Pete pe fatza

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Revin cu noutati la subiect.

Mi-am luat inima in dinti si m-am dus la un cabinet cosmetic sa-mi rezolv petele aparute pe obraji.
Am optat pentru tratamentul cu laser dupa ce am constatat ca se poate face si local nu numai "photofacial" care costa mii de $$
Prin urmare am platit vreo 380$ in schimbul promisiunii ca mi se va rezolva (cu laser) pata care ma deranjeaza cel mai tare. Pentru celelalte care nu-s asa pronuntate am primit o crema pe care sa o aplic - GLYQUIN-XM ii zice si vad ca face o treaba foarte buna. Dupa vreo 2 saptamini de aplicare locala a cremei, petele mai putin pronuntate aproape au disparut. Pata principala (ca sa-i zic asa), cea mai inchisa la culoare, mi-a fost tratata cu laser de 2 ori si vad ca s-a decolorat cam 50-60%. Probabil inca o sedinta de laser o sa o rezolve definitiv. Ma duc din nou pe 3 ianuarie. Va tin la curent..
Crema aia e chiar foarte buna!!!

Tenul meu e din nou frumos si luminos!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelito spune:

In primul rand, La multi ani tuturor, sa aveti un an cat mai bun, plin de bucurii si succese !

In al doilea rand, felicitari Allure pentru rezultatele bune, crema pe care o folosesti tu contine acid glicolic si hidrochinona, nu?!

Eu sunt tot cu petele sub ochi (cate una sub fiecare ochi), dar s-au estompat muult, de-abia se mai vad (nu stiu daca ceilalti le remarca, eu le stiu asa ca le vad...), dupa 3-4 luni de tratament. Tratamentul consta in aplicarea de Skinoren, seara, si un ser cu vitamina C (Flavo-C, prod. Auriga) + crema Fade Out dimineata. As vrea sa incerc si o crema cu hidrochinona, am vazut ca se gasesc si la noi in farmacii (produsul se numeste Unitone, prod. Isis Pharma), si crema depigmentanta SkinCode, am inteles ca e foarte buna.

O alta gama depigmentanta care mi-a atras atentia este Photoderm White Objective, de la Bioderma (o companie in care am mare incredere), o puteti vedea aici:
http://www.sentia.ro/whiteobjective.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dannyella983 spune:

si eu am avut niste pete maronii timp de vreo 4 luni pana am descoperit crema pt pete drula se gaseste in farmacii si costa vreo 30 de lei este super buna mie mi-a trecut dupa o saptamana si pe ea scria ca trebuie sa faci tratamentul vreo 6 sapatamani si sa iti dai dimineata si seara in locul cu probleme in prealabil bine curatat,eu imi dadeam doar seara si dupa o saptamana s-a vazut rezultatul,nu stiu de la ce am avut petele,de la soare nu erau in nici un caz ca mie imi iesise petele in luna martie,bye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

foarte buna pentru pete este si crema Glycon. si eu am mai multe pete pe fata, si pot spune ca s-au estompat petele de sub ochi (care sunt mai proaspte) in doar 2 saptamini de folosire a cremei.

Mergi la inceput

Dannyella, ai putea sa ne spui numele exact al cremei pe care ai folosit-o? Ca am cautat pe google crema "Drula" si n-am gasit nimic...

Merci frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Si mie imi apar cind incepe primavara....ca si cum as avea mustata... am fost la derma, am luat creme de la Ducray si Roc dar degeaba....cum apare soarele...e gata./...

Mergi la inceput

Angelinne, in primul rand trebuie sa te protejezi cat poti de soare - crema cu indice maxim, palarie, evitarea pe cat posibil a oricarei expuneri etc. Am citit un interviu cu o dna dermatolog si dansa spunea ca un melanocit, o data activat, ramane activ timp de trei ani de zile, din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

sa va aduc noutati, mai bine-zis rezultatele mele impotriva petelor maronii de care incerc sa scap de vreo 5 ani.
am folosit crema depigmentanta de la Oriflame, timp de vreo 6 saptamini, si petele s-au estompat, chiar au disparut.
dar am facut o greseala imensa si am "scapat" la soare vreo 5 minute saptamina trecuta si au aparut iarasi umbre sub ochi si spre barbie.

trebuie sa cumpar URGENT o crema cu factor mare de protectie, numai ca nu stiu ce sa cumpar acum. nu mai stiu ce exista si vreau sa renunt la fondul de ten cu protectie solara ptr. ca nu mai suport sa-mi pictez fata in fiecare zi. a inceput sa fie obositor ptr. mine.

ce imi recomandati ? ce ati experimentat ? si a fost benefic ? si mai ales usor de suportat pe fata, fara sa lase pelicula grasa.
multumesc, va astept cu sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena__M spune:

Laura,
ai facut peelingul?
cum a fost?

vreau si eu sa-mi fac
acuma adun date

quote:
Originally posted by laura69silk

Draga Dana, diagnosticul este melasma sau chloasma. Chloasma este denumirea pentru femeile gravide (asa numita masca gravidica), la care a aparut aceasta afectiune. Eu am fost diagnosticata cu melasma in 23.03.Nici acum nu am scapat de ele. Medicul dermatolog (d-na Leventer), mi-a dat FlavoC (dim si seara), este un ser cu vitamina C pura, hidrochinona (3%, fabricata in farmacie), numai seara si crema cu protectie solara, cu factor mare de protectie, peste 50. Hidrochinona este cancerigena si nu am folosit decat 2 sapt. M-am tratat naturist : zer proaspat de branza, ulei de ricin, suc proaspat de patrunjel cu lapte nefiert etc. Rezultat 0. Soya Unify : rezultat 0. Am descoperit un site canadian (www.euoko.com), unde exista un ser de albire, care contine alfa-arbutin si alte ingrediente naturale, costa 200$. L-am incercat de cca. 45 de zile. Rezultat : s-au mai estompat, dar tot inchise si la locul lor sunt. Urmatorul pas : la inceputul lunii oct. ma programez la acelasi medic dermatolog, la o sedinta de peeling chimic. Se pare ca este singura solutie.
Petele sunt de la soare, chiar daca ai stat anii trecuti si nu ai patit nimic, apar in decurs de cateva luni, dupa ultima expunere la soare. Iti doresc mult curaj si multa rabdare ! Mia-r placea sa ne tinem la curent cu rezultatele. Daca dai cautare pe forum, exista multe topicuri cu acest subiect. Din pacate, nici una din fetele, care au postat in trecut, nu a mai aparut sa spuna daca a reusit sa se vindece si cum si ce a folosit, pentru a scapa de ele.

Te pup,
Laura

Mergi la inceput