Gold Shape - crema de slabit
Am tot auzit pe la televizor despre produsul "Gold Shape". Ati incercat aceasta crema "minune" de slabit?
Pe mine m-ar tenta dar chiar nu-mi vine sa cred reactioneaza in asa fel.
Aici scrie mai mult despre crema: http://www.goldshape.ro/
Ce parere aveti?
Monica
Raspunsuri
Luna75 spune:
Eu nu am incercat,am deschis linkul si am citit ce spune despre lotiunea respectiva.Componentele luate una cate una chiar au efect de ardere a grasimii subcutanate,combinate cu masaj,dieta si sport s-ar putea sa ajute in ameliorarea celulitei.
Eu gasesc lotiunea asta exagerat de scumpa 250 lei,daca ne gandim la ce miracol putem sa asteptam de la o crema anticelulitica,indiferent de cine o produce sau cat costa.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
gabitzam spune:
M-am uitat si eu pe link, zice sa te masezi o ora cu maglavaisul ala. Merci, nu, daca aveam timp de masat o ora cred avea rezultat cu orice crema de corp, nu trebuie sa dau 250RON pt asta. Iar pozele alea de before si after mi se par trucate la greu.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni | Andrei 11-12luni | Poze noi cu maimutzica ![]()
uki spune:
chiar asa... o ora
de masaj cred si eu ca ar da rezultat cu orice crema...
e si un filmulet pe site-ul ala, totusi...250 pentru 220 ml de lotiune...e prea scump domne'

Moniland spune:
Si eu zic ca e foarte scump dar daca ar da rezultatele acelea m-as risca. Am vazut ca se duc grasimile de pe talie unde oricat masaj ai face tot nu-ti dispar
.
Monica
danavasile spune:
Am mers si eu pe link-ul dat de tine, iar pozele mi se par.... putin spus trucate; adica totusi fara nici un efort fizic nu ai cum sa te schimbi la modul asta. Eu personal nu cred in astfel de creme miracol care te " ajuta" sa scapi de nu stiu cati centrimetrii in talie...
olim spune:
Eu nu prea cred in miracole.Si cred ca orice masaj de o ora, cu orice crema ar fii ea, poate da rezultate foarte bune.Si depinde mult si de persoane, ca nu toate cremele merg la toata lumea.Eu am incercat destul de multe creme, dar raman la Loreal sau Nivea, care la mine au dat rezultate bune.
Daca toate aceste minuni s-ar produce fara mari eforturi, am fii toate in clubul slabanoagelor
.
O zi frumoasa tuturor.
daniella4 spune:
Zic si eu ca fetele...daca as avea timp/chef sa ma masez o ora pe zi (de ex. in loc sa stau pe DC
), cu orice crema, nu aa da atatia bani ca as obtine sigura acelasi rezultat!
olim spune:
Mai daniela, tu zici de o ora, cand ma gandesc ca eu stau cate 5-6 pe zi, si asta o media ca am zile ca stau 10
, dar imi place la nebunie
, iar al meu sot e disperat uneori
daniella4 spune:
Olim, n-am zis ca stau doar o ora pe DC...doar ca daca m-as masa o ora pe zi...m-as face gigea
...da' cum n-o fac...
Moniland spune:
Multumesc fetelor. Am inteles ideea. Nici voi nu credeti in asa ceva. Daca incercati sau auziti de reusite anuntati-ma. 
Monica