Orar de vizitare obiective turistice din Romania
Salut! Vrem sa plecam in concediu cu masina, dar ce nu stiu eu e cam cum e cu orarul cu obiectivele turisticepe care vrem sa le vizitam. De exemplu, ma intrebam daca stie cineva cum e programul de vizitare la Manastirea Lainici, Manastirea Polovragi, Pestera Polovragi si o sa mai scriu eu, daca imi raspunde cineva, si alte obiective pe care le avem in vedere.
Raspunsuri
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de principessa
De exemplu, ma intrebam daca stie cineva cum e programul de vizitare la Manastirea Lainici, Manastirea Polovragi, Pestera Polovragi si o sa mai scriu eu, daca imi raspunde cineva, si alte obiective pe care le avem in vedere.
Frumoasa zona ai ales...
Iti spun din experienta: manastirile le-am vizitat dimineata pe la 8-9 (in general, e bine sa ajungi pana la orele 17-18), iar pestera are program de la 9 la 16, dak nu ma insel.
Nunta noastra - 3 Iunie 2006
selket spune:
apropos de orare. imi poate spune cineva in ce zile nu se poate vizita Castelul Corvinestilor de la Hunedoara?
bal_mascat spune:
Superba zona la Polovraci! Manastirea din cate stiu eu e deschisa pana la ora 16. Pentru Pestera Polovragi e cel mai bine sa intrebi de ghid. Casa lui este chiar langa Manastire (prima casa pe dreapta0.
De obicei el nu sta la pestera, decat daca are mai multi clienti. Altfel, trebuie sa ii bati in poarta si sa il iei de acasa.
Foarte frumoase sunt Cheile Oltetului. Intrati pe ele exact de la Pestera Polovraci, iar in fata pesterii este facut un mic pontion pentru view. Merita sa coborati putin.
In zona mai aveti si pestera ia o pauzarii. Din cate imi amintesc ultima vizita incepe la ora 16. Acolo este totul mai organizat pentru turisti.
Distractie placuta
bal_mascat spune:
referitor la Castelul de la Hunedoara. Nu mai stiu exact care e orarul, dar din cate stiu eu la romani este o regula cu luni inchis. asa ca te-as sfatuit sa iti programezi vizita pentru alte zile ale saptamanii
distractie placuta
catrinelteodoru spune:
quote:
Originally posted by selket
apropos de orare. imi poate spune cineva in ce zile nu se poate vizita Castelul Corvinestilor de la Hunedoara?
nu stiu orarul si , din cat m-am uitat eu pe site-ul lor, nu au binevoit sa-l faca public, dar au pus un nr de telefon
vezi www.castelulcorvinilor.ro/" target="_blank">aici
Zambeste-mi!
intruder spune:
pe acelasi site mntionat de catrinel gasesti si orarul.
mai usor, acceseaza acest link:
http://www.castelulcorvinilor.ro/castelulcorvinilor/programsitarife.php
alehiam spune:
buna tuturor!
in ceea ce priveste programul pana la 4 este programul de iarna!
noi am fost la polovragi si la pestera ia o pauzarii lunea trecuta si in ambele ultimul grup intra de la 18.00.. la pestera ia o pauzarii am intrat cu grupul de la ora 15 iar la polovragi cu grupul de la ora 17, iar la manastirea am fost dupa ce ne-am plimbat prin chei si am vizitat pestera, adica pe la 6 si un pic.
asa ca la manastiri daca ajungi pana in 18 e destul de bine, ca atunci e slujba de seara...
in ceea ce priveste castelul din hunedoara programul si tarifele de pe site sunt foarte exacte cu ceea ce e in realitate
sper ca mai sunt de folos cuiva informatiile, ca sunt cam tarziu sosite
nunta noastra 17 iunie 2005/9 iulie 2005