tratamente pentru cresterea imunitatii

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

quote:
cura aia cu usturoi suna bine. a incercat cineva? nu am inteles acolo o chestie..boabele de orez le inghit crude? banuiesc ca da din moment ce nu se specifica. direct din punga :)) dar catelul de usturoi se poale inlocui cu capsule de usturoi? mie usturoiul imi face tare rau..am probleme cu stomacul si imediat fac indigestie si ma doar ingrozitor iar a doua zi dupa ce am mancat usturoi fac diaree.
la 24 de anisori ai mei am o gramada de probleme cu circulatia, cu inima dar mai ales cu imunitatea. am tot timpul o febra mica tare dar pe care o simt naspa. un 37.1 - 37.2. cu doctorii nu prea reusesc sa ma lamuresc ca ma vad tanara si zic ca n-am ce face si fac pe ipohondra.
dar m-am saturat de tincturi si de ceaiuri de mi se face rau, cu polenul ma simt bine. luam 3 lg pe zi. tincturile nu prea au avut efect si chiar nu stiu ce sa mai iau sa nu mai racesc. tot timpul ma simt obosita din cauza asta si imi curge nasul non stop.
ce remedii mai stiti?

incearca Cantastim, urmareste-l cand se gaseste prin farmacii sau chiar la institut, e f. bun.

Mergi la inceput