mamici casnice (63)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
doinabita spune:
si pe mine ma doare un cappp... o sa iau ceva ca sa pot sa fac treaba cu rosiile...netul merge nasol!
bita doina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgi75 spune:
Si noi am terminat mancarica.Ne imbracam si fugim la santier.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania[/url]
POZE
diadaniela spune:
neata!
mai Georgi ,tare mi-ar placea si mie sa ma mut.
of!
tot ne gandim la un credit ,dar inca nu suntem hotarati.
hai ,va pup!
tin aproape!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Bine ca ati zis de voturi, eu am lipsit si inca nu m-am luminat care e faza cu voturile, abia ieri am vazut de unde se voteaza:)
Cum vedeti la cate stele e evaluat subictul?
Din cate am citit, un subiect bine evaluat trebuie sa contina multe informatii, io zic sa ne facem informatoare:)
Am fost ieri la strand cu fetele si ne-am distrat, Sara a ramas cu socrii, sunt mama denaturata si egoista?:)
Miha ce de personalitati s-au invartit la mare in jurul vostru:) Faina distractie
Doina asa mult mi-ar place sa auzim vesti bune despre voi, despre Dan..., sunt sigura ca viata va poate oferi multe surprize placute, sa speram ca totul va fi doar o amintire urata.
Nu gasiti pe nimeni dintre cunoscuti sa scrie la surprize?
Imi place ca se reintregeste gasca, vin fetele acasa:)
Fla (sotie si mamica fericita)
andora spune:
Suntem acasica si noi, aragazul duduie cu paica , copilul nai, pot si io sa ma bag pe DC..
Vad ca nu va prieste caldura, iomor dupe ea, pe bune, sunt in mediul meu, e adevarat ca la noi e si umbra dupa masa.. am fost in parc, am uitat sa-mi iau ascutitoar la intoarcere asa ca azi nu desenez cum aveamchef. Tara arde si baba se piaptana. O sa ma uit si eu la voturi sa vad care e treaba.
Hai ca va pup....
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
malla spune:
Mai fetelor ce multe sunteti acuma:) imi place:)
Noi am avut ceva evenimente...
Cel mai recent e ca Crsistina despre care va povesteam in urma cu ceva timp a avut o problema si ne-a afectat si pe noi un pic...
Gazda la care statea(ca acum nu mai sta, sper!!!), se comporta ingrozitor cu ea. Parca nu ar fii chiriasa, parca ar fi sluga acolo la ea in apartament. Dar zilele aste au pus capac. A facut-o cu ou si cu otet, nu va pot povestii in cuvinte ca sincera sa fiu iar ma apuca nervii. Ideea e ca profita de ea deoarece stie ca nu are unde merge. Asa de rau m-am enervat zilele trecute ca daca o aveam pe gazda ei inaintea mea ii trageam o palma... si sincera sa fiu nu sunt deloc de acord cu bataia :) dar unii oameni mai merita sa le tragi cate una.(nu ma judecati!!!)
Concluzia e ca am luat-o pe Cristina la noi, sta in camera mare si deocamdata e Ok. S-a mai linistit, dar atat de mult a plans. Nu m-am putut abtine si am plans si eu un pic...
In fine, sper sa reuseasca azi sa isi ia bagajele de la ea si sa se mute cu totul la noi. O sa ii faca o cearta de numa, nu stiu cum sa evite ...asta e!!! Important e ca scapa din calvarul asta!!!
Am facut papa, acuma s-a trezit Andreiutul cel viteaz:) si urmeaza sa pape si el.
Ma bucur ca au venit fetele, le-am simtit lipsa la toate:)
Acuma sper sa fie mai vioi pe aici:)
Pa, pupici...
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Andreea eu nu ma pricep la desen, dar presimt ca in curand o sa exersez impreuna cu Sara:) Sa vezi ce figurine ies din mainele mele, o sa derutez copilul de tot dc ii fac un caine care seamana cu porc...si tot asa
Sa ne arati si noia operele tale.
Adriana imi pare rau pt Cristina, chiar ma gandeam la ea zilele astea. Soacra nu mai sta la voi? Sper sa se rezolve si problema ei, are mare noroc ca v-a intalnit pe voi, veti vedea ca totul va fi bine. Dumnezeu sa va rasplateasca
Luni mergeti la operatie? In Deva sau iar la Tm?
Fla (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
Flavia ,vad ca iar ne-a votat cineva cu mediocru.
invidia!
le e ciuda la oameni ca stam noi acasa si nu ne sculam de la 5 sa mergem la munca.
fetele noastre muncitoare se exlud.
te pomenesti ca isi baga vreuna nasul sa zica ceva.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
alexa si mami spune:
banano, esti totala!!!:))) poate nu suntem draga sobect interesant. cind vine socrosenia?vezi ca mai trece un weekend si nu ne-am vazut:(
alexa