Moscova

Moscova | Autor: danielag

Link direct la acest mesaj

Dragilor, am si eu nevoie de cateva informatii si apelez la voi . Am o prietena tare buna care isi doreste foarte tare sa ajunga la Moscova. Si m-ar bate gandul sa merg cu ea. De mers, am merge cu avionul pana acolo. As avea nevoie de ceva recomandari cu privire la cazare, la obiective de vizitat. Ne putem descurca doar cu engleza? Ca nici una dintre noi nu vorbeste rusa. De ce sa ne ferim? Ce sa nu ratam? Cam astea sunt intrebarile pentru inceput .

Va multumesc anticipat .

Daniela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yank spune:

Nu prea te descurci cu engleza decit la hoteluri,in rest nu prea cunosc nici o limba.Au preturi destul de maricele comparativ cu Romania,si la hoteluri si la restaurante.Taximetristi aveti grija ca de obicei umfla notele de plata.E bine sa va faceti rezervari la hotel de pe internet pt ca sint alte preturi,daca te duci a la carte,s-ar putea sa ai surprize nu prea placute.De vizitat aveti ce,sint multe obiective turistice.In orice caz cumparativa o harta din aeroport,din cite imi aduc aminte,exista si harti si ghiduri in engleza.Fi-ti atente unde schimbati bani,de preferat la hotel sau la banca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielag spune:

Multam, yank! Asa ma gandeam si eu, sa facem rezervari dinainte. As vrea insa niste nume de hoteluri testate, daca se poate. Oricum mai sap . Multam inca o data.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by danielag

Multam, yank! Asa ma gandeam si eu, sa facem rezervari dinainte. As vrea insa niste nume de hoteluri testate, daca se poate. Oricum mai sap . Multam inca o data.

Daniela

Nu stiu preturile la hoteluri,sint citeva in centru dar toate de la 4 stele in sus.Eu am stat la Baltschung Kempinski dar ni acolo nu as putea sa iti spun cit e caci am fost invitat.dar cu siguranta gasesti pe net tot ce vrei.Bafta!

Mergi la inceput

Multam, yank, de info.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiska spune:

V-as recomanda Sankt Petersburg-ul.Din Finlanda costa destul de putin (fiind aproape)si exista o multime de obiective turistice.(palate,Ermitageul,etc)Personal mi-a placut mai mult decit Moscova unde am fost acum 4 ani.Sa aveti grija sa umblati cu foarte putini bani la voi si pasaportul sa fie in safe-ul hotelului.Noi ne luam doar 5-20 de euro pe zi cind ieseam.Banii mereu i-am avut ascunsi intr-un portmoneu special de pus pe sub tricou.Se fura in special prin piete,tirguri,transportul public.Ne-am descurcat destul de bine cu metroul desi e enorm.Cei citiva ani de rusa m-au ajutat cit de cit dar am avut si un ghid de conversatie si dictionar la noi.
In Moscova noi nu am stat la hotel, am mers la o familie de rusi pe care i-am cunoscut pe Internet la un club unde suntem membrii de mai multi ani.Acolo exista posibilitatea sa gasesti cazare de citeva zile gratuit,conditiile difera,dar e gratis!Nu pot sa-ti dau acum numele clubului ca sa nu fac reclama dar daca te intereseaza trimite-mi PM.

Sabina 15+
mamica lui Aleksi Joel

Mergi la inceput

Da, aiska, cochetez si cu ideea de Sankt Petersburg. Deocamdata sunt la faza de strangere de date.

Multam de info .

Daniela

Mergi la inceput