mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Mai usurel ca sunt turmentata mor de somn.
News: maeaua e mai bine, Uca e mai bine, s-ar putea maine dim sa fugim la socrella. Miha pazea
Mai fetelor eram gata sa sar pe voi ca n-am amsina sa viu la pensiunile alea frumoase dar vad ca am partener de tren pe Miha. Zuperrrrrr!
Acum am niste brobleme, we viitor nu poate sotul ca lucreaza pana sambata dimineata doar daca nu-l punem pe o patura si-l lasam la progrm de relaxare, we cu 9 sept nu poci ca se marita o colega de birou, in rest sa traim. hai ca m-ati dat gata cu revelionul la munte. optez oricum pt o zi de dimi pana seara...
Doina am cititara, am ramas , no comments.
Mmiha baaaaaaaafta, sunt sufleteste alaturi de tine, io nu ami vreau perioada aia, it tin pumnii. Si Miha, ce mai faci cu serviciul?
Ma grabesc, fug la gogoasa, va puuu si scuzati viteza paaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

neata!
fetele ,eu am intrat plina de speranta ca poate ne-a lasat Cami vreun mesaj.
insemna ca dorm dusi.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

... Fetelor, sint nervoasa rau de tot. Mi-am trimis soatza sa cumpere bilete pentru avion ca vreau sa mergem saptamina viitoare in Romania. O dobitoaca, ca altfel nu pot spune, de la agentie, cica sa cumpere doar pentru mine, iar pentru Isabella sa cumparam de la aeroport, ca ea nu stie codul ca sa faca rezervare si pentru Isabella. Cica sa mai incerc dupa amiaza cu un telefon. Doamne, dar daca nu stie sa lucreze cu computerul, ce bunica mea, nu sta acasa. Ufff, gata m-am racorit. Auzi, sa ma trezesc cu copilul la aeroport, ca nu ma lasa astia sa trec si ca nu pot cumpara bilet.
Am sunat acum, cica sa revin dupa vreo jumatate de ora ca individa e plecat la plimbare

Ma duc sa dau mincare la ploada, revin

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetele cu planuri de plecari, distractie placuta

Danelutzo credeam ca doar in ro se intampla asemenea gafe. poate isi recunosc vina si va dau un bilet gratis:) Cred ca abia astepti sa ajungi acasa. Isa a fost vre-odata in ro de cand s-a nascut?

Andreea si tu pleci? In concediu sau la munca? Ma bucur ca va simtiti mai bine tu si Gogo, numa bune de facut treaba:)

Adriana sa sti ca nu esti egoista dc te gandesti in primul rand la binele familiei si sa va simtiti voi bine. asta nu e egoism, asta e datorie:)
Ma bucur ca ai reusit sa trimiti masina de spalat.
Sorry ca aseara aveam musafiri, ca tare as mai fi stat la povesti. Acuma sunt, sa sti:)

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty fetelor!
moama am niste emotii! dintr-un moment in altu' tre' sa apara cami. sper ca s-au acomodat repede cu fusul.

alexa

Mergi la inceput

Hehe, ce vreti mai de la fata ca e dimineata, fac si ei nani-nani, ori se leagana in hamac sa se acomodeze acasa...
Danelutzo a venit duamna de la plimbareala? Auzi dupa ce ca nu stie nik isi mai si permite sa-si foloseasca pauzele in scop extra-profesional
Flavia nu stiu la ce plecam, dupa masa aflu, oricum venim duminica asu luni daca e... treaba, vizionat socreii, impotant sa mai vada uca animalele, nu-sh ce=o face cu Luluta-vacuta ca n-are voie lapte, mai ales dintr-ala.
Doina... mare e gradina Domnului
Mai ce se face cu durerea de cap cand n-are efect nici ketonalul? In afara de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Flavia doar pentru Isa costa vreo suta si ceva de euro, bineinteles bilet fara loc, caci cu loc e 67 la suta din costul biletului meu care e 400 de euroi E prima data cind merg in tzara de cind am nascut, iar pe 2 septembrie e ziua tatalui meu si vreau sa-i fac cadou... vizita nepoatei pe care n-o cunoaste. Am emotzii mari, ca plecam doar noi doua, si deh, bagaje si Isa e un bagajel destul de grelutz, sper sa ne descurcam.
Alina cred ca s-a obisnuit Cami cu fusul , numai ca daca a bagat nasul prin bagaje sa le desfaca, la revedere, dureaza pina termina si intra mai tirziu sa ne dea binetze.
Cuscra ai pregatit tortul ala bun, ca dadui retzeta pe aici pe undeva, ca duminica venim cu toatele la matalutza sa te sarbautorim
Mey Dana banana, dar pe mine nu vrei deloc sa ma bagi in seama cu o bozaaaa cu costumul de plaja , sau esti suparici cu mine ?!
Andreea pentru durere de bibilica eu iau Panadol si are efect.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Sar'ma Danelutza! N-am pe-aici dar poate iau. Si lamine avea ketonalul efect dar iaca...
Miha cum ii vremea la Iesi? Auzi traznaie, vrem sa plecam ziua dar ajungem in Botosani sau iasi pe la 18-19, si nu stim daca mai avem autobuze, ultimul parca din Botseni pleca pe la 16 spre iasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

remember me?????

Poze cu Lucas
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Danelutza,gata mai ,o sa-ti pun si tie cateva poza.
cum sa fiu suparici pe tine?
sunt doar aeriana.e soacra la mine si creierul meu nu functioneaza corect in conditii de stres.

Edit!
Danuto ,da-te incoa ,ca eu imi amintesc de tine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput