Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns William spune:

Invat de mi se rupe, nu am inceput teatru si am de facut propiul rol. Asa ca dureaza ceva, dar o sa iasa marfa poate ca daca se poate va invit pe cei care stau in buc la ea sa radeti pentru ca o sa fie super comedie. In rest va pop fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Nu...stiu ce vrei sa spui cu parfumurile....unele sunt atat de dureroaseeeeeeee.....parca nici n-a existat vremea cand le-am descoperit..cand mi-au placut...acum doar dor....si dor tare!!!!!

a venit toamna....au venit si amintirile....a venit si tristetea!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Salutare tinerilor

Eu n-am intrat ieri ca am fost la munca pana la 7. Azi am liber dar maine si poimaine muncesc tot pana tarziu :(
In schimb am liber in week-end

Vad ca anumite persoane absenteaza. Da Pisi la tine ma refer . Sa vi sa ne dai raportul cum a fost in primele zile de munca :)

Li cred ca mi-ai dat si mie niste virus, ca si eu ma simt cam rau azi :( Niste frisoane, durere de cap osv. sa te faci bine
Cat despre parfumuri sustin cele zise de Pisi :)

Ingeras
hehehe. I know what you mean. Eu am avut noroc ca m-am mutat de acasa destul de devreme
Eu ma ingrijorez din orice cu Bandit. Daca ar fi dupa mine l-as duce la vet. si numai cand tuseste
tare faza cu pastilele :)

Will bafta la proiect

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Bon soir a tous !

Imi pare rau ca te-am intristat, Ana2, cu spleen-ul meu . Sper ca ti-ai gasit si tu "aroma" confortabila (nu ma refer numai la parfum ). Numai cu rabdare se fac toate si noi suntem tinere !! Inca un pic de rabdare .

Pisi, multumesc mult pentru incurajare , face f. bine. Tu ce faci cu jobul ? Mati ce face ? Cum e noua situatie ?

Lou, imi pare rau ca nu te simti bine, sper sa-ti fi trecut. Eu deja sunt mai bine (dupa antibiotice si Ca si alte traznai). Ai grija sa nu fie de la munca multa.

Will, bafta la proiect (la ce liceu esti tu ?). Poate ne inviti la premiera.

Ingerash, niciodata nu e prea tarziu, iar tu abia incepi primul an de facultate, ai tot timpul sa te razgandesti. Cat despre parinti, de la o varsta incolo, fie ii ignori, fie ii parasesti . Smart guy tipul

Multe .

Li

Mergi la inceput

Ce fac fetele??
Eu am fost la banca....la posta...la platit telefoane...am depus si eu niste banutzi in contul Mirelei...maine merg sa depun si pentru Sebi...ca vroiam sa depun de la Transilvania dar nu mi-au acceptat tranzactia...

Am vazut acum sa au deschis cont la Bancpost pe numele lui Witchie.....depun acolo maine....

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ce fac fetele?? Eu sunt emotionata ca au deschis la evenimentele comunitatii subiect de la multi ani pentru mine!!!!

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Bravo Dinamoooooooooooo !!!!!!!!!

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Buna seara, zic in shoapta sa nu cumva sa trezesc subiectul .

Ana2, sa inteleg ca vei petrece 3 zile inainte si 3 dupa, ca in basme. Sa-ti zic de-acum, sau sa mai astept ? Daca au deschis deja subiect la Evenimente, e clar: everybody loves Ana .

Si sa mai inteleg ca Dinamo i-a caftit pe Steaua... Hm, ce ti-e si cu pasiunile astea microbiste !

Eu am facut curat, am iesit la un suc si nimic altceva. Si mi-am luat o agenda adorabila. Nici maine nu merg la birou [:P].

Heeeiii, fetele (si un baiat ), unde sunteti ???

Li

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

ceau copii
Vreau sa va zic ccc ca mi-am petrecut 2 zile intregi in casa in asteptarea Avonului de am crezut ca inebunesc ...in cele din urma a ajuns cand imi pierdusem si ultima speranta
Will, faci teatru?
Ana2, plz trimite-mi iar adresa ta vreau maine sa-ti trimit pliculetul ;), te felicit pentru initiativa ta
Lou, mi-ar place sa ma mut de acasa :) darrrrr, asta ar insemna sa muncesc si sa ma mut in chirie, nu ar fii rau, dar sunt la faculta fara plata si prezenta e 100% obligatorie, deci cam pica sansele si oricum ar fii f scump daca as locui singura...e complicat
Nu, daca tot mi-ai adus aminte de parfumuri, azi am facut ordine la ele si mi-am facut un cocktail de parfumuri va pup pe toti, inclusiv pe absenti

Mergi la inceput

ingerash: Ana-Maria Misu, str. Mohorului, nr.1, bl.139, sc.B, et.1, ap.50, sector 6, Bucuresti

nuschu....nu o sa petrec....chiar deloc...

va pup!!!

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput