Nou stil de viata (111)
Raspunsuri - Pagina 10
khristin spune:
S-aveti un super botez
Nastad, iar protagonistul sa nu planga deloc
!
Cristina
noi si poze mai noi
Zuzilici spune:
Delidana ce bine de tine ca vine vet-ul acasa. Eu trebuie sa-i duc la spital si de fiecare data e teroare in sala de asteptare. Chiar daca nu li se face vaccinul si-i doar un control de rutina ei deja sunt terorizati de mirosul de-acolo. Ce mila mi-e de ei. Ma mir insa ca te-a muscat. Trebuie sa fi fost foarte speriata, saracuta. 
Doina iti doresc o zi minunata cu ocazia increstinari lui Doru si distractie pe cinste.
Il faceti in familie sau o sa fie o petrecere mai mare?
Carmen iti plang de mila si te admir pentru ca duci sarcina pe asemenea calduri. E-adevarat ca nu prea ai de ales dar oricum esti tare. 
Tzuni sper c-ai avut o zi usoara. Maine tot l amunci?
Khristin multumesc de info. Si zi asa deja esti pe noul salariu?
Cate K? Mai, felicitari
c-ai si muncit ca sa ajungi aici.
Cami te-ai intors de la mare? Ceva poze de la ziua ta? 
Dragelor v-am pupat.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png
Delidana spune:
Doina, distractie placuta la botez si sa iasa totul bine.
Si eu ma pling de calduri....cam 10 luni pe an.![]()
Zuzilici, vet-ul vine acasa pentru ca are clinica la 5 minute de mine si eu cu 4 ciini mari si fara masina....iti inchipui...
Ieri am vazut "Fun with Dick and Jane" si "Memoirs of a Gheisha", pe dvd. Primul nu prea m-a impresionat, al 2-lea mi-a placut. Simpatici japonezii astia. ![]()
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
khristin spune:
Zuzilici, asa e... a fost ceva de munca dar acum sint super multumita, nu as mai schimba jobul actual cu nimic altceva
, nu vreau sa mai aud de companii...
. Noi azi am fost cu alti prieteni in descoperirea unui alt mall din Vaughan
. Mi-a placut setting-ul de-acolo
, il stii?
Delidana, iti recomand cu caldura cartea Memoirs of a Geisha, bate de departe filmul
Aaaa, si daca esti pasionata de japonezi, iti recomand cartile de Haruki Murakami, eu una nu ma mai opresc din citit de cand l-am descoperit 
Cami, te asteptam cu detalii 
Cristina
noi si poze mai noi
nastad spune:
quote:
Originally posted by khristin
S-aveti un super botezNastad, iar protagonistul sa nu planga deloc
!
Cristina
noi si poze mai noi
Multumesc mult! Am niste emotii...!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by Zuzilici
Delidana ce bine de tine ca vine vet-ul acasa. Eu trebuie sa-i duc la spital si de fiecare data e teroare in sala de asteptare. Chiar daca nu li se face vaccinul si-i doar un control de rutina ei deja sunt terorizati de mirosul de-acolo. Ce mila mi-e de ei. Ma mir insa ca te-a muscat. Trebuie sa fi fost foarte speriata, saracuta.
Doina iti doresc o zi minunata cu ocazia increstinari lui Doru si distractie pe cinste.Il faceti in familie sau o sa fie o petrecere mai mare?
Carmen iti plang de mila si te admir pentru ca duci sarcina pe asemenea calduri. E-adevarat ca nu prea ai de ales dar oricum esti tare.
Tzuni sper c-ai avut o zi usoara. Maine tot l amunci?
Khristin multumesc de info. Si zi asa deja esti pe noul salariu?Cate K? Mai, felicitari
c-ai si muncit ca sa ajungi aici.
Cami te-ai intors de la mare? Ceva poze de la ziua ta?
Dragelor v-am pupat.
Zuzilicide Isabella Maria (21.04.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;16;42;1;0/c/-1/t/-24/k/63a6/weight.png
Multumesc mult!

Avem vreo 40 de invitati si mergem la un restaurant.Mesele se vor pune afara si imi fac griji din cauza caldurii.
Doina,
Oana(03.04.2003) si
nastad spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Doina, distractie placuta la botez si sa iasa totul bine.
Si eu ma pling de calduri....cam 10 luni pe an.
Zuzilici, vet-ul vine acasa pentru ca are clinica la 5 minute de mine si eu cu 4 ciini mari si fara masina....iti inchipui...
Ieri am vazut "Fun with Dick and Jane" si "Memoirs of a Gheisha", pe dvd. Primul nu prea m-a impresionat, al 2-lea mi-a placut. Simpatici japonezii astia.
V-am pupat.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Multumesc mult!

Doina,
Oana(03.04.2003) si
Delidana spune:
Khristin, am citit cartea mai de mult si mi-a placut.
Mersi de recomandare.
De mult am vrut sa te intreb, ce inseamna "Hakuna Matata"? ![]()
Zuzilici, intr-adevar cred ca s-a speriat rau cutzulica, nu si-a mai infipt coltii in mine pina acum, insa de obicei ma ajuta si sotul sa o tin, el de bot si de labele din fata iar eu de cele din spate. De data asta am fost singura si s-a complicat situatia. 
crystina spune:
Neata fetelor!
Intru repede sa va spun ca am luat examenul de cetatenie. Am mancat ieri in oras sa sarbatoresc ...numai bipuri!
MA duc sa ma ocup de Lilly ca s-a trezit si ma striga prin casa!
Ne auzim maine la raport!
Delidana spune:
Felicitari, Crystina, pentru examenul luat
si
pentru bip-uri. ![]()