratam, chiar si la cate kg am acuma.
Ce m-a ambitionat?
Mi-a povestit cineva cum o duce pe fiica-sa la inot in fiecare dimineata de la 6. Inoata o ora... Si eu, rusine sa-mi fie, de-abea ma extrag din pat. Dupa ce seara ma cul tarziu, pentru ca fie stau pe net, fie la tv...
Sa-mi fie rusine, merit porc, bice, ce vreti voi.
Va pup!
roxana1974 spune:
salutici fetelor. ei, v-am citit ![]()
Kristin, bravo, felicitari pentru reusita si bun venit in cealalta categorie
... cat despre Kafka, nu cred ca ai nimerit-o pe Tzuni
hmm? gresesc? ![]()
Acum ca zici de Gheisha, iau si eu cartea, ca filmul l-am pierdut...
Mephala, pai mai ai un pic
asteptam primele impresii ![]()
Dara, pai ce te-a ambitionat pe tine, simt ca pe mine ma amaraste si mai tare. Io la 7:30 ma intorc pe partea cealalta si vai mie, asa as mai dormi pe la 8
. Noroc ca pana la job fac exact 3 minute (deocamdata).
No, vidiazni!
khristin spune:
Nu prea multe fete azi la raport, ce se intampla? 
Roxana, merci
...Murakami e narcotic, asa ca-l recomand oricui, chiar si lu' Tzuni
Mephala, hai ca doar un pic mai ai, iti facem galerie 
Cristina
noi si poze mai noi
cookie spune:
Fetelor, bagati si la mine un
, am 61,00kg, ca am avut sambata pomenire pentru socru-meu si am bagat la beepuri...
...si duminica la fel, ca a mai ramas mancare multa... ![]()
Carmen, urmeaza deci marea intalnire...ai emotii?
Dragelor, eu filmul cu Geisha nu l-am vazut, dar am citit cartea acu' vreo patru ani...chiar mi-a placut... si nu stiam de sa m-apuc de vazut filmul sau nu...ca sa nu risc sa-mi schimb impresia lasata de carte.
Va
pe toate si s-aveti spor la slabit!
mephala30 spune:
Neatza!
Plouaaaaaaaa!!!!!

Asa e, nu mai am mult pana la marea intalnire cu bebe. (nici acum nu ne-am hotarat asupra numelui)
Emotii am...incerc sa le tin in frau si sa nu ma gandesc prea mult.
Haideti la o vorba, ce program/meniu aveti azi?
Carmen
(36+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
zisaCami spune:
Buna dragelor,
Abia aseara m-am intors si nu am avut timp sa citesc din urma. Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea, voi intra sa va raspund mai tarziu. 
Cami