mamici casnice (63)
Raspunsuri - Pagina 6
malla spune:
Merg cu Andrei afara ca nu mai e de stat in casa:)
Pana acuma am fost la padure, acuma merg afara...of ce iti face un copil: toata ziua te face sa umbli teleleu:0 Are noroc ca si mie imi place afara:)
V-am dat vestea cea mare pentru mine? Nasa mea, dupa cinci ani de casnicie(sau sase, nu mai retin), a reusit sa ramana insarcinata. Bucurie mare pe capul lor!!! daca v-am mai spus, nu e bai ca stau cu memoria tare prost!!! Lasa ca ma mai bucur o data! :)
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Adriana vezi cum te scot fetele din incurcatura:) Trebuie sa existe o modalitate de trimis colete mari, ca doar no sa cari masina in spinare
Imi pare rau ca Andrei iar o sa fie operat, dar bine ca nu e ceva complicat. Imi place de tine ca esti optimista.
Voi cum mai sunteti, sotul tot in concediu?
Miha cred ca liliacul a pus ochii pe freza ta cea noua:) Chiar iti sta bine, nici eu nu mi te inchipuiam asa tinerica:)
Acum am venit si eu de la coafor, am zapacit-o cu frizurile mele. Pana la urma am renuntat la tuns si doar m-am suvitat. Si parca totusi as mai schimba ceva...
Andreea noi parca am fi surori:) Nostalgice si plimbarete. Nui veniti in septembrie la Herculane?:)
Lucia voi ce mai faceti, cum se mai simte Liviu?
Georgi cum faci fata cu atatea lucruri pe cap? Sper ca mama ta sa se insanatoseasca. Ce fain ca ati reusit cu mutatul..., abia astept si eu.
Fla (sotie si mamica fericita)
doinabita spune:
Buna seara,
Astazi nu am mai intrat pe DC caci dupa ce am facut mancare si masina a spalat de vreo 3 ori pe la 16 m-am asezat in pat si am adormit.Intre timp iubitul meu sot mi-a cules rosiile,cam 35 kg si cand m-am trezit pe la ora 18 am inceput actiunea caci e pacat sa nu faci de toate cand ai in curte...oricum nu am reusit sa dau prin masina de tocat decat un ceaun din ala mare,amestecat cu ardei gras partunjel si leustean si sa le fierb, mai am maine o gramada de rosii sa fac suc de rosii si sos picant,apoi la alta tura cand se coc iar altele.Sotul meu preda educatie fizica,trage de fiare ,face antranamente de intrtinere zilnic,nu bea cafea, nu fumeaza...Voi ce mai faceti maine?caci eu trebuie sa revizuiesc planul de bateie facut si sa la programez ca sa nu ma ingramadeasca treaba.
bita doina
malla spune:
da Flavia, mare noroc am avut eu cu fetele astea... si cred ca mai am, ca ma scot din unele incurcaturi:)
Sotul e in concediu inca vreo trei zile, patru, si profitam de ele cat putem...stam numai la padure si seara ne plimbam prin oras pana tarziu:) Andrei e cu noi tot timpul, nu se poate fara:) E vesel, zburda peste tot si ne pune in actiune, asa ca nu avem cum ne plictisi. Noroc ca noaptea doarme dus si astfel ne putem hodini oasele:)
Maine vine soacra pe la noi sa facem clatite cu urda si marar, si apoi plecam iar la padure impreuna. Eu am invitat-o pe la noi ca sa stea cu noi, sa nu se simta singura. Azi, saraca, cand am sunat-o sa ii spunem ca noi plecam la padure si daca vrea poate sa vina cu noi, ... a lasat tot, si a venit!!! Pusese sa faca baie, dar a zis ca poate sa faca si cand vine, ca nu vrea sa piarda ocazi a de a fi impreuna cu noi:)
faina soacra am, numai ca vorbeste mult:) Nu ca m-ar deranja tot timpul:) Si eu cand ma apuca vorba, nu ma mai opresc asa usor...ca acuma:)
Pa si noapte buna la fete si la baietei...pupici la mamici:)
PS: Doina, ce harnica esti, ma sperii :) Mai usor cu treaba sa nu te obosesti prea mult. Sincer si mie mi-ar place sa fac cate faci tu...
