Imi doresc cu disperare...
Raspunsuri - Pagina 3
capra cu trei iezi spune:
si inca un exemplu,(nu stiu daca cel mai elocvent, dar demn de urmat da), corina chiriac la 55 de ani, a slabit 17 kg, si mie mi se pare ca e mai frumoasa ca niciodata.
asa ca si la 40 eu zic ca se poate, si nu e tarziu deloc!!!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
angelapriboi spune:
Draga Dana d,
eu cred ca problema noastra a tuturor este ca nu vedem ceea ce avem noi ,ci vedem ceea ce au altii (dar au numai la suprafata ,pentru ca rareori aflam ce se petrece cu ei ).
Adevarul este ca ne este greu sa ne acceptam viata asa cum este ea cu bune si rele.
Nu trebuie sa te angajezi ca sa te simti mai bine.
Fa niste surprize pentru sotul tau,trimite copiii la bunici sau la prieteni pentru un weekend organizeaza o distractie pe cinste cu sotul tau.O sa vezi ce multumit va fi de tine si cum viata ta va lua un alt drum.
Bucura-te ca poti sta acasa si te poti ocupa de educarea copiilor.Ei sunt oglinda noastra.
Eu spun la toata lumea care ma intreaba " conduc cu succes o afacere de familie" .Precizez ca nu este ideea mea ci am vazut-o intr-o reclama.
ma ajuta foarte mult si crede-ma ca afacerea asta este mai complicata decat orice servici.
ANGELA
onitza spune:
DANA, te-ai intors in tara? ce faci? ai vorbit cu sotul tau cum ziceai ca faci? si eu cred ca in cazul tau ar trebui actionat in mod diplomat...eu cred ca ai sanse sa fii fericita iar....ai putea sa incepi de ex (eu asa as face ;)) in a-ti petrece o zi cu fetele tale doar voi trei intr-un parc de distractii, sau undeva unde le place lor mult, sale duci la cinema la un film de desen animat! si sa vezi ca pe langa satisfactia de la vedea fericite, ai sa ma simti satisfactie cand or sa le povesteasca taticutului lor ce frumos a fost unde le-ai dus! o sa isi doreasca cu siguranta si el sa aiba parte de aceste clipe! doar sunt fetele lui , nu? asa ai putea sa icnepi...apoi, peste o saptamana sa mai vezi si un mic rezultat ca ai icneput o dieta, deja uite 2 motive sa te simti alta! nu mai spun ce ar putea urma: vorba fetelor, o cina romantica cu sotul tau, in care sa te vada alta, coafata, aranajata!!! o sa aiba probabil o reactie, cum ar avea tata, adica: ce-ai fato, ai inebunit? " e-he-he, dar numai noi stim de fapt ce emotii se ascund dincolo de aceste cuvinte goale!!! ei reactoineaza asa, ...pt ca nu stiu cum altfel!! nu renunta la lupta si .....il vei schimba si pe el....sper!!
Pupicei si sa ne dai de veste!
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
dana d spune:
NU am plecat inca, luni e ziua cea mare, acasa ajung marti pe la pranz. Miercuri trebuie sa ma duc cu raportarile pentru firma (a lui) si nu apuc sa petrec o zi cu fetele nici macar acasa sau se desfac bagajele. Chestia cu parcul si povestitul am mai incercat-o. Si eu am crezut ca "o sa-i fac pofta". Neeee... Poate doar sa spuna "ahaa, deci eu muncesc si voi va distrati! Asta il roade cel mai tare, ca el munceste si eu nu. Nu, considera ca a creste doi copii, a face curat, mancare si toate elea din casa asta inseamna tot munca. Nu asta e lene si eu sunt o puturoasa. E adevarat ca eu pierd mult timp si la calculator cand e el plecat dar el gaseste totul in regula si nu s-a intamplat vreo data sa nu am mancare calda sa-i pun in farfurie.
Iar plimbatul si distratul inseamna bani, iar banii trebuie ceruti de la el si justificati....
Fetele mele
Chuny spune:
Draga Dana,
Situatia descrisa de tine e mai grea decat credeam. Starea ta nu vine doar din interior, ci e amplificata si de comportamentul sotului. Deci cu atat mai mult ai nevoie de o schimbare in viata !
Nu imi plac mesajele care te incurajeaza sa continui asa si te trimit la plimbare in parc ca sa-ti treaca. Statutul tau nu trebuie sa se reduca doar la a creste copii si a face mancare pt sot ... cum am mai spus viata e scurta, copiii vor pleca si nu vei ramane cu nimic la batranetze. Tu cum te vezi la pensie ? Cersind bani sotzului si justificandu-te pt orice? Chiar iti doresti asa ceva ?
Nu sunt idealista, dar eu chiar cred in schimbare. Niciodata nu e prea tarziu si sunt sigura ca cu un serviciu si o viata sociala te-ai vedea cu alti ochi. Increderea in tine va creste si te vor vedea si ceilalti mai puternica. Si vorba aia, nu o iei de la zero.
Nu pot decat sa-ti spun curaj !
Sibylle 32 +
Pozele mele Poze noi
pisoi3 spune:
DANA, eu zic ca singura cale ca sa simti mai bine este sa incetezi sa iti mai para rau, sa regreti trecutul, oricum o mie de vorbe un ban nu fac si nu mai poti schimba nimic, trecutul e trecut si asa ramane! Ce-a fost a fost si aia e!
