Naturiste si homeopate (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

DJ_mama,
draga mea ,tu cu ce tratamente te mai lupti,ca pe cuvint de mai stiu cum sa fac sa fie bine si sa vina odata.esti tot pe trat.Livei sau pauzaaaaaaaa.
Ai incercat in FIV?
Te,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

TZONTZONEL, bravooooo, felicitari, sa fii sanatoasa si tu si bebelusul tau,ma bucur pentru tine ca ti-a ajutat DD sa ramai insarcinata, uite asa ne mai dai si noua sperante.
CHIVUTA,eu credeam ca ai facut analizele acolo, ma si miram sa fie asa ceva in America,ca stiu ca numai in Romania se dau spagi la dr., nu cred ca mai e ca la noi in nici o tara.Ce ai facut, ai fost la dr?Te mai doare burtica?
Va pup mult de tot

Mergi la inceput

,
haihttp://acatiste.crestinortodox.ro/Acatistul_Sfintilor_si_Dreptilor_Dumnezeiesti_Parinti_Ioachim_si_Ana-p130-5018 fetelor bune si dragi, haide-ti si cu mare incredere sa citim si noi.
Reghi scumpa,le-am facut si aici ca cei de aici v-or sa vada daca sunt bune si ce-au facut ce-i din Rom.Aici au costat 500$ ,fara spaga,binenteles dar ti-am zis ca au tarife mari ce sa le mai trebuiasca spaga.Aici doctorii sunt mult mai bogati ca avocatii,doamne ce ,,viloace'' au,c-am filme,nu cred ca-si inchipuie cineva,numai cine a vazut.
Nu ma mai doare burtoiul dar am avut un CM,foarte abundent si acum sunt in ultima zi ,pe urma dinou la ,ca doar asta-i viata.
Tu ce mai faci cu trat,vad ca ai si prob. cu rinichii,ai grija de raceli ca sunt periculoase.Bea ceaiuri cit de multe din{ cozi de cirese stiu si eu acest lucru}si bai caldute cu coada calului.
,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reghi spune:

Chivuta,si eu am avut un CM foarte abundent, abia ieri mi-a trecut, iti dai seama a venit pe 11 , m-a tinut 8 zile, ca mi-a mancat si calciul si pe caldurile astea iti dai seama ce "bine" mi-a fost.Din pacate mai am probleme si cu rinichii astia care cam fac figuri cateodata, de aceea trebuie sa am grija mereu sa nu stau in frig, in curent mare, iar ceaiurile de codite de cirese si matase de porumb le beau doar cand fac colica, ca si-asa sunt satula de astea care le beau acum.Neaparat trebuie sa ma apuc sa citesc Acatistul parintilor Iochim si Ana , pentru ca spre marea mea rusine nu l-am mai citit cam demult, si le sfatuiesc pe toate fetele sa-l citeasca, pentru ca ajuta foarte mult pentru BB, iar Chivuta draguta chiar l-a postat mai sus.Va pupacesc cu mult drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

Andic, eu iti spun ce-au vazut dr la eco: intr-o luna inceput de infectie si n-am avut febra si nici semne specifice cistitei, dar s-a vazut la eco iar luna trecuta, a vazut nisip si e posibila litiaza despre care vorbiti dar nu m-am documentat;
mai, dar ROWatinexul asta nu e antibiotic sau confund eu?

Monica, am luat vacanta de la cam orice (nu si de la munca )pt. ca intre timp am mai imbatranit cu un an si e ridicol sa mai sper altceva decat un FIV cu ovocite donate; din pacate sotul nu prea vrea (cred ca ar fi mai bucuros sa si-l faca natural, nu cu de la gheata ); ce-i drept, speranta va muri doar la menopauza ca d-aia mai "prestez" p'aci (aaaa! si bineinteles pt ca sunt un pic dependenta; ca nu-mi vine sa scriu doar la fibrom uterin, unde mi-e locul)

Mergi la inceput

REGHI ,SCUMPA DE TINE,ESTI ASA DE DRAGUTA si tot timpul imi raspunzi.
Imi pare rau ca ai si prob. cu rinichii,sa te ingrijesti bine.
referitor la CM,am citit ca in perioada in care CM este mai abundent,atunci ai si o perioada fertila buna,deci trebuie sa urmarim ovulatia,cu termometru cu teste,cu ce avem si so prindem bine si sa n-o mai lasam.Ce zici tu de asta?
acum poate te-ai si culcat,e seara la voi ,eu am si mincat de prinz,binenteles ca am revenit,cred ca fac basici la fund de la atita stat in fata calc.bine de mine?
,MONI

Mergi la inceput

DJ_mama,
nu fi necajita pe ani ca si eu am destui dar asa cum spuneai si tu ,speranta moare ultima,ce sa facem.
Eu,am scris undeva,ca fac si eu o pauza cu ceaiurile si beau numai:vitE,acid folic si zmeurissssss
Doamne cite mai beau si eu,ca al meu se sperie.
azi o sa sun la alt medic si sa ma apuc de alte investigatii sa vad ce poate sa-mi spuna,ca vad ca timpul trece pe linga mine si eu stau cu miinele in sin si beau ceaiuri intr-o veselie.
Te si sa ai grija de tine.
MONI

Mergi la inceput

DJ_mama,
am uitat un lucru imp.Ai citit despre povestea lui KIM,in legatura cu fibron uterin.
Ea ,a nascut si cu fibron ,nici nu stiu bine ce iau facut au operat-o la nastere dar uite ca s-a putut.Ea,a fost si la un med.homehopat si a facut si trat.a fost si la bai sarate dar putin,cred ca si putin trat.naturist si uite ca reusit.
incearca un doc.hom.
te ,MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariee spune:

buna ziua scumpelor!!!!!

BINE V-AM GASIT PE TOATE IN ROMANIA!!!!

Este ff frumos, am citit putin dar acum sunt inca p fuga si nu pot scrie foarte mult!!!! Am intrat doar sa va pup p absolut toate si abia astept sa va citesc!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Bine ai venit acasa Mariee!
Sa stii ca ti se simte lipsa pe aici.
Cum te simti acasa?Din ce ai scris se simte numai veselie si voie buna!

ali

Mergi la inceput