Despre rolete stiti ceva?

Despre rolete stiti ceva? | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Salutare tuturor,

Sunt pe terminate cu renovatul apt. si m-am gandit sa pun rolete la ferestre. Am vazut ceva prin magazine dar materialele nu-mi plac deloc: sunt precum cele de la jaluzelele verticale, nu sunt lavabile... Mi-as fi dorit ceva lavabil, din fibre naturale sau sa gasesc doar sistemul... Exista asa ceva? Unde?

Daca v-ati montat rolete, luminati-ma si pe mine, va rog.

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

eu am pus acum o luna la ferestrele dormitoarelor asa ceva, am ales un material sintetic, care se intretine foarte usor, se sterge cu cirpa umede sau se pot spala in cada cu dusul( am facut proba pe o bucata de material dat de ei), sunt multumita de ele, nu se sifoneaza dupa spalat, nu inteleg ce-ti doresti tu.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Nu va suparati, mi-ati putea spune si mie la ce va referiti mai exact? Seamana chestiile astea cu niste jaluzele? Si eu caut ceva dragut pt. geamurile de la dormitoare si sunt in pana de idei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe03 spune:

da sunt jaluzele care se monteaza pe tocul geamului, se desfasoara ca niste rulouri si se string sus intr-un dispozitiv, se ruleaza, sunt de diverse modele si sunt dupa parerea mea foarte faine
cu speranta ca m-am facut inteleasa
nicol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphnyie spune:

Am vazut rolete in Praktiker-ul de la noi, chiar la intrare. Sunt vreo doua-trei modele expuse. Si pe mine ma intereseaza pentru geamul din dormitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgetaR spune:

Multumesc mult, acum stiu despre ce e voba. Imi plac si mie foarte tare. Sunt si in Practiker, si in Brico.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Bebe03, multumesc pt raspuns. Ai descris f. bine roletele.
Am vazut niste modele f. frumoase pt camere de copii intr-o revista de decoratiuni. Ma interesa sa fie rezistente pt ca vreau sa pun si undeva in apropierea aragazului.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

cam ce preturi ati vazut si pe unde la asa ceva ?
la un geam 1,60 X 1,60 cat ar costa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by dante01

cam ce preturi ati vazut si pe unde la asa ceva ?
la un geam 1,60 X 1,60 cat ar costa?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72003" target="_blank">INDEX SUBIECTE LA KNOW HOW ON LINE

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70980" target="_blank">IN MEMORIAM LAURA STOICA

Depinde de model.
Pt un geam obisnuit de apartament de bloc, cu model dragutz (exista si simple), am dat cam 1 mil lei vechi/roleta.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

aha...
merci de info!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

S-a mai discutat aici depre rolete. Am pus chiar si niste imagini cum vin la geam. In plus la firmele care au si geamuri termopan au in general mult mai multe modele si culori plus moduri de rulare decat in hipermarketuri. Daca dati o cautare pe net chiar gasiti foarte multe firme care monteaza. Ei vin acasa si va iau masuri exacte si va spun la sistemul de prindere care il vreti ce material se potriveste, pot veni cu gama de culori ca sa vedeti ce culoare se potriveste camerei...etc.cred ca e mult mai avantajos asa.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007

Mergi la inceput