Incepe sa faci schimbari in viata ta, cum ziceau si fetele, aranjeaza-te, cauta-ti un job, nu conteaza ca nu e asa de bine platit, dar e un job si vei avea sentimentul ca esti utila (oricum jobul pe care il ai acum, acela de a avea grija de copii e cel mai greu, dupa parerea mea), incepe un regim, fa sport si te vei simti mult mai bine!
Numai de noi depinde sa ne schimbam viata, nimeni nu poate face nimic pentru noi daca nu ne ajutam noi singure.
Curaj si fruntea sus! Nu e totul chiar asa de negru!
Iar in ceea ce priveste faptul ca te apropii de 40 de ani, ia-o ca pe o experienta de viata: ai doua fete minunate, ceea ce eu zic ce nu e putin. Eu nu as mai vrea sa am 20 de ani, sunt perfect fericita cu cei 30 de ani pe care ii am acum. Cred ca fiecare an care trece schimba ceva in viata noastra, devenim mai intelepti, avem alta viziune asupra vietii.
Asa ca treci la actiune! Bafta si iti tin pumnii!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
carli1617 spune:
Dana, chiar daca, prin reducere la absurd, Dumnezeu ti-ar da sansa sa incepi viata din nou de la 20 de ani, de cand zici ca aratai bine si erai curtata de multi tineri, ai avea toate sansele sa ajungi tot in acest punct: 39 de ani, 2 copii si un sot (altul poate) care te dispretuieste.
Nu mai invidia pe nimeni, pt ca TU esti foarte importanta pentru tine, pentru familia ta si poate chiar pentru lumea intreaga! Fiecare celula a ta este unica si TU ESTI FIINTA UNICA SI IREPETABILA care are o misiune pe acest pamant! Nu ai gresit nicaieri, nu te mai invinovati, incearca sa imbunatatesti ce se poate: aspectul, relatiile sociale, jobul.
Iar sotul poate nici nu te dispretuieste, poate nici nu-l deranjeaza ca te-ai ingrasat sau ca ai "crescut" ca varsta, pt. ca si el a crecut odata cu tine, nu? POate e numai nemultumit de tine pt. ca in loc sa o vada pe sotia lui puternica, sigura pe sine, mandra de cei 40 de ani pe care il va implini in curand, vede o femeie nesigura si complexata.
P.S.1 Ca parere personala: vazandu-ti pozele, ti-as fi dat putin peste 30 de ani! Si nici nu esti grasa.
Carli
Elise spune:
Dana,
Am job, dar jobul nu ma ajuta - din contra, am impresia ca imi petrec TOT timpul inchisa intre patru pereti.
Si viata trece, in timp ce eu fac calcule de buget.
Ca fiecare zi irosita e irosita.
Si in fiecare zi ma descompun cite un pic.
Niciodata n-o sa mai fiu cea care am fost ieri.
Iar ieri n-am facut decit sa dorm.
Castig bani, dar banii n-o sa ma mai ajute cind n-o sa mai am timp.
Daca la 70 de ani o sa-mi permit orice concediu prin lume, o sa-l fac?
Daca acum ma preocupa jobul, peste 20 de ani o sa pot sa dansez pe plaja?
Sa ma urc pe mese in discoteci?
Sa merg la un concert bun, sa imi pierd noptile cu prietenii, sa imi iau mashina si cainele si sa vad drumul in fatza?
Sa imi traiesc viata pe care mi-o vind acum?
Si daca nu o sa mai pot toate astea, ce o sa am in schimb?
Ca intelepciunea intirzie sa apara....
Stiu ca n-o sa mai fiu niciodata indragostita.
N-o sa mai existe "primul sarut".
Sau emotiile primei intilniri.
Nu mai pot sa visez "ce o sa ajung eu".
Si nu mai am drept de decizie. Deciziile au fost deja luate. Bune, proaste, au fost luate. Nu ele sint problema. Ci faptul ca sint iremediabile.
Nu stiu daca as schimba ceva. Dar ma sperie tot ce e definitiv.
Deci cunosc disperarea timpului care trece.
Dar in aceeasi masura cunosc sentimentul ca NU las nimic in urma mea.
Si tacerea care ma intimpina acasa, dupa ce imi vad prietenele cu copii la scoala.
Crezi ca ma ajuta cum arat?
Sau ma ajuta serviciul?
Sau ma ajuta barbatul?
Stiu ca viata mea e acum la apogeu, si urmeaza declinul.
Dar spre deosebire de tine, eu am trait degeaba.
Crezi ca exista ceva, orice, care sa compenseze faptul ca iti inveti puii sa zboare si atunci cind tu nu o mai poti face?
Elise
lorelaim spune:
Foarte frumos spus Elise! Ai perfecta dreptatea - noi traim VESNIC prin copii... Este ceea ce ne da un sens real in viata!
Sa-ti ajute bunul Dumnezeu ca intr-o zii sa devi mama! Niciodata nu este prea tarziu...
onitza spune:
SIBYLLE, fiecare e liber sa dea sfaturile pe care considera ca ar ajuta persoana suferinda (in cazul acesta emotional, psihic)! nu mi s-a parut corect sa judeci tu raspunsurile mele sau ale altor persoane vis-a-vis de situatia Danei! oricum nu tie iti era destinat raspunsul, de aceea nu inteleg de ce nu te-ai limitat la sfaturile tale!
Cu stima, Onitza
Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)
POZICI LA SLANIC - BAIA BACIULUI