mamici casnice (63)
Raspunsuri - Pagina 8
lunna27 spune:
Buna!!
Am reusit sa-i bag la culcare si profit sa mai scriu putin.
Multumesc tuturor de urari!
Georgi pofta mare,ce confuzie si ce dr. tampit!!
Andora ia zi-ne din ce zona a Moldovei e soacra ta....ca doar esti nora de moldoveanca
Dana
mariussimiuc spune:
Luna,iti zic io...e nora de botosaneanca... Nu-i asa Andreea?Si bunicii mei tot din partea aia sunt!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
andora spune:
Daaaaa fetelor \Botseni la granita cu Iesi-ul, bravo Miha ai tzenut minte!
Dupa lupte seculare am pus si eu niste poze. Amestecate rau.
Pup ca s-a sculat fii-mea!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
alexa si mami spune:
salutare fetelor1
azi am stat in bucatarie la treaba. am tuns-o pe alexa ca era ciufulita rau, nu-i mai statea parul in nici o directie, si acu' ma dor niste picioareee....
mmiha, cind apare? ca parca pe 14-15 trebuia sa revina in buc?
am vb azi cu cami la telefon si abia asteapta sa vina acasa, dupa cite peripetii si clipe neplacute au avut:( dar e optimista si vesela ca-n totdeauna
vb la clubul insomniacelor
alexa
diadaniela spune:
Alina,am sunat-o si eu pe Cami astazi ,dar nu era acasa.
of! ce ma enerveaza!
cand pleaca?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
andora spune:
Mai fetelor e bine Maya? De ce clipe neplacute pt Cami ?
Doina, scuza-ma ca te intreb aici, dar a primit atunci Dan echipamentul de la Dinamo? A avut efect articolul din Formula As?
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
...........ma duc sa citesc tot, nici nu mai stiu la ce capitol v-am lasat, nici nu mai stiu sa tastez
Revin cu boze....si barfe
Just..... Maria
Bai nene...da unde gasesc io' albumu lu' Banana...ca il caut de o ora si cu parola si fara...nimik...sunt numai 22 de albume parolate...da nu e al ei....sau sunt eu chioara'
maria2mami spune:
Mooooooama ce active suntetiiii......lasa ca vine iarna...acusica...hihihi
Aveti aici pozele...a fost cea mai frumoasa vacantaavuta pana acum...si plina de vedete....
Just..... Maria
diadaniela spune:
Miha,bine ai revenit!
mai ,vad ca Mariuta nu a stat degeaba pe acolo. ti-a gasit un ginere.
pozele mele nu mai sunt. le-am dilit. daca vrei sa le vezi neaparat le pun din nou.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
doinabita spune:
Mama mia ce de activitate aici...ce de postari si eu am lipsit, vai de mine pe arsita aia eu fierbeam la ceaun suc de rosii,mai beam o apa tonica rece, mai puneam pe foc ,mai faceam un dusuri mai am si maine...dracu ma pune in loc sa fac pe nestiutoarea si sa imi mearga bine...glumeam caci m-am invatat cu munca de toate felurile, fara actiuni din astea strong nu mi-e bine!!!fetelor eu am o vorba:maritat si insurat e nitel mai bine decat spanzurat...
Andora :nu ma supar ,in urma articolului din Formula AS nu a primit Dan nimic de la echipa Dinamo!si-ar dori asa ceva dar...am vazut linkul lui si pe situl lui Dinamo l-a pus cineva nu stiu cine dar nici un ecou...ar fi bine daca ar scrie cineva la Surprize, stiti ca acolo nu pot eu...am adresa!pe aici am zis pe la cunostiinte dar nimic!Sa va zic ceva :eu sunt din Suceava si am aterizat aici de vreo 23 ani,deci si de mine o sa se spuna intr-o zi "nora de moldoveanca"!Va pup pe toate !
bita doina