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Adriana,Fan Curier si RO Expres sunt firme de curierat rapid.Cara orice si oriunde in cel mult 24 ore,exceptie face week-end-ul.Daca pui coletul sambata ajunge la destinatie luni sau marti.Se plateste in functie de cate kg are coletul.Suni la ei,le spui ca ai de trimis un colet de la...pana la...si ei vin si il iau.Ei au filiale in aproape toata tara,nu stiu daca au si la voi.Aveam notat pe undeva nr de telefon de la centrala Bucuresti.Daca doresti sau daca nu le poti tu procura pe alte cai le caut si ti le dau.Maine! Numai sa ma mai tragi de maneca,sa nu care cumva sa uit! Vezi ca daca ei nu au filiala in localitatea unde vrei sa trimiti tu platesti km exteriori.S-ar putea sa te ajunga destul.Mai convenabila ar fi varianta care ti-a propus-o Andreea,se practica si nu e chiar foarte mult ca pret.Doar ca nu ai certitudinea ca o sa ajunga intreaga...
Offf ce m-am lungit...Te descurci tu..
Flavia,nu rade de freza mea mey...Mama lui de liliac!Am ramas cu sechele!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
malla spune:
Cauta miha numarul ala si dami-l sa vad daca au filiala in Deva... merci mult, pup!
Andrei si Adriana
doinabita spune:
Adinella nu ai somn?si mai ziceti de mine ca sunt matinala ...dar fac treaba pe racoare...cand se pune arsita ma potolesc, si le fac pe toate cai nu am incotro,se cheama una pe alta ,ma refer la treburi!Hai la cafeluta!Va pup pe toate!
Doamne ajuta!
bita doina
impreuna spune:
Neatza
ce harnice sunteti, si la scris si la treaba in casa, eu nu prea tin pasul:)
Doina saptamana trecuta am experimentat si eu cum e sa stai la casa cu gradina mare: facut bulion, pus vinete la congelator...cu zecile de kile:) Pana una, alta, spor la treaba.
Adriana ce fain de voi ca aveti atata concediu, mai da-mi si mie vre-o 2,3 zile:)
Georgi nush ce sa zic de culori gresie-faianta, eu ma hotarasc doar cand le vad:)
Ma duc la strand, sper sa nu se strice vremea, Clujul e imprevizibil...
Fla (sotie si mamica fericita)
light spune:
Neatza!Felicitari nasei tale, Adinell! Si noi tocmai ne pregatim sa il botezam pe fin, care tot asa greu s-a lasat asteptat si a venit pe lume cu ajutorul inseminarii artificiale.Noi, pe langa faptul ca sotul nu mai are permis de la sf lunii, din cauza accidentului, ma streseaza pe mine sa ma apuc de condus, apoi trbuie sa amanam plimbarile la Cimpulung ce le planuisem, la botez vom fi fara sofer, si parca numai ghinioane se tin de noi, ce sa mai zic.Liviu, la fel, am stat cu sufletul la gura, ii facusem antibioticul acela intravenos, 1/zi timp de 3 zile si parca mai dadea semne asa mai ciudate ca ar vrea sa stea intins si iar ma speriam crezand ca e rau. In final se pare ca si-a revenit, analizele au iesit bune, incet incet revenim la normal si cu regimul, dar iar a slabit saracul, de arata ca un somalez. Cand zic si eu ca arata si copilul meu mai binefacut, ca gras nu il pot numi, ma trezesc cu cate o boala care il aduce iar la stadiul ala de schelet. In fine, m-am plans destul, va pup pe toate si ma apuc sa mai citesc un pic ce ati scris, ca nu am apucat.Andora, vazui intrebarea ta, ce sa zic mai, accident facut de sotul meu, dupa 11 ani in care nu a avut niciun eveniment rutier de acest tip, iti imaginezi. Ieseam de la piata resita si in fata aveam benzinaria, voiam sa o luam la stanga spre metro, iar un breck iesise din benzinarie dar apucase sa o ia in partea opusa, spre giurgiului, timp in care sotul se uita la unul cu un taxi care venea in mare viteza si care in acel timp ii si facea semn sotului cica sa treaca. El s-a grabit sa se incadreze pe sosea dar nu a vazut brekul care deja isi schimbase directia de mers si a intrat in usa din fatza a acestuia. Noi nu am avut decat usor zdrentuit numarul si vopseaua luata deasupra pe bara si atat, dar am platit amenda si i s-a suspendat pe 1-3 luni permisul. O sa trebuiasca sa prezinte dovada ca a facut curs de legislatie si poate ramane doar o luna de suspendare.
fara drept de semnatura
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!!
Azi is nervoasa iar! Merge netul asta ca naiba.Cre ca am sa schimb firma de net ca nu se mai poate,dom'le!
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc