BANCA sigura-CREDIT ipotecar
Raspunsuri - Pagina 16
irinaelena spune:
Ah, bine ca am gasit pe cineva care a mai trecut prin asta
Cei 180e ce reprezentau? Asigurarea pe viata, sau pe apartament? Sau ambele? Si trebuie platit neaparat pe un an? Sau se poate plati si pe un semestru/trimestru?
Oricum, cred ca suma platita depinde si de valoarea apartamentului/creditului.
Irina
Gaby spune:
la Domenia nu este necesara sigurarea de viata, deci am platit asigurarea casei - suma rezultata este din cauza si pentru ca am asigurat casa la 63.000, deci este in functie de pret...nu cred ca se poate plati in mai multe transe, nici nu am fost intrebati, dar nici nu am auzit pana acum; poate doar de la anu, cand sunt veche in bransa
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
irinaelena spune:
Azi am depus avansul si am platit comisionul de acordare... inca nu am aflat cat costa asigurarile, sper ca pana maine sa dea un semn cei de la Allianz.
Ca o paranteza...avansul l-am avut pana acum la BRD. Am vrut sa fac transferul de la o sucursala de la Victoriei...n-am putut. A trebuit sa merg acolo unde aveam deschis contul. Si daca tot am fost acolo, l-am si inchis. Si am avut surpriza sa constat ca, un cont in lei, pe care l-am inchis de vreo 2 luni...e inca deschis!! Ca avea datorie de 5600 lei (vechi)...de ce nu mi-o fi spus asta cand am depus cererea de inchidere?! Sau voiau sa creasca datoria...In fine...am platit si peste cateva zile voi trece din nou pe acolo sa ma ASIGUR ca toate conturile de la BRD sunt inchise...
Voi cum mai stati?
Irina
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by anda141
Acum 3 saptamani am devenit si eu posesoare unui aparatment cu 3 camere, cu credit luat de la Banca Romaneasca. Bani sa avem de-acum sa platim ratele. Speram ca in 2 saptamani s ane putem muta. E in bloc nou , cartier nou si mai au ceva de lucru la scara, de pus gresia si de tras gazele in apartament, ca sunt pe scara.
Felicitari ,Gaby!! Sa-l stapanesti sanatoasa!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Felicitari, sa-l stapaniti sanatosi!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 6 ani si ...
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by irinaelena
Gata si evaluareaaaaaaaaaa!! Am mai scapat de un stres, apartamentul a fost evaluat la mai mult decat e pretul de vanzare
Urmeaza acum sa viram avansul si sa facem asigurarile.
Aceeasi experienta am avut-o si eu cu anunturile si cu agentiile..
Irina
Felicitari. Mai aveti putin.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by irinaelena
In fine...am platit si peste cateva zile voi trece din nou pe acolo sa ma ASIGUR ca toate conturile de la BRD sunt inchise...
Voi cum mai stati?
Irina
Doamne ce prostie.... te pomenesti ca mai am si eu cont deschis pe la ei.
CristinaT spune:
quote:
Originally posted by Gaby
GO Irina!
Fetelor, vesti? Cristina?
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro
Eu abia astazi am dat actele sa fie depuse la cadastru. . Acum astept.....
irinaelena spune:
Pt tine va urma o perioada de asteptare... care probabil va parea mai lunga decat va fi in realitate... iti urez succes!
Eu am aflat cat sunt asigurarile:
- cea de viata e 246eur pe an
- cea de casa e 197eur pe an
Din fericire putem plati semestrial, deci acum vom plati cate jumatate din fiecare.
Maine mergem sa incheiem asigurarea pe viata, si tot maine sau cel tarziu poimaine, mergem la analize.
Irina
impreuna spune:
Apropo de asigurarile de viata, daca avem deja una, banca nu o ia in considerare?
Mult succes fetelor, ca deja toate sunteti cu multi pasi inaintea mea
Fla (sotie si mamica fericita)