Nou stil de viata (111)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Tzuni, mephala, multzumesc frumos, .

mephala, mai poti? Eu am fost imensaaaaaa cu bb2. Imi zicea toata lumea cu 2-3 luni inainte ca s-au inselat dr. cu data nasterii si ca tre sa nasc. Si io speram..., desi stiam exact cind s-a intimplat, evident ca a fost super punctuala. A stat la caldura pina s-a facut de 5 kile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Oho! 5 kile!!!

Ius a avut 3,3 kg. Sanatos sa fie, in rest...nu mai conteaza....

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Da, Carmen, de S.K. uitasem.... De bebe nu cred ca poate fi vorba, iau pastile de ani de zile....Pai trec pe lista inapoi cind ajung la 68, ce sa fac daca sint rugata asa de frumos?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Delidana, mersic mult . Felicitari pentru performantza si tenacitate. Sa ramii asa.
Mda... ideea e ca nu prea imi vine sa tin dieta acuma, am pierdut niste nopti lucrind si mai am de pierdut, cred ca de aia m-am imbolnavit asa de rau, eu, care de regula sunt imuna la raceli.
Si mie stresul imi da imbolduri de "rontzaiala". De regula prostii, evident . Ce sa mai zic, kilele astea imi stau rau si sunt f suparata pe ele, dar nu pot deloc sa dietizez daca nu sunt in echilibru.

Da' las' ca ma uit la voi si vad cum va lupatatzi cu greutatea si... greutatzile si vad ca nu sunt singura in situatzia asta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mephala30

Oho! 5 kile!!!
Ius a avut 3,3 kg. Sanatos sa fie, in rest...nu mai conteaza....

Normaaaaaal, sanatos sa fie, asta e principalul. In general greutatea mare aduce mai mult chin decit bucurie, oricum dupa 2-3 luni arata totzi bb-ii la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

quote:
Originally posted by mephala30

a, inca ceva...daca ajungi la 68, treci automat pe lista inapoi. Asa-i?
....

...asta-i pozitie?

www.tickercentral.com/view/6wbw/1.png" target="_blank">ticker pt slabit
_
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

Multumesc de felicitari fetelor! Inca nu am depus juramantul..trebuie sa trimit toate actele si apoi urmeaza ceremonia.

Pentru raport: mentinere (cu greu!).

Va rog nu ma dati disparuta..invat la greu acum..am un examen la contabilitate pe care trebuie sa-l dau saptamana asta.

Va pupacesc pe toate! O saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Carmen, apropos de Stephen King, simbata am achizitionat "The Gunslinger", primul volum din seria "Dark Tower". Imi mai lipseste volumul 3 ca pe celelalte le am. Si am luat si "Skeleton Crew" si o carte de Anne Rice.
Crystina, succes la examen!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Delia,mersi de recomandari. Le notez si cum am timpul necesar , mi le procur cumva...

Tzuni, numai la pozitii te gandesti?
...e o 'pozitionare'....he, he, he!

Carmen(36+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fete dragi va pup... N-am mai scris de un secol dar voi dragute inca ma tineti la prietene... Timpul asata, nu stiu cum sa ma mai impart intre 2 prunci... Dar din septembrie merge Vladut la gradi si sper sa am mai mult timp.

Acum am 61 de kg, deci 10 kg in plus, dar inca nu ma stresez, peste vreo 6 luni imi cumpar stepper si o iau de la capat cu slabitul. Deocamdata mananc ca o vaca, am dezlegare de la sot sa pot face laptic bun ptr. Timeea.

No, pupici si spor la slabit!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput