autocolant pt. usi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

AILUI interesanta ideea ta cu autocolantul peste tot. mai ales in sertare. o sa-mi pun si eu in sertarele de la bucatarie pt.ca musamaua sau hartia nu mi se par prea eficiente. hartia se murdarete iar musamaua, chiar daca se sterge usor, aluneca.

poate ne trimiti si niste poze

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

am reusit! am cumparat autocolant din Brico (doar 2 m, de proba) si am imbracat una dintre usile de la debara. am lipit autocolantul direct pe usa vopsita. am sters-o putin inainte cu o carpa umeda si apoi cu una uscata. a iesit supeeer. dupa aceea am dat fugutza iar la Brico sa cumparam si pt.cealalata usa. si...surpriza... mai aveam nevoie de 6.20 de autocolant iar rola pe care am luat-o mai avea 6.30.
noroc curat.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Salve,
Super Mari,o sa fi f multumita, iti garantez !
Acest autocolant aplicat se intretine f f usor, si faci curat de drag !
Spor la treaba!
Ailui

Mergi la inceput

AILUI
vreau sa-ti mai cer o parere. ne gandim sa punem si pe usa de la baie autocolant dar nu stiu cum reactioneaza la umezeala. noi avem geam la baie, dar nu stiu cat de eficient este.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu am avut pe usa de la baie si nu am avut nici o problema.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Georgeasca

Eu am avut pe usa de la baie si nu am avut nici o problema.

multumesc de raspuns. o sa vad eu intr-o luna de zile daca am dat banii degeaba. sper sa nu ca altfel ma bate al meu la cap cu ''ti-am spus eu sa nu punem autocolant"

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Salve,

Absolut nici o problema nu am avut la usa de la baie, nici eu nu am geam, doar o f mica aerisire pe coloana avem, si nu s-a intamplat nimik.
Ailui

Mergi la inceput

multumesc pt.raspuns AILUI . noi avem geam la baie deci este un plus. acum ma gandesc daca sa cumpar autocolant la fel pt.toate usile din casa sau sa le "asortez" in functie de culoarea fiecarui hol.

o zi minunata,
Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeea spune:

autocolantul se lipeste cel mai bine cu feonul

Mergi la inceput