placa de intins parul
Raspunsuri - Pagina 2
loneanbianca spune:
Am eu de vinzare una profesionala Vidall Sasson din America care are atasta si alte doua forme pt ondulat. Am si eu la fel si este super buna nu arede parul este ceramic-ion.
Kittie spune:
www.uk.remington-europe.com (as fi pus chiar linkul spre placi, direct, insa nu merge..va descurcati voi o data ajunse pe pagina)
Sa nu se supere cine foloseste, Vidal Sassoon si alte marci asemanatoare (jean claude biguine de pilda) sunt de fapt nume celebre atasate unor placi banale. Cumva asemanator unor haine produse de 'necunoscutul textile srl' cu eticheta 'angelina jolie textile srl'.. s-ar vinde, nu? Nenumaratele seruri, creme, uleiuri asa zis protectoare termice , sincer, nu stiu ce sa spun despre ele.. Am avut si eu, gama profesionala, l-am folosit poate o data, de doua ori. Imbraca firul de par, dar eu aveam impresia ca-l incarca... de asta nu ma pronunt, nu le-am incercat pe toate, doar unul, mi-am expus experienta cu el. Nu am observat vreo diferenta intre parul intins cu ser termoprotector sau fara. Dar am observat diferenta intre parul perfect uscat intins cu placa si parul aproape uscat.. aici da, insist.. de preferat sa va spalati seara, inainte de culcare, oricum nu conteaza cum se aseaza, iar dimineata sau in cursul zilei urmatoare, sa va -ntindeti cositele ..
Stiu ca babyliss mai e o firma respectabila in domeniu, chiar si in targetul consumatorului obisnuit, dar nu stiu sa pun degetul exact pe modelul cel bun... Ideal ar fi sa nu va lasati atrase de magia placilor 1000 in 1, cu cat mai diversificate, cu atat asigura mai putina eficienta pe fiecare optiune. Ma rog, parerea mea...dar cred ca de asta e conceput produsul asa, cu multiple capete, pentru a atrage un numar mai mare de consumatori, deci a creste mai usor cifra de afaceri.. (asa cum v-am spus si in celalalt mesaj, o placa profesionala costa de la 200 de euro in sus...nu e un pret de mare distributie, sa fim serioase..)
, mami de
( 13oct04 )
loneanbianca spune:
Eu zic ca nu isi permite nimeni sa scrie VIDALL SASON daca nu e originara si nu a fost deloc ieftina.... si oricum calitatea se vede si simte....
anky spune:
Eu iti recomand BABYLISS care o am si eu,e foarte buna,poti regla temperatura si o poti folosi atit pe parul ud cit si pe parul uscat.
Succes
Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05
Kittie spune:
quote:
Originally posted by loneanbianca
Eu zic ca nu isi permite nimeni sa scrie VIDALL SASON daca nu e originara si nu a fost deloc ieftina.... si oricum calitatea se vede si simte....
ba vidall sason imi permit ji io sa scriu! parol! e un soi de roebak sau noke sau abidas.. Nu e grav!

Serios, gandeste-te ca numele se plateste greu si cu asta merg vanzarile bine! Daca tu ai avea un stilist personal pe care l respecti si care te-a facut sa arati ca o vedete de fiecare data cand mergi la el, nu i-ai cumpara produsele? dac-ar face? asa si cu vidal sassoon, doar nu-ti imaginezi ca s-a implicat in vreo faza a productiei placilor cu pricina?! post productie, sigur! la semnarea contractului cu parti procentuale din profit! Daca tu spui ca e buna, sunt sigura c-asa e! De altfel si figureaza prin destule clasificari alaturi de nume grele (CHI sau GHD, sau chiar Babyliss, cum am spus) dar nu trebuie sa te superi pe strategiile de marketing ale producatorilor ;)
, mami de
( 13oct04 )
roxanaz spune:
eu i-am cumparat surorii mele tot un remington x 3 si se declara fff incantata de ea. se pot comanda produsele si de pe internet daca nu gasiti in metro, carrefour, cora, altex. oamenii sunt ff amabili si pentru ca era perioada sarbatorilor (ca sa fiu mai exacta era deja 23 decembrie
) m-au trimis-o prin curier in 20 de ore. nu a costat decat 2,8 milioane daca imi aduc aminte bine....cu certificat de garantie, tot.
Roxana
caarra spune:
Fetelor,am gasit pana la urma si REMINGTON la 2,7 mil. Acum oscilez intre asta si VIDAL SASOON (circa 3,3mil) sau TONDEO(circa 3,1mil). Ma intreb cum de e mai ieftina REMINGTON decat celelalte,ca eu normal ca as inclina catre varianta cea mai ieftina dintre ele. Alte recomandari mai aveti?
Cu multumiri,
Aura
me_giulia22 spune:
PENTRU CAARA - Spune-mi si mie te rog de unde poti sa faci rost de placa TONDEO?? Ca eu am tot incercat, dar nu am incrdere in site-uri-le de pe net..Iar la Wella Romania mi-au spus ca se distribuie doar la saloane si nu la persoane fizice. Mersi mult!
andriushca spune:
ma bag si eu ... am inteles de la o colega ca exista o crema cu care te dai si intinde parul... definitiv. un fel de permanent in sens invers. trebuie reaplicata la radacina cand creste parul. am mai inteles ca nu se gaseste pe la noi? voi ati auzit ceva despre asta?
avantajul este ca nu-ti arzi parul intanzandu-l cu placa tot timpul, economisesti si timp, odata si gata .
dezavantajul e ca asa ramai, scapi de par drept doar daca te tunzi si-l lasi sa creasca.
dar colega asta a mea e foarte incantata, ea are un par foarte cret si adora parul drept.
ZOZOLINA
andreea
...daca viata ti-a dat lamai... fa limonada!...
COUNTING THE DAYS
alincic spune:
andriusca,chiar exista asa crema(permanent) care sa faca parul drept??? sa ramina drept chiar si dupa spalare???
Sunt si eu foarte interesata.
Daca aveti un sfat sa-mi dati va rog,cum sa fac sa se tina si a doua zi parul drept.Caci pina seara capetele parului se onduleaza.
Sa fie oare de vina vremea umeda,si placa de slaba calitate?![]()