mamici casnice (63)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
Lunna se voteaza pe prima pagina ,acolo e o chestie "evalueaza subiect".
Andora am vazut poza ce dulci sunt...si pe mine ma doare o masea, e un colt ,nu s-a umflat dar ma doare si am si racit, curg apele de pe mine,l-am trimis acum pe Gicu sa-mi ia Coldrex si niste ampicilina ca am tendinta sa fac frisoane si pe caldurile astea e tot ce imi trebuie, iau si eu Ketarol pentru masea dar tot ma doare...Cred ca e frumoasa Cristina ,astept sa vedem poze!
bita doina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
andora spune:
Sara buna. Auziti mai acu-s 30 de grade, iar maine maxima 40 ca azi fuse 38. Da' marti blouaaaaa
Miha Uca papa doar prajitura ca pizza nu-i placea, cred ca de la aia i se trage si burtica
Doina multumuim, aoleu sanatate sa te faci repejor bine, pai vezi daca transpiri mereu la rosii? Mai lasa treaba si mai stai si tu nitel
Io tot umflata, Gogo a stat toata ziua in cada la apa, acum trage de mine. Hai ca va doresc o noapte bunaaaa daca nu mai vorbim
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan
doinabita spune:
Am terminat cu rosiile,de acolo mi se trage, caldura mare, dusuri dese ,curent in bucatarie,toate geamurile deschise ca altfet te sufoci.Vad ca in dimineata asta imi e mai bine, m-am trezit sa-mi iau pastilele si nu imi mai e asa rau ca aseara...voi ce mai faceti?hai pe prima pagina caci suntem casnicute!va astept,sunt la cafea ca nu am somn!
bita doina
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maria2mami/maria2mami.jpg)
maria2mami spune:
...pentru fete
Neata...am inceput calvarul...adica scarbiciul...azi si maine pana seara la 8
Sunt cu ochii pe voi
Maria
PS...Maria e bine, nu mai are febra, mai tuseste putin, ieri a stat toata ziua in piscina in curte, am fost la mama in vizita...
mai fetelor nu stiu ce sa ma mai fac cu ea...de vreo saptamana face niste crizeeee de nervi si urla, de fapt zbiara, racneste...groaznic, se enerveaza fff rau si nu ma mai inteleg deloc cu ea.
Eu cred ca socrii sunt principalii vinovati....si ma adus in stare sa o lovesc.......sunt super suparata, nu am chef de nimic, ma gandesc ce sa fac sa nu mai fie asa....cu vorba buna nu merge, cu rugaminti ...nu!
Bianca te rog sa-mi dai tu numarul de cont sa merg sa depun banii la banca
maria2mami spune:
Danelutza...bine ai venit si pe Isa.....mai lipseste Cami si e gata gasca!
Intre buci nu era balenuta.........era crocodilllll...eu eram balena pe crocodil
Maria
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mariussimiuc/mariussimiuc.jpg)
mariussimiuc spune:
Miha,si ei is prin zona.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
maria2mami spune:
hmmm, da numai noi 2
Fetelor care aveti dozatoare de apa cu filtru ?
Sunt bune de ceva, merita banii?
Maria
impreuna spune:
Am aterizat si eu de la munte, am avut vreme buna dar prea cald, ne-am molesit de tot.
Azi noapte am dus-o pe sora-mea la gara si nu mai am musafiri
Ma bucur ca ai revenit Danielutza:) V-ati prajit bine? :)
Bianca nu mai vi sa povestesti cu noi?:(
Andreea dc ai ceva de aratat, arata ca sunt amatoare
Miha ai intrebat la un subiect de Generali, da iti raspund aici:) eu le-am studiat ofertele si nu mi s-au parut avantajoase, cam cati bani dai, atatia primesti. dobanda e fff mica si nu sunt flexibili deloc. Desigur, asta e doar parerea mea. Aviva mi s-a parut cea mai o, dar mi-a luat ceva timp pana sa ma conving.
Adriana mai sti ceva de Ioana? Imi place de voi ca va distrati, profitati la maxim de timpul asta liber care a mai ramas. Azi are loc interventia? Suntem alaturi de voi, sa ne spui cum decurge
Fla (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Flavia ma omori cu pozele, sunt su-per-be!!! Si tu arati senzational, ce faci cu parul il lasi sa creasca? Pup Sara si mami frumoasele
Doina sanatate!
Mmiha ai ma nu lasa scarbiciul sa te intristeze, astreaza tonusul vacantei! Bafta cu creata, sa ai rabdare mare ca altfel o iei razna, si repeta-le bunicilor regulile pana s satura si le respecta.
Miha la voi cum e vremea? Ghici unde mergem we asta sau in cel mai rau caz celalalt?
Bai....eu sunt varza, am plans azi ca un copil, m-a speriat uc, iar a varsat ca tampitad e mine i-am dat Almete cand s-a sculat ca cerea cu asa o pofta.... asta e, m-a cadorisit cu o si in mijlocul Plazei ca m-am dus sa-i iau medicamente , asta e, acum doarme spe sa-i treaca. Pana una alta imi v1ine sa ma
, am si uitat de
Va pup, va las si.. sanatate!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan