Ai nostri, ca brazii! - ianfeb2005 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Simona, acum mi s-a trezit si mie piticul si vad ca a stat fara probleme la spalat si dat cu unguent, pesemne ca deja incepe sa se vindece si l-a durut rau doar atunci imediat. Oricum deja s-a dezumflat si nu i-a curs absolut deloc sange.

Oana 14+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata!

In primul rand va multumesc din suflet pt. urari, pe langa ziua de nastere a fost si cea de Sf. Maria, pt. mine este intotdeauna o zi speciala, ieri a fost minunat, alaturi de familie si prieteni. Cam obositor spre finalul zilei, insa ne-am simtit super.

Va delectez si cu POZE, vizionare placuta!

Amaya, felicitari pt. fetita, ai incredere in Iosup, ca e un dr. f. bun! In legatura cu putica, rivanolul este f. bun si eu i-am dat lui Vladut cand l-a decalotat. Din pacate la el s-a lipit la loc, insa nu in totalitate, noi perseveram si deja se vede din ce in ce mai bine caputul. Eu nu vreau sa-l mai traumatizez cu decalotatul fortat, sunt sigura ca vom rezolva noi.

Crinuta, ma bucur ca ati ajuns cu bine dupa toate peripetiile si totodata imi pare tare rau ca ai plecat asa repede!

Adita, succes la intarcat! I-am vazut si pe pitici la zoo, a fost frumos? As vrea sa-l duc si eu pe Vlad, cum e?

Simona, am vazut si pozele din Bogota, dragut orasul!

Vladut inca tuseste, ma enerveaza cum haraie secretiile alea in gat, mucisori mai are...luni am fost la pediatra noastra si ne-a schimbat tratamentul: Augmentin si Eurespal. Nu stiu cat de necesar este antibioticul, dar...i l-am dat si astept sa-si faca efectul mai repede.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Amaya felicitari pt fetita, sarcina usoara in continuare.

Adita succes cu intarcatul.

sirimie frumoase poze

kris chiar ca sunt reusite pozele

crinuta bine ati ajuns....ma rog la Dumnezeu sa va fie bine, imi pare tare rau ca nu am apucat sa ne vedem.

bubu la multi ani cu intarziere.....wow da' ce mami sexy esti......

nu mai spuneti nimic de....intalneala....hm...poate cand ne adunam de prin concedii...

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

wooow, Amaya, felicitari pt fetita!! pereche deci! SUPER. La Iosup am fost si eu si am auzit o sg data ca a gresit la 14 sapt era fetita si pana la 20 i-a crescut putza . Mi-a zis Tutunaru, dr-ul meu, ca e singura greseala a bunului sau prieten Iosup de pana acum . Asa ca dc si la 20 sapt iti zice ca tot n-are putza inseamna ca asa e. cat despre nume si eu sunt cu cele romanesti si intotdeauna caut sa nu mai fie nimeni in fam cu acel nume. imi place Alexia, Andra, si ar mai fi...Ilinca s.a.

Simona, am vazut Bogota, ff interesant, superb view-ul orasului de pe muntele acela!!!

Bubu, LMA cu intarziere si tot ce iti doresti! acum am sa ma uit si la pozele tale.

LMA tuturor Mariilor si Marinilor pt ieri! nu am reusoit sa intru ieri.

crinuta, bine ca ati ajuns cu bine in cele din urma! ce sa zic, ai mare curaj sa faci atatea drumuri cu Rayan!

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Shobo, Ixxi, multumesc mult! Ixxi, bluza era de vina !!

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Va multumesc inca o data pentru urari si ganduri bune.

Bubu, deocamdata merg pe mana pediatrei si daca mi-a zis numai cu Bephanten, numai cu asta dau...sa speram ca o sa treaca repede si, Doamne Fereste, sa nu se lipeasca la loc (nu stiam ca exista riscul acesta.

Shobo, sper ca la mine nu a gresit fiindca ne-a facut si poza la labii asa ca nu cred ca ne-ar fi dat dovada daca nu era sigur. La nume m-am tot gandit ieri si am gasit unul care imi place, Tatiana, dar nu-i place lui tati. Mai caut.

Oana 14+ si nazdravanul Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Bubu, ma bucur ca a fost frumos, eu n-am avut curaj sa ma apuc de pregateli. o banala friptura si un tortulet a fost tot ce am pregatit pt ieri. la zoo a fost super, le-a placut foarte mult, Nectarie nu se indura sa plece de langa cate un animal. incercam sa-l lamurim ca mai sunt si altele de vazut, asa ca cu greu se hotara, si zicea atu, sa mergem la altul. acolo incepea aceeasi poveste.plus ca vroia sa se catere pe garduletele din fata animalelor.s-a simtit foarte bine. pacat ca ne asa departe, ca i-as aduce mai des. si e si ieftin, nici nu ma asteptam sa coste doar 15000 de adult si 8000 de copii peste 2 ani

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Am uitat sa va zic ca noi azi am facut vaccinul Trimovax si peste 1-2 luni ne-a recomandat sa facem si VarilRix. Cine a mai facut Varilrix? ceva pb / reactii post? oare chiar merita?

A, si l-a cantarit / masurat si are 14kg si 90cm . va ziceam eu ca mi se pare ca a crescut mult dar nu-l mai masurasem. e clar -cred ca o ia pe urmele lu tasu'. da' las' ca mie imi plac teribil barbatii inalti

astept si eu parerile voastre despre VarilRix, mai ales ca pediatra ne-a zis sa-l si cumparam de pe acum ca vine toamna si sa nu se termine stocurile cu inceperea scolilor...

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielai spune:

Shobo, eu am Varilixul in frigider din primavara, dar nu l-am facut inca, in primavara nu am apucat si peste vara cica nu prea se face. Acuma la inceputul lui sept ii refac Priorixul (eu nu prea as vrea, caci la 11 luni mi se pare ok, dar daca asa se recomanda, ma conformez). Si dupa aia la 1-2 luni ii fac Varilixul.

Mergi la inceput

Maaamaaa, Shobo, ce baiat mare ai! Vladut are 11,5 kg si 86 cm...apropo, Crinuta, ne modifici si noua?

Aaa, noua nu ne-a recomdat Varilixul, de fapt dr. noastra nu recomanda vaccinurile suplimentare, insa am vazut ca mai sunt fete care le-au facut puilor, fara reactii adverse. Succes!

Amaya, sigur, tu faci ce zice dr. voastra! Eu la fel sunt, merg pe mana ei ca am incredere in ea!

Adita, pai nu e scump deloc, insa si pt. noi e f. departe...poate ajungem odata pe-acolo! Ma bucur ca i-au placut animalele lui Nectarie.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput