mamici casnice (63)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Alina multzumesc de cafea
Doina multzumesc din suflet. Sa-ti dea si tzie Dumnezeu bucuria pe care o astepti si linistea sufleteasca.
Andreea in ce orash, ufff, pai cum asha ma intrebi ? Ia intreab-o pe cuscra, unde-i ginerele ca si eu tot de acolo sint
Dana banana nu ma bagi in seama sa-mi aratzi si mie pozele de la mare, ha . Vino la mine ca-i cald si bine, nu te trimit in orasul natal ca ploua.
Asha-i cuscra, a venit ploaia, vezi am comandat eu sa va mai racoritzi.
Dispar la treburi pashnice, casnice, ca am o gramada
Va pupicesc pe toate dulce de tot

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Buna dimineata!!!

Acum imi beau si eu cafeaua,am mancarea pe foc,dar am intrat un pic sa mai citesc pe aici.

Andora cred ca Danelutza se intoarce in Iasi,eu asa am retinut ,sanatate Ucai ,dar ai grija si de tine

Mirela cum adica sa 'vaslesti',hai ca nu m-am prins

Fetelor,trebuie sa-mi fac programare la gineco. pt joi,am o rana pe col si trebuie sa fac excizie cu ansa lletz,asa mi-a zis dr data trecuta.Am o frica,dar intr-un fel stiu ca asta e cel mai bine pt mine,pt ca ma chinui de mult timp cu ea si nu mi-a trecut,nu prea am incredere in dr. asta,e cam rece si evaziv,in schimb are aparatura cea mai buna de la noi din oras.Iertati-ma,deja am intrat in stres....imi inchipui cum voi fi joi

la toata lumea!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alinuta, Miha pup
Danelutzo da mai asa e toanta sunt . Pacat ca nu cred ca voi fiatunci la iesi ca faceau puii menage a trois. Doar daca n-o lua la paruit Isa pe Gogo pt Robert.
Danuto nici mie nu-mi place eu prefer 40 de grade cald sa fie. Da' tie de ce ti-e frig? Ca la mine e soare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumesc cuscra de ploaie. Intr-adevar s-a mai racorit,dar nu-mi place ca suntem consemnati la domiciliu.Si copilul meu nu prea stie sau nu vrea mai bine zis sa se joace singur.M-am saturat de facut ture cu masinutele,de construit casute si castele si el sa le darame ,de scalambait...Nu mai stiu ce sa mai fac sa distrez copilul...Si nu ma lasa sa stau o clipa...Acu,de exemplu,ma trage de mana sa vin dom'le o data la joaca!! Am fugit! Mai revin cand mai pot evada! Si poate imi dati niste idei de "giuoaca"!

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Sa ingrosh si eu randurile mamicilor cu pitici cu fitze?
A mea in public e cuminte foc, toata lumea se mira de ea, ca n-au mai vazut asa copil cuminte.
Nici acasa nu pot sa ma plang, insa cand sunt bunicii prin zona e jale. Nu vreau sa fiu subiectiva dar asta am observat. Atunci tranteste, zbiara, urla... iar eu sunt plina de nervi. Cand nu ii convine ceva, bunicilor mereu li se face mila, ca e mica si nu stie saraca
Degeaba le explic, replica e "o sa vedeti si voi cum e cand veti fi bunici".
Nu vreau copil rasfatat mai mult decat e "limita"

Fla (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

pagina 2?! ru-si-ni-ca!!!
bine ca s-a racorit, pot si eu gati...

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Lunna ai ghicit, in tirgul Iesilor ma duc
Andreea era bine daca ne intilneam amindoua cu cuscra, vedeam si noi ce ginduri are ginerica, alege una sau le tzine pe amindoua ? Cit despre paruiala... hmmmm, nu-i cazul, daca parintzii lui ginerica fac fatza la doua nurori, n-are decit sa faca harem
Flavia si a mea-i alintata si urla, mai ales la prinz cind o pun in patutz, o las sa-si faca rolul de cintareatza, dupa care adoarme.
Cuscra idei de giuaca n-am, dar am jucaria favirita Isabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

helauu gagici

eu am intrat la serv
se reintregeste gasca....ajunge Cami acasa.....nu mai e nimeni in concediu

Maria era lesinata aseara de pooooameee...a mancat de a rupt si de dimineata la fel, ....ca vazui cu ochii mei.

Luni ma duc la facultate...nu mai aman ca iar pierd un an

sunt cu ochii pe voi

Maria

Luuna....mult curaj si sanatate muuulta, suntem alaturi de tine.

Danelutza drum bun sa aveti in romanika si sa nu ratezi sa te intalnesti cu cuscra...ar fi mare pacat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Haha veniram si noi, ma plangeam ieri ca n-are vlaga si azi m-a capiat oricata cafea as bea nu-i fac fata. E de bine cica...
Isa ce faci mamica tatonezi vreun "menage a trois"? Hmmmm....
Flavia haha "help", ai? N-ai sa vezi nici un help ca toti sunt la fel. Eu tin minte clar sentimentul de la 3-4 ani cand veneau bunicii acasa (locuiam impreuna) si mi se umplea sufletelul de bucurie ca scapam de somnul de dupa masa. Asta tin eu minte... si Gogo e foarte la fel. Numai ca ea face fite si cand e pe afara insa ii trec cand vede ca nu-i merge. Si teama mi-e ca e incurabil Doar daca vorbesti frumos cu ei si le impui niste limite, insa sigur te vor privi ca pe un copil si tot ca ei vor face.
Miha, la noi functioneaza temporar asa: desenatul (pe hartie, pe tablita magnetica sau pe o usa cu creta ca a lasat-o tati o data si acum s-a obisnuit , nu zic ca si sterge cu servetele umede . Hmm... Apoi uitatul la carticele sau la desene animate, construitul cu cuburi si urmeaza jocuri cu papusele si masini. Papusica in masinuta, printesa calare pe o ratusca umblatoare, ursulet asezat pe saunel si a ii tine-n fata niste cuburi care cica-s tv si ii povesteste ce facTom si Jerry, acum a primit tablita magnetica cu cifre si chit ac nu le stie dcat pe 1 si pe zero le tot lipeste si dezlipeste... alte idei un stiu, care sa nu te implice si pe tine adik...
Alina noi astea din sud ce mai gatim azi Eu sunt la a doua supa ca dimi am facut de regim pt gogoasa , si a si mancat
Cami acum e pe drum? Sau inca nu?
va pup! restul unde umblati la treburi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Andreea, baby, cand te fac o Cora?

Maria

PS in wek sunt libera...si am economii de cheltuit pe prostii

Mergi la inceput