cine stie o cresa saptamanala in Bucuresti?

cine stie o cresa saptamanala in Bucuresti? | Autor: blackangel

Link direct la acest mesaj

cine stie o cresa saptamanala unde priomesc copii la 2 ani.... neluand in considerare in ce sector stau? mentionand ca eu n-am bul de bucuresti dar locuiesc in sector 4

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

eu stiu doar cresa unde merge baietelul meu
este cresa de pe compozitorilor, drumul taberei.
primesc chiar si copii mai mici de 2 ani.

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

eu stiu doar cresa unde merge baietelul meu
este cresa de pe compozitorilor, drumul taberei.
primesc chiar si copii mai mici de 2 ani.

Laura mama lui Dimitrakis

Laura, imi poti da o adresa sau un nr. de telefon?? Am o verisoara care creste singura un baietel si pt. ea ultima solutie este o cresa saptamanala, care sa-l si primeasca de la 1 noiembrie . Bona nu isi permite, mama ei (foarte batrana) e bolnava si tatal baietelului...no comment
Verisoara mea sta in sectorul 3

Multumesc

audiatur et altera pars

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Diablette, adresa este aleea compozitorilor nr. 18, tel 4133015. Nu stiu daca nr. de tel mai este bun... Este la statia de autobuz/trolebuz drumetul. Cel mai bine ar fi sa mearga mamica respectiva acolo si sa vorbeasca cu directoarea. Acum, am aflat de la o doamna care a avut grija de dimitris ca directoarea pe care o stiam eu a iesit la pensie. Era fooarte de treaba. Adica, eu am pisat-o la cap de cateva ori si, in cele din urma mi-a primit copilul . l-am dus in luna martie deci, nu este musai sa fie inceput de an scolar ca la gradinite...
Daca te mai pot ajuta cu ceva, da-mi mesaj pe PM.

Laura 25+ beba Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ronin spune:

Acolo am avut si eu fetita da am plecat de la cresa acum o luna caci acum am crescut si mergem la gradi.

Da, fosta directoare a iesit la pensie, era o tipa extraordinara.
Acum e o alta directoare care e tot medic dar nu pediatru care, se pare ca nu e de acord cu tot ce facea cealalta si vrea sa revolutioneze totul...

Este o cresa f. buna, mancare buna, au bucatarie proprie, au curte mare, doamnele sunt f.f. grijulii (cel putin asa au fost ale mele) Sunt 20 de cpoii in grupa.

Cresa are 2 grupe de saptamanal. Dar sa stii ca e mare lucru sa inscrii acolo copilul. Fosta, avea un caiet pe care nota toti copiii, un fel de lista de asteptare si te chema atunci cand se elibarea un loc. Facea ce facea si toata lumea era multumita. Acum se pare ca acel caiet a fost desfiintat.

Numerul de telefon care a fost scris mai devreme e inca corect.

Eu am dus fata in 13 martie si am inceput sa bat drumul la cresa din decembrie, sa fiu sigura ca voi avea loc la data la care vreau eu. Iti spun asta ca sa iti faci o idee de timpul necesar pentru a avea succes la inscriere.

Bafta si sa auzim ca a fost inscris la cresa copilasul respectiv. In Dr. Taberei mai e o cresa la Materna da nu stiu daca are si grupa de saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Cresa saptamanala este in sectorul 4 pe Aleea Emil Racovita, langa scoala cu acelasi nume, sc nr 93.Eu am acolo fetita la saptamanal si sunt foarte foarte multumita.Inscrieri se fac cam tot timpul, in functie de nr de locuri libere, tb sa mearga mamica si sa vb cu asistenta sefa.Sper ca ti-am fost de ajutor.(Vezi ca pe usa scrie ca nu mai sunt locuri,dar sa vb cu asistenta)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Stiu o astfel de gradinita in Militari,chiar langa Apaca.Fosta mea vecina,o d-na foarte draguta este bucatareasa acolo si,din cate imi spunea ea,exista conditii excelente.Da-mi un PM in cazul in care vrei mai multe detalii.Vb cu vecina si te ajut cu draga inima(daca vrei pile la directoare,ca tot se practica...).

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diablette spune:

Va multumesc tuturor, a reusit pana la urma la Titan II sau III - nu am inteles exact si e prea tarziu sa o mai sun -, la program prelungit. A fost mai greu, ca nu sunt locuri, ca sunati maine...dar pana la urma s-ar fi rezolvat. Cand o sa fie ea de garda o sa mai stau eu cu nepotul, sau mama mea...ne descurcam cumva. Mai aflu amanunte.
Multumesc mult, mult.
Oana

audiatur et altera pars

Mergi la inceput