BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 26
impreuna spune:
Multumesc.
Nu stiu in cat timp se poate elibera, proprietarii au cerut o luna de cand incheiem contractul, dar le-am spus ca dc dureaza putin mai mult nu va fi nici o pb. Oricum cred ca pana in primavara nu ne putem muta.
Au fost simpatici, au zis ca dc dureaza mai mult decat termenul stabilit, platesc chirie
irinaelena spune:
Ce liniste pe aici.... Toata lumea si-a rezolvat problemele? In afara de Cristina, care asteapta
Noi aseara am primit cheile, deci acum pot sa o urmez pe Gaby, la renovari,dar voi continua sa va citesc si sa mai raspund la intrebari, in masura in care pot.
Succes!
Irina
Gaby spune:
As vrea sa ma urmezi, dar am douA probleme:
1. nu s-a mumtat babuta, nu am nici cheile, asa cum tu ai spus...
2. nu am bani de renovari, acum!deci...
... va astept si pe voi fetelor, sa scriem impreuna la renovari... m-am apucat sa rasfoiesc, cateva subiecte, dar m-am hotarat sa va astept plus ca AM TREABA va citesc- pana fac transferul!
TOATE CELE BUNE!
irinabobe spune:
am vazut ca a aparut iar un articol in ziar cu inasprirea cond de creditare. ziceau ceva de genul ca pt un credit ipotecar tre sa ai venit de 50 milioane pe luna... asa ca tare ma bucur ca am scapat. acum ma rog doar sa nu explodeze dobanzile. asa ca fetele care inca nu ati luat grabiti-va si multa bafta!
irinaelena spune:
Ahaaaa.... stiam eu ca cititi!
Gaby, nici noi nu avem bani de renovari, dar ceva tot trebuie sa facem....minimul necesar: sa schimbam cateva geamuri, prize, intrerupatoare, sa punem lustre, ca totusi asa numai cu bec nu putem sta ...si nu in ultimul rand sa varuim si sa vopsim..si poate punem si o mocheta, ca da bine. De asta ma gandeam sa "rasfoiesc" paginile cu renovari, poate gasesc solutii ieftine si eficiente pentru ce avem nevoie...
Si eu am auzit ca se inaspresc conditiile de credit...
Irina
CristinaT spune:
Deci eu nu stiu ce sa zic.... ar fi culmea sa nu il pot lua, noi nu avam atatia bani pe luna, dar la asta nu vreau sa ma gandesc.
Spor la treaba.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
impreuna spune:
Si eu citesc, doar ca si noi cam batem pasul pe loc.
Nu stiu in ce masura va fi mai greu sa se acorde credite, ca bancile gasesc mereu portite de scapare, poate nu le va lua asa de mult timp sa "fenteze" regulile:)
Noi abia ieri am primit rapoartele de evaluare, erau de bine, supraevaluate cu cateva mii de euro:) Evaluatorul a fost tare simpatic, ieri ne-a mai sunat o data sa ne intrebe suma de care avem nevoie sa fie sigur ca nu evalueaza la mai putin:)
Si tot ieri am semnat (nush cum ii zice) o chestie cum ca am luat la cunostinta ca ni s-a aprobat creditul ipotecar:)
Ati avut vre-una din voi credit de nevoi personale cu ipoteca?
Noi pe asta trebuie sa il luam primul (avansul) si trebuie sa scoatem cf nou, sa mergem la notar si apoi cu notarul la bnca sa ne puna ipoteca pe apart.
Asta oare dureaza mult?
Si cam cat cost? Banui ca nu la fel de mult ca si intabularea...
Azi cautam notarul.
Si fetele care vor sa inceapa renovarea, sunt in asentimentul vostru, nici noi nu vom avea curand bani de renovare, in schimb avem datorii
Ne gandim ca dc apart. se elibereaza pana de sarbatori, sa il inchiriem macar 3 luni pana la primavara cand ne vom putea apuca de lucrari.
Am mai scoate poate vre-o mie de euroi si sunt buni si aia la ceva:)
Gaby spune:
Fla, da stii ca mi-ai dat o idee!!!!
Numai sa vad cum se prezinta situatia: ca ap. ala al meu e mai varza, si eu nu as inchiria asa ceva, fara sa fac ceva in el, unde mai pui ca sper sa fac rost de bani, macar pentru ce a spus irina....
irinaelena spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Ati avut vre-una din voi credit de nevoi personale cu ipoteca?
Noi pe asta trebuie sa il luam primul (avansul) si trebuie sa scoatem cf nou, sa mergem la notar si apoi cu notarul la bnca sa ne puna ipoteca pe apart.
Asta oare dureaza mult?
Si cam cat cost? Banui ca nu la fel de mult ca si intabularea...
Azi cautam notarul.
Ne gandim ca dc apart. se elibereaza pana de sarbatori, sa il inchiriem macar 3 luni pana la primavara cand ne vom putea apuca de lucrari.
Am mai scoate poate vre-o mie de euroi si sunt buni si aia la ceva:)
Fla (sotie si mamica fericita)
La noi, inscrierea ipotecii si incheierea de intabulare pe numele nostru au durat 3 zile si nu a costat nimic, a costat insa 150 ron inscrierea unei interdictii de instrainare din partea bancii, dar astea le-am facut dupa ce am semnat contractul de vanzare cumparare...Sau voi puneti ipoteca pe un apartament pe care il aveti deja?
Aveti grija cu inchiriatul daca puneti ipoteca pe apartament...legal nu prea puteti sa il inchiriati (adica cu contract), asa ca trebuie sa alegeti persoane de incredere pentru chiriasi.
Irina
impreuna spune:
Pai noi pt creditul de nevoi personale punem ipoteca pe apart. parintilor. Oare chiar sa nu coste nimic? Bine ar fi sa fie asa, ma faci sa visez frumos :)