Copenhaga
Raspunsuri - Pagina 2
ile77 spune:
Nu se merita sa vizitezi nordul iarna.Este f frig (asta in caz ca nu vrei sa mergi la schi).
Norvegia e o tara f scumpa, si dupa mine, daca tot dai niste bani,decit oslo( care mie personal nu mi se pare un oras extraordinar), mai bine s-ar merita sa vezi 2 dintre perlele Norvegiei:Gereinger si Trollstigen.
Uite aici niste poze ca sa intelegi de ce.
http://sesam.no/search/?q=trollstigen&c=p
http://www.artfoto.no/geiranger.html
(Bineinteles astea treb vazute vara)
Ile si Vivian (07.03.2006)
Laura T spune:
Ile, mersi mult pt raspuns. Si da, m-am convins ca nu trebuie sa mergem iarna (ski nu facem din pacate), de aceea am fixat pt iunie. Dar cum al meu sotz nu mai vrea sa auda de stat mult pe drum (masina, tren), cred ca ne vom limita la Copenhaga-Malmo in cele 3 zile, si vom lasa Oslo si statiunile montane (superbe, de altfel, imi amintesc de Elvetia) pentru alta data (cand s-or mai introduce ceva zboruri low-cost si catre Oslo).
Laura si bebitele: Bianca (7 ani) si Ramona (4 ani)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
roxanicea spune:
ile, m-ai imbolnavit cu peisajele din norvegia! sunt mai spectaculoase ca cele din elvetia, parerea mea.
super, super!
laura, ori esti plimbareata, ori nu!
felicitari!!!!!!!!!!!!!
pupilici
noutatifoto
Laura T spune:
Am cumparat bilete de avion, dar pt luna august, vom merge intai la Copenhaga-Malmo, apoi la Stockholm. Ramane de vazut daca am ales bine zona/perioada, dar daca mi-am pus in cap sa ajung...asta e...
Mai astept ceva sfaturi de la "localnice", ce e frumos de vazut/facut in Copenhaga/Malmo si ce in Stockholm. Cat despre hoteluri, vad ca preturile sunt ceva mai sus decat in restul Europei, inca sunt in faza de cautare.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
hristina spune:
quote:
Originally posted by Laura T
Am cumparat bilete de avion, dar pt luna august, vom merge intai la Copenhaga-Malmo, apoi la Stockholm. Ramane de vazut daca am ales bine zona/perioada, dar daca mi-am pus in cap sa ajung...asta e...
Mai astept ceva sfaturi de la "localnice", ce e frumos de vazut/facut in Copenhaga/Malmo si ce in Stockholm. Cat despre hoteluri, vad ca preturile sunt ceva mai sus decat in restul Europei, inca sunt in faza de cautare.
Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi
Draga mea,
eu am fost la Copenhaga in septembrie 2001,iar timpul a fost ok;nici ploaie,nici vant,nici cald; numai bine pentru excursie.
Sunt multe lucruri de vizitat,motiv pentru care iti trimit PM daca vrei.
Am avut cazarea asigurata,deci nu-ti pot vorbi despre preturile hotelurilor,in schimb,totul mi s-a parut mai scump decat in restul Europei; iar Suedia ceva mai ridicata la pret decat Danemarca.
Ramane insa sa-ti spuna fetele mai bine; asta insa a fost constatarea mea si nu cred ca ma insel!
Eu la Malmo am ajuns cu trenul si a fost ok; peisajul este super!
Tinem legatura pe PM daca esti interesata!
Kasi si Victoria
country girl spune:
Lilanda, sarumana pentru pont. Chiar ma intrebam unde sa mergem in week-end-ul de patru zile de la jumatatea lui mai. Copenhaga va fi! Pe sistemul Copenhaga si Malmo a la carte.
Revin cu detalii. Anul asta am fost o saptamana la Stockholm pe acelasi sistem http://www.destination-stockholm.com/
Pentru cele interesate exista un link spre Copenhaga-Malmo a la carte.
A fost super ok la Stockholm. Preturile cam ca la noi la Briusel, am fost in august - vreme buna, reduceri in magazine etc -.
Am gasit o multime de atractii turistice si activitati si pentru pitica noastra de atunci aproape un an.
Sa nu ratati o excursie de cel putin o zi cu vaporul in arhipelagul Stockholmului.
lilanda spune:
quote:
Originally posted by country girl
Lilanda, sarumana pentru pont. Chiar ma intrebam unde sa mergem in week-end-ul de patru zile de la jumatatea lui mai. Copenhaga va fi! Pe sistemul Copenhaga si Malmo a la carte.
Revin cu detalii. Anul asta am fost o saptamana la Stockholm pe acelasi sistem http://www.destination-stockholm.com/
Pentru cele interesate exista un link spre Copenhaga-Malmo a la carte.
Nici nu stiam de a la cartu' asta si, serios, daca nu mi se pare rezon la pret!! :-)) (am o rezerva insa cu hotelurile din Copenhaga ccc care desi curate, nu-s chiar de stelele pe care le afiseaza. Pretul, din pacate, da!)
Iti recomand calduros, insa, excursia www.dropshots.com/day.php?userid=183018&cdate=20061220&ctime=083728" target="_blank">cu barca pe canale. (imaginile sint luate in octombrie,anul asta, cind am prins o zi superba!!). Te sfatuiesc, de asemenea, sa faci o vizita si la www.smk.dk/smk.nsf/docs/forside!opendocument" target="_blank">Muzeul de Arta, fiindca au o colectie impresionanta de impresionisti
Malmö e un oras fermecator..si de acolo pina la Helsinborg si apoi inapoi cu ferry in Halsingør, nu-i decit un pas, numai bun de vazut si castelul lui Hamlet!!
Io am notat, in schimb, sugestia cu arhipelagul Stockholmului!!
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
country girl spune:
Lilanda, m-ai prins cu impresionistii. Mai ales Van Gogh e preferatul meu de departe. Deci imi rezerv o zi numai pentru mine si impresionisti.
Ne-am decis pentru o saptamana din mai sa mergem la Copenhaga, Malmo si ce mai prindem in zona
Am gasit oferta buna la beletele de avion si acum cautam cazarea.