Perete verde
Raspunsuri - Pagina 2
nemary spune:
quote:
Originally posted by GeorgetaRquote:
Originally posted by nemary
si eu imi doresc sa colorez un perete in verde dar nu prea imi dau seama daca se potriveste cu culoarea mobilei, pe care vreau sa o iau in culoarea aceea maro inchis (wenge) cu crem.
deci, ce parere aveti, s-ar potrivi verdele cu mobila wenge?
Wenge e o culoare f. inchisa si destul de neutra, as zice eu. Nu ar fi nici o problema sa mearga cu verde. Nu uita sa iei in calcul insa si celelalte lucruri din camera (covor, canapele etc.)
Georgeta, avand in vedere ca inca nu avem nici o mobila in casa, vom incepe cu amenajarea dormitorului, in care imi doresc mobila wenge, asa cum am mai spus. covor nu stiu daca o sa punem pt. ca avem parchet si vreau si pat de mijloc. eventual o sa luam niste carpetutze sau nu punem nimik. crezi ca v-a arata urat camera doar cu parchetul?
o zi minunata,Mari
micalondra spune:
Nu stiu cum sa pun poze sa vedeti cum arata 2 camere cu cate un perete de alta culoare. In sufragerie un perete e rosu intens iar restul e alb, asortat cu perdea rosie din voal simplu si cu fotolii rosii din piele, iar parchetul asortat cu mobila. Si un dormitor cu un perete mai liber de culoare albastru mai inchis (asa cum e octogonul in care e semnul intrebarii deasupra locului de mesaj cand raspundeti aici pe forum) iar restul albi. Aaa si inca un dormitor cu un perete portocaliu nu prea intens, iar restul camerei galben si nuante care se potrivesc intre ele. Arata super!
andreah spune:
Doar azi m-am inscris , deci raspunsul meu e oricum fff intarziat .... dar tocmai acum de o saptamana mi-am zugravit si eu casa si am ales un perete fff verde. Pun o poza ca idee desi... e cam tarziu. Doar peretele ce se vede in dreapta e verde inchis, restul e un verde f deschis.
http://img213.imageshack.us/img213/5051/cameraverdewq3.jpg
nanna spune:
Bine ai venit!
Arata f interesant, era si mai bine daca puneai mai multe fotografii!!!
Suntem multe avide de idei in ale decorarii pe aici!
andreah spune:
Bine v-am gasit! Fiti sigure ca mai pun poze (doar sa mai aranjez un pic, caci sunt in febra curateniei de dupa renovare), sper sa fiu de ajutor, caci voi mi-ati fost deja (am citit multe posturi)
inca nu sunt mamica dar sunt proaspata matusa a unui super baietel
http://img215.imageshack.us/img215/6505/ericrt0.jpg
Gaby spune:
cand am vazut subiectul...oau
Noi ne-am cumpart casa si punem la punct acesta problema. Culme aeste ca ne gandeam in "living" sa facem un perete rosu dar aveam inima indoita. Insa am vazut ca cineva are deja unul micalondra - ss vrea sa te intreb care din ei este rosu... si ce parket si mobila ai asorat???
Si mie imi place verde, un perete asa va fi in camera copilului, verde crud... e super!
omul cu banca la... cap! www.bankingnews.ro