Prieteni pentru totdeauna!!!!! Chapter 7

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

mey ca mi-ati amintit,ca azi cand am fost eu la interviu era plin de liceeni si unii baieti m-au confundat de boboaca si am primit niscai fluieraturi.Oricum nu asta vroiam sa va zic ci ca imi este in dor de liceu si culmea mie nici nu mi-a placut la liceu,dar simt ca imbatranesc.AoleuStati sa iau o dusca poate imi trece

Ana1,Ingerash

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

Neatza fetelor...aveti aici cafeaua si pentru cine fumeaza!!! Va pup ..ma duc la posta si apoi la ztara la parastas...si mi-e un sooomn..am dormit de la 4 la 9!!!

"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ce liniste pe aici.Nu-mi vine sa cred!Probabil ca petreceti cu toate??

Noi suntem cam obositi,mai exact eu,ca aseara nu m-am indurat sa ma culc si azi Matei a fost tare matinal si eu a trebuit sa ma car dupa el pe aici si sa ii dau sa manance.Si cand vroiam sa dor si eu nitel o prietena ma suna ca este in drum spre mineAsa ca nu cred ca mergen nicaieri in seara asta

In rest totul ok

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

quote:
Originally posted by pisicuta si matei

fetelor am acceptat oferta de munca,luni e prima zi de serviciu si atunci semnez si contractul de muncava ajunge?! daca nu mai dau ca sa ne trezim

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

First:

CONGRAAAAATS', Pisi !!! Sa fie inceputul unei cariere lungi si fructuoase !! [emoticon care aplauda infierbantat!]

Second:

Him va saluta pe toti cu drag .

And then:

Ana2, ai grija cu chisturile si hormonii, ca-i treaba delicata. Am si eu un chist, il tot tratez si degeaba, dar nu-mi face pb asa de mari. Ia tratamentele constiincios !!

Lou, pai am gasit numai chestii care-mi plac si am o carte acasa, una in masina, una la serviciu . Din pacate, la birou si in masina mai greu sa arunc un ochi . Ce vin bun bei tu ?

Ingerash, nu pica in butooooiii, ai sa vezi ce fain e si la facultate . Chiar mai fain ca la liceu, ca nu tre' sa chiulesti, pleci linistit la bere. Mai greu e la inceput, pana cunosti si te stabilizezi. Una dintre cele mai dragi si mai apropiate prietene ale mele mi-am facut-o in facultate.

Hai, mai, Pisi, cum imbatranesti ??!! Doamne, Dumnezeule, ce vad aici. Am senzatia ca trebuie un pic de instructie militara ! Ana1, cum sa fii trista ? Aici ??!! [Eeeemoticon care bate cadenta si pas de gasca cu steag "Invioraaaa-rea !!]

Eu m-am vazut ieri cu o prietena din liceu sa-mi arate verighetele, ca se marita, am vazut cateva rochite si imi sta gandul numai la momentul cand imi vireaza astia banii .

Azi am facut gogosi la bunica-mea (apropo de praji) si ma prepar acum sa-mi continui lectura, e f. pasionanta !

Va si va doresc vise frumoase !

Li

Mergi la inceput

Ce fac fetele? Eu sunt un pic obostita! V-am adus must si pastrama de la tara!!!!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;95/st/20060922/e/Ziua+mea/dt/6/k/18af/event.png

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput

Ms Ms Nuschu.Si cum nu imbatranesc?Uite la mine cu sot si copli,facultate terminat si in plus si job,ca eu visam ca o sa ma job cu Matei pana nu mai vrea el sa se joace cu mine si acum....Hai ca o sa ma inviorez

Ana2 mmmm mustEu nu am mai baut must ce cel putin 2 ani si chia r ca imi este o pofta...

Eu va zic noapte buna ca sunt tare obosita.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Hai mai Ana ca imi faci pofta cu pastrama ta si cu mustul,dar mai ales pastrama.Eu sunt bine venii acum de la munca..si ca duc si maine da nu-i bai.
Pisi sa nu te aud ca esti batrana ca iei bataie.
Mai fetelor stiti ce ma gandeam?
Sa facem o intalnire cand vin in tara.Ce ziceti a-ti vrea sa ne intalnim?
Ca eu una vreau sa va cunosc.Oricum mai e pana atunci..la iarna da asa sunt eu ma gandesc la un lucru cu cateva luni inainte sa se intample.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

hai mah Ana, nu-mi zi de intalnire k io-s in Timisoara
am mai iesit din butoi... :) un pic...altii au probleme mai mari... :(
Nu/Li, vad ca esti bine dispusa
asa Ana2, kiar acum ii ziceam la prietena mea cea mai buna pe mess k is mai pofticioasa k o , nush cu cine naiba seman
Pisi, io's dependenta de somn...nu stiu cum amm rezistat zilele trecute treaza mai mult de 24 de ore incontinuu si culmea...plina de energie

azi am avut o tura de shopping cu mama si tata pe bune si mi-am gasit in sfarsit o bluza sa-mi placa si mie - simpla si fara tot felu de prostii pe ea...si mi-am luat niste pantaloni sport de am o prietena, nu ma mai vazuse asa din generala si o gecutza pe care declar solemn ca o iubesc . ies de pe forum k mi-e foame

imi urez pofta buna si va

Mergi la inceput

Hallo

Ce liniste pe aici,sa nu-i ziceti ca dormiti la ora asta

Ana1 draguta idea cu intalnirea,poate o si punem in practica

Ingerash sa stapanesti iubita hainutele cele noi.Dar cum ai reusit sa il scoti pe tatal tau la shopping?Ca al meu nu se lasa convins asa de usor..

Lou tu pe unde esti ca nu ne-ai vizitat ieri

Will cum a fost in prima zi de scoala?Ceva fete noi?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

ce fac fetele???

eu inca ma gandesc la ceva ce am patit ieri ...am dat cu masina peste un catzel mic mic..........mi-a sarit in fata...

offfff.....

ZIUA MEA

Pozeeee

Mancarica

Mergi la inceput